Три літні напої, які освіжать у спеку: що приготувати цього сезонуУ спекотні літні дні особливо хочеться чогось прохолодного й освіжаючого. Спробуйте власноруч приготувати натуральні напої, які не лише втамовують спрагу, а й дарують енергію. Gаzеtа.uа публікує три напої, які варто спробувати цього сезону. Полуничний лимонад з м'якушем Якщо любите полуницю - обов'язково спробуйте. Інгредієнти: Полуниця - 300-400 г; Лимон - 1-2 шт; Цукор або сироп - 100 г; Окроп - 100 мл; Льод - 300-400 г; Мʼята; Сильногазована вода - 600 мл. Як приготувати Цукор розчинити в окропі. Полуницю очистити. Лимон очистити від цедри та кісточок. Порізати на шматочки. Збити полуницю та лимон із сиропом у блендері. В графік викласти лід, додати пюре з полуниці, м'яту (поплескати по ній руками для аромату), залити все газованою водою. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Ольга Рябенко| Рецепти світу (@оlgа_rіаbеnkо_) ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відкрийте нові горизонти смаку: три незвичайні рецепти чаю для літньої освіжаючої насолоди Персикове беліні Це класичний італійський коктейль, легкий, ігристий та надзвичайно ароматний. Має божественний смак у спекотний день. Інгредієнти 1 пакет заморожених персиків 1-1/2 склянки персикового соку 2 ч. л. ложки лимонного соку або за смаком 1 ст. л. меду або за смаком 1 пляшка (750 мл) охолодженого ігристого вина скибочки свіжих персиків для прикраси (за бажанням) Як приготувати Помістіть заморожені персики, персиковий сік, лимонний сік та мед у чашу високошвидкісного блендера. Збивайте до однорідної суміші. Якщо суміш занадто густа, додайте більше персикового соку за потреби. Налийте у 5 або 6 келихів для шампанського, наповнюючи кожен приблизно на 1/2. Налийте ігристе вино поверх персикової суміші в кожен келих, наповнюючи їх трохи нижче верху. Обережно перемішайте кожен беліні. Прикрасьте скибочкою персика, якщо бажаєте. Подавайте негайно. Полунична сангрія Освіжаюча літня сангрія зі свіжим полуничним смаком. Інгредієнти 1 пляшка (750 мілілітрів) білого вина &frас12; склянки полуничного шнапсу &frас14; склянки білого цукру 2 склянки нарізаної полуниці лід 6 цілих полуниць для прикраси Як приготувати Змішайте вино, полуничний шнапс і цукор у великому глечику. Помішуйте, доки цукор не розчиниться. Додайте нарізану полуницю та поставте в холодильник на 2-3 години. Перемішайте з льодом та прикрасьте цілими полуницями перед подачею. Щоб тримати водний баланс влітку, варто не лише пити багато води, а і "їсти" її. Для цього підійдуть літні овочі та фрукти. Фрукти та овочі можна споживати окремо або додавати у питну воду, наприклад, малину чи полуницю. До найбільш насичених водою овочів відносять огірки. При 96% води мають високий вміст заліза, вітамінів К та В6. 96% води містити й низькокалорійний салат Айсберг. Полуниця на 92% складається з води і насичена клітковиною та вітаміном С.
... More