Ситний сніданок по-шведськи: готуємо яєчний пиріг із бекономЯкщо любите ситно та смачно поснідати, то яєчний пиріг по-шведськи з беконом - це ідеальний варіант у ранковий час. Страва готується швидко, має апетитний вигляд і неодмінно сподобається всій родині. У цей традиційний для шведської кухні пиріг інколи додають трохи бекону, а подають його з ягідним соусом. Підійде соус зі смородини, порічок чи інших кисло-солодких ягід. Яєчний пиріг по-шведськи з беконом Інгредієнти Для яєчного пирога Яйця курячі - 4 шт. Молоко - 400 мл Борошно пшеничне - 150 г Сіль - 1.5 ч. л. Масло вершкове - 3 ст. л. Бекон - 150 г Перець чорний мелений за смаком Для подавання Журавлина за смаком Оберіть форму діаметром 2022 см або глибоку сковороду, яка підходить для духовки. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три страви з кабачків, які стануть хітом цього літа Як приготувати Поріжте бекон смужками й обсмажте на середньому вогні до золотавої скоринки. Вийміть й відкладіть на серветки, щоб жир лишився на сковороді. В мисці збийте яйця з молоком, додайте борошно, сіль і перець, ще раз збийте до однорідності. У сковороді, в якій смажився бекон, розтопіть 2 столові ложки вершкового масла разом із жиром, який лишився з бекону. Влийте у сковороду тісто, розкладіть зверху бекон, вогонь зменшуйте до середнього та готуйте 10-12 хв у духовці або на плиті під кришкою, не перемішуючи. Потім збільшуйте температуру й допікайте ще 3-5 хв до золотистості по краях. Наріжте на порції, за бажанням додайте потертий сир, ягідний соус або зелень. Якщо хочете приготувати не лише смачну, а й корисну вечерю, то запіканка з рибою та овочами стане ідеальним вибором. Йдеться про кіш Лорен. Це класичний французький пиріг із пісочного тіста, який дуже просто готується, але підкорить смаком кожного. Його спробуйте запекти з броколі та сиром. Смак страви приголомшить.
... More