Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua
24.8 thous. of news
Gazeta.ua on gazeta.ua
Як приготувати молоду картоплю: рецепт незвичного соусу
Із початком сезону молодої картоплі українці все більше фантазують зі способами її приготування. Щойно викопану картоплю нового врожаю можна запікати, смажити, варити. Інколи готують її на вогні. Рецептом смачної молодої картоплі зі сметаною, каперсами та зеленню поділився у соцмережах кулінар Валерій Пономарь. Зазвичай кулінари радять заправляти картоплю вершковим маслом, але смачно буде також із зеленню та сметаною. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніжні та соковиті котлети: кулінари пояснили, чому не варто додавати молоко За рецептом кулінара, для приготування смачної страви потрібні: Молода картопля 500 г Сметана 20% 2 ст. л. Каперси 1 ч. л. Зелена цибуля 1 ст. л. Кріп 1 ст. л. Оливкова олія 1 ст. л. Чорний перець за смаком В'ялені томати 2-3 часточки Спочатку картоплю потрібно відварити. Потім ‒ дрібно порізати каперси, зелену цибулю та зелень й змішати їх зі сметаною та оливковою олією. Готовий соус додайте до картоплі та перемішайте. А під час подачі на стіл можна додати в'ялені томати. Суп з плавленим сиром та горошком лінива перша страва, коли не хочеться довго стояти біля плити. Горошок можна використовувати свіжий та заморожений. Він разом з локшиною робить суп дуже ситними, а сирок - дуже ніжним та ароматним.
we.ua - Як приготувати молоду картоплю: рецепт незвичного соусу
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Всеукраїнська он-лайн газета. Оперативні новини з України і світу: події, політика, спорт, культура

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site gazeta.ua.

  • Publication date:
  • Categories:

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules