Для смачного ситного сніданку зовсім не обов'язково довго стояти на кухні. Сирно-шпинатний пиріг з листковим тістом стане ідеальним рішенням, щоб нагодувати усю сім'ю. "Дуже смачний. А готується не більше 30 хвилин", - каже фудблогерка Ірина Козачук і ділиться рецептом пирога. Сирно-шпинатний пиріг з листковим тістом Інгредієнти 500 г листкового дріжджового тіста 100 г кисломолочного сиру 100 г твердого сиру 1 яйце + 1 білок 75 г шпинату сіль чорний мелений перець 1 жовток + 1 ст. л молока для змащування кунжут ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що приготувати на сніданок: п'ять цікавих ідей на кожен день Як приготувати Для начинки змішати кисломолочний сир, натертий твердий сир, дрібно нарізаний шпинат і яйця, посолити, поперчити. Тісто розділити на дві частини. Одну частину трошки розкачати і викласти на застелене пергаментом деко. Другу також трошки розкачати і зробити надрізи, щоб вийшла парна кількість смужок. Викласти начинку на тісто рівним шаром не доходячи 2-3 см до країв. Накрити другою половиною тіста. Руками притиснути краї, а тоді за допомогою виделки зробити фігурний край. Смужки переплести між собою як показано на відео. Змастити пиріг жовтком з молоком і посипати кунжутом. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці до зарумʼянення, це хвилин 20-25. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Тут затишно і смачно... (@іrіnа_kоzасhuk_) Створити ідеальне овочеве суфле, яке сподобається і дорослим, і дітям зовсім нескладно. Це корисна альтернатива звичним запіканкам. Таке суфле легке, повітряне та ідеально підходить для сніданку, обіду або вечері. А головне - його можна приготувати з простих сезонних овочів.