Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua
26.4 thous. of news
Gazeta.ua on gazeta.ua
Вечеря за 25 хв.: приготуйте медово-імбирні стегенця за рецептом Ектора
Вечеря вийде ідеально, якщо приготуєте курячі стегенця. Цю страву оцінять і попросять ще подати до столу усі, кого нею нагодуєте. Рецептом курячих стегенець у медово-соєвому соусі з часником та імбирем поділився шеф-кухар і суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво. "У холодний період все більше хочеться ситних та пряних страв. Цей рецепт для кожної господині. Мʼясо виходить дуже соковитим, ароматним, з приємно-солодкуватою скоринкою", - каже Ектор Хіменес-Браво. Під час приготування з м'яса виділяється смачний натуральний сік, який змішується з пікантним соусом з меду, соєвого соусу, часнику та імбиру. Завдяки цьому курячі стегенця виходять соковитими, ніжними та насиченими смаком. І на це вам знадобиться лише кілька хвилин приготування. Інгредієнти Курячі стегна з гомілкою - 4 шт. Крохмаль кукурудзяний - 30 г Перець чорний мелений за смаком Соус соєвий - 100 мл Мед -30 г Імбир мелений - 20 г Часник, зубчики - 3 шт. Олія - 50 мл Кунжут білий - 40 г Як приготувати Зі стегон зріжте м'ясо, посоліть, поперчіть, обваляйте в кукурудзяному крохмалі та обсмажте шматочки на олії, по чотири хвилини з кожного боку. Соєвий соус, мед, натертий часник та імбир обʼєднайте й перемішайте. Вилийте на сковороду і доведіть до кипіння. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курка у карамельному соусі з відвареним рисом - ідеальний варіант для сімейної вечері Викладіть шматочки м'яса в соус і обсмажте ще по дві хвилини з кожного боку. Посипте готове м'ясо кунжутом та подавайте до столу. Куряче філе вийде надзвичайно ніжним та соковитим, якщо під час приготування додати один напій. М'ясо буде танути в роті, якщо наприкінці влиєте трохи молока.
we.ua - Вечеря за 25 хв.: приготуйте медово-імбирні стегенця за рецептом Ектора
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Всеукраїнська он-лайн газета. Оперативні новини з України і світу: події, політика, спорт, культура

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site gazeta.ua.

  • Publication date:
  • Categories:

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules