Легкий та ароматний малиновий мус ідеально підійде для млинців у період Масниці і не тільки. Він чудово смакуватиме під час сніданку чи просто на десерт. Це ідеальне доповнення до млинців, морозива і навіть тортів, пише fаjnеgоtоwаnіе. Рецепт мусу з малини Інгредієнти: 2 склянки малини; 1/2 склянки води; 125 грамів цукрової пудри. Як приготувати Малину кладемо у каструлю, додаємо воду та нагріваємо на повільному вогні. Не забуваємо постійно помішувати. Додаємо цукор та продовжуємо готувати. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стане найулюбленішим десертом: як приготувати сирний зефір Мус готовий тоді, коли стане густим. Після готовності даємо мусу охолонути та використовуємо до десертів та млинців. У МсDоnаlds є надзвичайно популярні пиріжки з вишнею. Але ви можете без будь-яких труднощів приготувати їх вдома. Спробуйте, це дуже просто. Хрумке тісто, соковита вишнева начинка - це надзвичайно смачно. Спробуйте і ви більше не захочете йти в Макдональдс за цими вишневими пиріжками.⠀