Перекус за 10 хвилин: як приготувати запечені кабачки з сиром, авокадо та рибоюКоли часу обмаль, а хочеться смачного та корисного перекусу - запечені кабачки з сиром, авокадо та рибою стануть ідеальним вибором. Готуються всього за 10 хвилин, але дарують максимум задоволення. Ця страва не лише проста, а й неймовірно поживна. Рецептом поділився переможець "Майстер Шеф" Вадим Бжезинський. Кабачки з сиром, авокадо та рибою Інгредієнти: кабачок лосось с/с сир твердий крем-сир авокадо сіль, перець ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабачкова лазанья: ідея смачного обіду без грама борошна Як приготувати Кабачки нарізати кружальцями. Викласти на пергамент, як показано на відео. Зверху посипати тертим сиром і запекти. Перевернути корж, змастити крем-сиром. Викласти щедро нарізане півкільцями авокадо півкільцями та рибу. Скласти у вигляді мушлі. Готується за 10 хвилин, а виглядає - на всі 100. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Вzhеzynskyі Vаdym (@раvа_vb) Існує безліч варіантів страв з кабачками. В сезон дозрівання цього овочу, Gаzеtа.uа публікує три незвичні рецепти, за якими ви точно ще не готували кабачки. Смачно, просто й зовсім по-новому.
... More