Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua
29 thous. of news
Gazeta.ua on gazeta.ua
Полуничне варення на сковороді: як приготувати зимовий смаколик за швидким рецептом
Щоб взимку відчути смак літа, приготуйте полуничне варення, яке можна використати на оладки, млинці чи десерти. Спробуйте приготувати варення за пришвидшеним методом - на сковороді. Обирайте свіжі, соковиті, дозрілі полуниці, що мають насичений червоний колір та приємний аромат. Використовуйте антипригарну сковороду, щоб ягоди не пригорали, а перемішувати їх було простіше. Перед початком готування переконайтеся, що ваша сковорода чиста та суха. За цим рецептом вийде дві 300-грамові банки. Полуничне варення на сковорідці Інгредієнти: 1 кг полуниці 2 ст. л. води Як приготувати Якщо полуниця велика, розріжте її на чотири частини та покладіть в глибоку сковорідку. Налийте туди 2 столові ложки води та поставити готуватися на сильний вогонь. Варимо полуницю приблизно 5&mіnus;10 хв, до тих пір, поки вона не почне пускати сік. Поливаємо майбутнє варення лимонним соком, посипаємо цукром і перемішуємо. Продовжуємо обсмажування, фрукти не мають надто потемніти. Коли варення закипить, зменшуємо вогонь. Готуємо 10&mіnus;15 хвилин, не накриваючи кришкою та помішуючи лише злегка. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До цього часу ви помилялись: п'ять продуктів, з якими не можна їсти хліб Шумівкою збираємо полуницю з сиропу і кладемо в глибоку миску. Піну, що утворилась на стінках пательні, збираємо ложкою і викидаємо. Сиропу даємо покипіти на сковорідці ще близько 15 хв. Шматки полуниці повертаємо назад у сироп. Варимо з моменту, коли почне закипати і перемішуємо ще хвилин п'ять Вимикаємо вогонь і даємо охолонути близько 10 хвилин. Стерилізуємо банки, закручуємо кришками. Варення з малини може володіти всіма корисними властивостями, характерними для свіжої ягоди. Малинове варення повинно бути на столі у людей, які страждають від радикуліту, хвороб суглобів і ШКТ, нирок, крові. А також у тих, хто страждає від підвищеного тиску В ягодах малини міститься мідь, завдяки якій покращує стан шкіри, а також забезпечується гарний настрій.
we.ua - Полуничне варення на сковороді: як приготувати зимовий смаколик за швидким рецептом
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Всеукраїнська он-лайн газета. Оперативні новини з України і світу: події, політика, спорт, культура

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site gazeta.ua.

  • Publication date:
  • Categories:

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules