Залишки паски можуть легко перетворитись на ароматні тости або навіть запіканки, яким зрадіє вся родина. Трохи фантазії - і звичайна паска отримає друге життя. "Якщо після Великодня та поминальних днів у вас залишилися паски, готуйте цей неймовірним десерт, який англійці зазвичай готують з черствого хліба, каже суперфіналістка Мастершеф Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом ароматної запіканки. Пудинг з паски Інгридієнти: Паска (залишки) - 400 г; Яблука кислі- 2 шт; Мед або цукор( краще коричневий) - 1 ст. л; Масло - 50 г; Цукрова пудра; Сметана. Для заливки: Яйця - 4 шт; Молоко або вершки - 400 мл; Цукор - 1 ст. л Ванільний цукор - 1 ч. л; Як приготувати Паски порізати на шматки. Але верхівки з глазур'ю не використовувати. Очистити яблука та нарізати довільної форми. Викласти на сковорідку, додати масло та мед (цукор). Смажити до карамельного кольору. Для заливки змішати всі інгредієнти до однорідної маси. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як з паски приготувати вишуканий десерт: ця ідея врятує засохлу великодню випічку Форму змастити масло Кожен шматок занурити в заливку і половину викласти щільно в форму. Залити заливкою та викласти яблука. Знову викласти паску та залити залишками заливки, щоб вона повністю покрила хліб. Випікати при температурі 170&dеg; протягом 35 хв. Посипати цукровою пудрою. Смакує зі сметаною та медом. Ось так із залишків паски виходить чудовий десерт - смачно, просто й економно. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений ОЛЬГА РЯБЕНКО| РЕЦЕПТИ СВІТУ (@оlgа_rіаbеnkо_) Одною з найголовніших страв Великодня є паска. Уже на другий день у багатьох залишається кілька пасок. З часом вони втрачають свою свіжість і стають твердими. Великодню випічку ні в якому разі не можна викидати. Gаzеtа.uа розповість, що смачного приготувати з паски.