Нещодавні дослідження привертають увагу, доводячи, що кавун — це не просто зволожувальна літня закуска, він насправді може покращити здоров’я серця та загальне харчування. Одне дослідження показало, що люди, які їдять кавун, споживають більше вітамінів, клітковини та антиоксидантів, і менше цукру та насичених жирів. Інше клінічне випробування показало, що сполуки в кавуновому соку можуть підтримувати функцію кровоносних судин під час різких стрибків цукру. Завдяки таким поживним речовинам, як лікопен, L-цитрулін та вітамін С, цей яскравий фрукт зарекомендував себе як цілий рік корисний союзник для серцево-судинного здоров’я та якості харчування. Кавун має багато поживних речовин Кавун широко відомий своїм смаком та освіжаючим […]