Якщо любите готувати випічку з тістом філо, спробуйте сирно-шпинатний пиріг. Натхненний традиційною спанакопітою, цей пиріг поєднує ніжний сир, соковитий шпинат і ароматні трави в ідеальному балансі смаку й текстури. Готується просто, а виглядає - як з ресторану на узбережжі. Як готувати цю смакоту вдома, показала фудблогерка Ірина Козачук. Сирно-шпинатний пиріг Інгредієнти: 350 г кисломолочного сиру 370 г фети 400 г шпинату 100 г зеленої цибулі 2 яйця 6 листів тіста філо 80 г вершкового масла сіль (40 хвилин до зарумʼянення. Охолодити і можна смакувати. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Тут затишно і смачно... (@іrіnа_kоzасhuk_) Традиційний пиріг з Середземномор'я можна з легкістю приготувати вдома. Йдеться про грецьку спанакопіту, для якої потрібно мати тісто філо, сир фету, шпинат та ароматні спеції. Спанакопіта ідеально смакує на сніданок чи як перекус протягом дня. Такий пиріг точно стане фаворитом родини.