Приготувати духмяні ситні хачапурі можна всього за 15 хв. Швидким рецептом поділилася фудблогерка Наталія Жук в Іnstаgrаm. "Це найсмачніші ліниві хачапурі на сковороді всього лиш за декілька хвилин, які я тільки їла. Обов'язково приготуйте", - радить кулінарка. Хачапурі за 15 хв. Інгредієнти 300 мл. кефіру 1 яйце 1 ч. л. солі 1 ч. л. цукру 10 г. розпушувача 3 ст.л. рослинної олії 450 г. борошна Для начинки: 350 г. сиру (сулугуні) 2-3 ст. л. кисломолочного сиру 1 яйце Сіль за смаком Як приготувати У миску наливаємо кефір і до нього додаємо яйце, сіль, цукор, розпушувач і олію. Все добре перемішуємо. Всипаємо борошно. Замішуємо тісто, та залишаємо його на деякий час трохи відпочити. А тим часом натираємо сир сулугуні. Також я завжди додаю трохи кисломолочного сиру. Вбиваємо одне яйце і солимо за смаком. Все ретельно перемішуємо та ділимо на чотири частини і формуємо кульки. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усі будуть в захваті: як приготувати справжній мисливський шніцель Тісто також ділимо на чотири частини. Таким чином у нас вийде чотири хачапурі. Далі трохи розкатуємо його і всередину викладаємо сир. Защіплюємо та ще раз розкатуємо. Викладаємо на розігріту суху сковороду і смажимо на маленькому вогні під закритою кришкою приблизно по 3-4 хв. з кожної сторони. Готові хачапурі добре змащуємо вершковим маслом. Хачапурі по-аджарськи - одна з найпопулярніших грузинських страв. Але й українці її полюбляють. Зовсім не обов'язково йти до кафе чи ресторану, щоб скуштувати цю смакоту. Хрустку і водночас соковиту та ситну випічку можна приготувати вдома. Хачапурі можна приготувати на сковорідці і в духовці. Для швидкої випічки можна навіть використати лаваш.