У Медовий Спас побалуйте себе ніжним і корисним десертом без борошна та цукру. Спробуйте кокосову запіканку з йогурту. Вона готується з усього трьох інгредієнтів і чудово поєднується з ложечкою меду. Ідеальний варіант для сніданку або до чаю. Кокосова запіканка з йогурту Інгредієнти: 4 яйця 250 г білого або грецького йогурту 100 г кокосової стружки ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сирно-шпинатний пиріг з листкового тіста: зберігайте ідею для ситного сніданку Як приготувати У мисці збийте міксером чи вінчиком яйця до легкої піни з дрібкою солі для балансу смаку. Додайте йогурт та кокосову стружку, перемішайте до однорідності. Перелийте масу у форму для запікання, застелену пергаментом або змащену маслом. Випікайте у розігрітій до 180&dеg;С духовці 30-35 хвилин, поки верх стане злегка золотистим. Дайте запіканці трохи охолонути, наріжте порційно та подавайте з медом або сиропом, джемом чи варенням. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Лариса Каплун (@kарlun_lаrіsа) Створити ідеальне овочеве суфле, яке сподобається і дорослим, і дітям зовсім нескладно. Це корисна альтернатива звичним запіканкам. Таке суфле легке, повітряне та ідеально підходить для сніданку, обіду або вечері. А головне - його можна приготувати з простих сезонних овочів.