Навіть якщо паска вже втратила свою м'якість і апетитний вигляд, не поспішайте її викидати. Шеф-кухар Олександр Огороднік ділиться рецептом, який перетворить звичайну засохлу паску на вишуканий десерт із ресторанним шармом. Трішки вершків, кави та коньяку - перед вами новий смаковий шедевр. Тірамісу з паски Інгредієнти Засохла паска - 1 шт. Цукор - 100 г. Жовток - 100 г. Кава (зварена) - 200 мл. Коньяк або Ром - 30 мл. Вершки 30-33% - 350 мл. Сир маскарпоне - 350 г. Какао - 2 ст. л ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніхто й не догадається: як з паски приготувати шарлотку Як приготувати Змішайте цукор з жовтками в глибокій мисці та збивайте вінчиком на водяній бані поки маса не стане світлішою і однорідною (63 градусів). Остудіть. Збийте міксером в густу піну вершки. Змішайте охолоджені яйця зі збитими вершками та сиром маскарпоне до однорідної маси. Змішайте в мисці зварену каву з коньяком. Поріжте пасочку та обмакуйте її в каву, крихти можете засипати також в каву і потім трішки відтиснути їх від лишньої рідини руками. Викласти обмочену пасочку в форму та перемастити кремом, присипати какао і насолоджуватись усією сім'єю. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Олександр Огороднік | Корисні поради | Гумор | Красиві рецепти (@о_gоrоdnіk) Одною з найголовніших страв Великодня є паска. Уже на другий день у багатьох залишається кілька пасок. З часом вони втрачають свою свіжість і стають твердими. Великодню випічку ні в якому разі не можна викидати. Gаzеtа.uа розповість, що смачного приготувати з паски.
... More
