Швидко, смачно і вишукано: як приготувати малиновий сендвіч з сиром бріЯкщо хочете здивувати своїх рідним вишуканим сніданком, як у ресторані, приготуйте малиновий сендвіч з сиром брі. Солодка малина, вершковий брі та хрусткий хліб створюють ідеальний баланс для сніданку, легкої обідньої перерви або навіть романтичної вечері. Готується просто, а виглядає й смакує так, ніби щойно з меню дорогого ресторану. Малиновий сендвіч з брі Інгредієнти Сир брі - 125 г Хліб тостовий, скибка - 4 шт. Варення малинове - 100 г Як приготувати Підготуйте сковороду або гриль для обсмаження скибочок хліба, а потім розплавлення сиру. Покладіть на гриль або пательню хлібні тости, як основу, і обсмажте кілька хвилин до зарум'янення. Поріжте сир брі, як торт: спочатку на чотири шматочки, а потім на вісім. На тости викладіть порівну пікантного брі та добре змастіть усе малиновим варенням. Тепер накрийте обидві порції верхніми тостами. Обов'язково треба підсмажити тости на грилі, сковорідці або духовці. Тільки тоді сир починає танути і насичувати хлібні шматочки, а температура посилюватиме малинову солодкість. Вас точно причарує така гармонія ароматів. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від сирників до ситної яєшні з авокадо: сім ідей для смачного та корисного сніданку у червні Поради Якщо ви готуєте одразу два сендвічі, то краще взяти невеличке коло брі 125 г. Тоді його зручно нарізати трикутними шматочками, щоб кожен містив білу скоринку плісняви. Подавати сендвічі краще одразу, поки сир ще теплий і тягучий. Якщо хочете більше контрасту, додайте трохи свіжомеленого перцю або тонку скибочку яблука для хрусткої текстури. Можна спробувати використовувати інші ягоди або фрукти, як-от інжир чи грушу. Важливо вибирати якісний хліб, тому що брі є вишуканим сиром, тому вимагає не менш вишуканого супроводу. Найкраще до нього підходить французький хліб на заквасці або дріжджах. Він також має приємний хрускіт після того, як обсмажиться на грилі. В розпал літа настав час легких сніданків, які не обтяжують, а заряджають енергією та свіжістю. Gаzеtа.uа пропонує п'ять ідей, що приготувати у ранковий час.
... More