Літо - сезон легких страв. Можна максимально швидко готувати страви з сезонних продуктів і худнути з задоволенням. Переможниця "Зважені та щасливі" та дієтолог-нутриціолог Юлія Науменко пропонує спробувати рецепт, який не зашкодить фігурі. Суп із фрикадельками та локшиною із селери Інгредієнти: Фарш із курячого філе -120 г (у сирому вигляді) цибуля - 30 г селера - 100 г морква - 50 г вода - 400 мл оливкова олія - 1 ч. л зелень за смаком будь-які горіхи (окрім арахісу) - 10 г. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що станеться з організмом, якщо їсти піцу кожний день: відповідь приголомшить Як приготувати Із фаршу сформуйте фрикадельки. Опустіть їх у киплячу воду і проваріть 10 хвилин. Додайте цибулю, моркву та тонко нашатковану селеру. Проваріть 15 хвилин. При подачі присипте зеленню та подрібненими горіхами. Вміст холодильника відображає наші харчові звички. У дієтологів-нутриціологів він виглядає зовсім інакше, ніж у пересічних людей. Вони добре знають, які продукти сприяють здоров'ю, а які лише шкодять організму. Ви ніколи не знайдете там "харчового мотлоху" - продуктів, що містять багато цукру, трансжирів, консервантів чи порожніх калорій. Дієтолог-нутриціолог Юлія Науменко розповіла, яка їжа є шкідливою, а яка має бути у холодильнику кожного.