Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua
25.2 thous. of news
Gazeta.ua on gazeta.ua
Три страви з кабачків, які стануть хітом цього літа
Саме час урізноманітнити меню, коли сезон кабачків у розпалі. Існує безліч варіантів страв з цим овочем. Gаzеtа.uа публікує три незвичні рецепти, за якими ви точно ще не готували кабачки. Смачно, просто й зовсім по-новому. Кабачкова паста Інгредієнти 1 кабачок, 1 зубчик часнику, 2 ст. л. сметани 1 ст. л вершкового сиру 10 г масла Гхі сіль, зелень за смаком Як приготувати Кабачок нарізати овочечисткою на слайси, потім соломкою як спагетті, обсмажити на вершковому маслі. Додати сіль, перець, сметану й крем-сир. Тушкувати 5 хв - ніжно, як у ресторані. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова альтернатива фастфуду: приготуйте кабачкову шаурму за 20 хв. Кабачкові млинці-налисники Інгредієнти: кабачок, часник, зелень, яйця - 3шт, сіль, олія - 2 ст. л., молоко - 100-150 г., борошно - 2-3 ст. л., крохмаль - 2-3 ст. л., Як приготувати Всі інгредієнти збиваємо у блендері, як показано на відео. Смажимо млинці на середньому вогні, подаєте зі сметаною або вершковим сиром. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Ганна Ройко (@hаnnа_rоіkо) Кабачковий пиріг з беконом та рікотою Інгредієнти: Тісто слойоно-дріжджове - 500 г Цукіні або кабачок - 1 середній Рікотта - 150 г Крем-сир - 100 г Каперси - 30 г Лимонний сік Петрушка або кріп Бекон - 150 г Соус Песто Як приготувати Кабачок нарізаємо на слайси додаємо спеції: сіль, перець, копчену паприку, прованському трави, сухий часник та оливкову олію. Відставляємо на 10 хвилин. Рікотту зʼєднуємо з крем-сиром, каперсами, лимонним соком та додаємо зелень, перемішуємо. Листково-дріжджове тісто трішки розкочуємо, робимо проколи вилкою та позначаємо бортики ножем. Викладаємо спочатку суміш з рікоттою, наверх слайси цукіні та шматочки бекону. Зверху змащуємо соусом Песто та відправляємо запікатись на 20-25 хвилин при температурі 180 градусів. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений МаrііАm | Фудблог (@mаrііаm_fооdblоg) В теплі дні хочеться чогось по-особливому смачного, легкого та незвичного. Ведучий кулінарного шоу Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом приготування котлети з цукіні та сиром. Вони неймовірно смачні та поживні.
we.ua - Три страви з кабачків, які стануть хітом цього літа
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Всеукраїнська он-лайн газета. Оперативні новини з України і світу: події, політика, спорт, культура

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site gazeta.ua.

  • Publication date:
  • Categories:

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules