Якщо шукаєте ідею для швидкого, поживного й смачного сніданку - спробуйте млинець із консервованою кукурудзою та шпинатом. Ніжне тісто, солодкувата кукурудза й соковитий шпинат створюють ідеальне поєднання смаків, яке заряджає енергією на початку дня. Млинець з консервованою кукурудзою Інгредієнти Для млинців Консервована кукурудза - 400 г Яйця курячі - 1 шт. Сир моцарела - 100 г Пармезан тертий - 100 г Для начинки Шпинат за смаком Вершковий сир за смаком Тунець у власному соку за смаком Авокадо за смаком ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Млинці з шинкою, сиром і авокадо: аромат такого перекусу притягне на кухню будь-кого Як приготувати В окремому посуді змішуємо кукурудзу, яйце, натерті моцарелу та пармезан. Готову суміш викладаємо на застелене пергаментом деко, формуючи млинці. Випікаємо при 190&dеg;С протягом 10-14 хвилин. Змащуємо млинець вершковим сиром. Викладаємо тунець, нарізане шматочками авокадо та шпинат. Загортаємо млинець та смакуємо. Коли часу обмаль, а хочеться чогось смачного - сосиска в лаваші стане справжнім порятунком. Усього 10 хвилин, кілька простих інгредієнтів, і ви отримаєте гарячу закуску, яка смакує краще за фастфуд. Ідеальний варіант для швидкого сніданку, перекусу на ходу чи навіть вечері після важкого дня. Ведучий кулінарного шоу Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом приготування.