Кабачкова лазанья: ідея смачного обіду без грама борошнаЯкщо любите готувати італійську лазанью, спробуйте альтернативу їй. В рецепті замість макаронних пластин, використайте тонко нарізані скибки кабачків. Така версія підходить тим, хто стежить за фігурою, уникає глютену або просто хоче спробувати щось нове й смачне. Кабачкова лазанья: рецепт Інгредієнти: Кабачки - 2-3 шт. (середнього розміру) Фарш (курячий або яловичий) - 400 г Помідори або томатний соус - 300 г Цибуля - 1 шт. Часник - 2 зубчики Твердий сир - 150 г Оливкова олія - 2 ст. л. Сіль, перець, орегано, базилік - за смаком. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заморожуємо кабачки на зиму: основні кроки, які варто знати кожному Як приготувати Наріжте кабачки вздовж тонкими пластинами. Посоліть і залиште на 10 хвилин, щоб вони пустили сік. Потім обсушіть паперовим рушником, щоб увібрав зайву вологу. Обсмажте дрібно нарізану цибулю з фаршем. Додайте подрібнені помідори або соус, часник, спеції. Готуйте 10-15 хвилин до загустіння. У форму викладіть шарами: кабачки, м'ясна начинка, трохи сиру. Повторюйте шари. Завершіть верхнім шаром кабачків і сиру. Поставте у розігріту до 180&dеg;С духовку на 30-35 хвилин. Дайте настоятися 10 хвилин, наріжте і подавайте з зеленню. Існує безліч варіантів страв з кабачками. В сезон дозрівання цього овочу, Gаzеtа.uа публікує три незвичні рецепти, за якими ви точно ще не готували кабачки. Смачно, просто й зовсім по-новому.
... More