Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua
28 thous. of news
Gazeta.ua on gazeta.ua
Замінять бутерброди: як приготувати на сніданок сирні перепічки
Якщо маєте під рукою вдома сир, приготуйте на сніданок чи просто для швидкого перекусу сирні перепічки. Рецепт доволі простий, а таку випічку оцінять усі, хто її спробує. Це ідеальна альтернатива бутербродам. Сирні перепічки Інгредієнти на 8 шт.: Яйця - 2 шт. для тіста + 1 шт. для змащування Сіль - 1/2 ч. л. Цукор - 1 ст. л. Рослинна олія - 4 ст. л. Сир кисломолочний - 300 г Борошно - 300 г Розпушувач - 1 ч. л. Сир - 150 г (можна більше, в рецепті Сулугуні) ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що приготувати з черствої паски: спробуйте ароматний пудинг з карамелізованими яблуками Як приготувати Беремо яйця (бажано кімнатної температури), додаємо до них сіль, цукор і вливаємо рослинну олію. Перемішуємо виделкою або вінчиком. Потім викладаємо туди сир будь-якої жирності і знову перемішуємо, щоб маса стала однорідною. Всипаємо борошно і розпушувач. Борошно краще заздалегідь окремо змішати з розпушувачем і просіяти в суміш. Але якщо часу мало, то можна просто так все додати. Перемішуємо все спочатку ложкою, потім злегка вимішуємо руками. Тісто має вийти дуже ніжним, м'яким і трохи липким, майже як для сирників, тільки трохи крутіше і щільніше. Але підсипати борошно або обвалювати в ньому тісто більше не потрібно. Збираємо тісто в брусочок і ділимо на вісім частин. Формуємо руками невеликі перепічки. Просто придавлюємо шматочок і розтягуємо. Все робимо без присипання борошном. Перекладаємо перепічки на деко, застелене пергаментним папером і змащуємо яйцем. А зверху укладаємо натертий на крупній тертці сир. Найкраще якийсь тягучий типу Сулугуні. Чим сиру більше, тим смачніше і рум'яніше виходять перепічки. Ставимо в заздалегідь розігріту духовку і випікаємо 18-20 хв. при 180&dеg;С. Їсти їх, звичайно, найкраще, поки вони гарячі. Але якщо все одразу не з'їли, то можна потім їх просто розігріти. Цитрусовий аромат завжди викликає відчуття тепла і затишку. Якщо поєднати його з ніжною сирною начинкою, вийде десерт, якому важко встояти. Галета з кисломолочного сиру з апельсинами - це проста, але неймовірно смачна випічка, яку точно захочеться повторити. особливо, якщо ви в процесі схуднення або контролюєте свою вагу.
we.ua - Замінять бутерброди: як приготувати на сніданок сирні перепічки
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Всеукраїнська он-лайн газета. Оперативні новини з України і світу: події, політика, спорт, культура

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site gazeta.ua.

  • Publication date:
  • Categories:

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules