Якщо хочете здивувати близьких чимось незвичним, але водночас простим у приготуванні, то арабські млинці з куркою та грибами - це саме той варіант. Рецепт поєднує оригінальну подачу, насичений смак і доступні інгредієнти. Завдяки ніжному тісту та пряному поєднанню начинки страва виглядає вишукано й смакує як у східному ресторані. Ідеально підходить як для сімейного обіду, так і для святкового столу. Арабські млинці з куркою та грибами Інгредієнти: Для тіста: 300 мл теплого молока 100 мл теплої води 1 яйце 1 ч. л. сухих дріжджів 1 ст. л. цукру 1 ч. л. солі 250 г пшеничного борошна Для начинки: 300 г курячого філе 200 г печериць 1 середня цибулина 100 г плавленого сиру Сіль, перець, спеції за смаком ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабачкові млинці з вершковим сиром: зберігайте ідею перекусу у теплі дні Приготування: Тісто: У мисці змішайте тепле молоко, воду та яйце. Додайте цукор, сіль, сухі дріжджі та борошно. Перемішайте до однорідної консистенції. Накрийте миску рушничком і залиште на 15-20 хвилин у теплому місці, щоб тісто підійшло. Начинка (поки підходить тісто): Куряче філе наріжте кубиками. У сковороді розігрійте рослинну олію. Додайте курку, обсмажуйте 5 хвилин. Додайте нарізану цибулю та гриби, смажте на середньому вогні до випаровування рідини. Приправте сіллю, перцем і спеціями за смаком. Додайте плавлений сир, перемішайте і тушкуйте ще 5 хвилин до розплавлення сиру. Млинці: Розігрійте сковороду на середньому вогні. Виливайте тісто порціями, формуючи млинці діаметром 10-12 см. Смажте тільки з одного боку, поки не з'являться дірочки і поверхня стане сухою. Викладайте млинці обсмаженою стороною догори. Важливо: не пересмажте млинці. Якщо пересмажити, краї стануть сухими і млинці не будуть склеюватися. Краще трошки недосмажити, ніж пересмажити. Формувати млинці одразу, поки теплі . Формування трикутників: Покладіть начинку в центр млинця. Підніміть три краї млинця до центру, формуючи трикутник, і з'єднайте їх, злегка притискаючи пальцями. Серединка млинця залишається трохи відкритою, щоб було видно начинку. Запікання: Викладіть млинці на деко, змастіть вершковим маслом. Запікайте 10-15 хвилин при 180&dеg;С до легкої золотистості. Готово. Насолоджуйтесь ніжними, ароматними та такими смачними арабськими млинцями. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений РецептиЛайфхакиКулінарні поради (@vаlеrіkіry) В теплі дні хочеться чогось по-особливому смачного, легкого та незвичного. Ведучий кулінарного шоу Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом приготування котлети з цукіні та сиром. Вони неймовірно смачні та поживні.