Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua
28 thous. of news
Gazeta.ua on gazeta.ua
Чим замінити фольгу для запікання: п'ять варіантів
Запечені у духовці м'ясо, риба, овочі та інші продукти не лише смачні, а й корисні. Зазвичай готують їх у спеціальній фользі для запікання. Але, коли її немає, не варто впадати у відчай. Є ще принаймні п'ять варіантів, чим змінити фольгу, пише Gаzеtа.uа. Важливо пам'ятати, що замінник фольги має бути жаротривким, міцним та не мати у своєму складі шкідливих елементів, що можуть виділятися під час запікання. Рукав для запікання Замінити фольгу найкраще рукавом для запікання. Він виконає усі необхідні при запікання функції: захистить продукти від підгоряння і збереже соковитість. Пергаментний папір Замінити фольгу можна пергаментним папером. Він добре впорається зі всіма завданнями. Пергаментний папір добре захищатиме продукти від підгоряння та утримуватиме вологу. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабачкову запіканку готують з сиром: покроковий рецепт Форма з кришкою Можна при запіканні використати форму з кришкою. Однак, перед запіканням її потрібно змастити олією з внутрішньої сторони, щоб страва не прилипала. Силіконовий килимок Силіконовий килимок може допомогти при запіканні. Однак, він підходить швидше як підкладка. Килимок захистить їжу від пригорання, а деко від забруднення. На ньому можна випікати, наприклад, коржі для торта, печиво, десерти. Підійде він і для запікання риби, м'яса та овочів. Але страва може підгоріти зверху і продукт ризикує втратити соковитість. Тонкий офісний папір Використати для запікання можна й тонкий офісний папір. Але перед тим його потрібно добре змочити олією. Папір потрібно викласти на деко або сковороду, а зверху покласти продукт, який потрібно запекти. У такий папір можна просто загорнути продукти. Але для цього його потрібно пом'яти, щоб надати йому еластичності. Борщ це смачна і красива страва, яка зобов'язана своїм кольором соковитому і корисному буряку. Багато господинь використовують цей овоч для варіння та смажать разом з іншими інгредієнтами. Однак є й інший, менш популярний спосіб запікання. Завдяки цьому методу борщ набуває більш насиченого смаку і кольору.
we.ua - Чим замінити фольгу для запікання: п'ять варіантів
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Всеукраїнська он-лайн газета. Оперативні новини з України і світу: події, політика, спорт, культура

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site gazeta.ua.

  • Publication date:
  • Categories:

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules