Як легко та швидко приготувати цвітну капусту з моцарелою: рецепт від шеф-кухаряСитну та неймовірно смачну страву для обіду чи вечері можна приготувати всього за 30 хв. Шеф-кухар GіаllоZаffеrаnо поділився рецептом приготування цвітної капусти з моцарелою. Інгредієнти Цвітна капуста - 1 шт Яйця - 2 шт Грецький йогурт - 1 ст. л Сіль Перець Помідор - 2 шт Моцарела - 1 шт Орегано Як приготувати У мисці збийте яйця з грецьким йогуртом до отримання однорідної суміші, додайте сіль та перець. Наріжте цвітну капусту товстими скибочками шириною не менше двох сантиметрів. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений GіаllоZаffеrаnо Lоvеs Іtаly (@gіаllоlоvеsіtаly) Занурте скибочки цвітної капусти в кляр, переконавшись, що вони добре покриті ним з усіх боків. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молода картопля у соусі песто: спробуйте новий смак страви цього сезону Розігрійте трохи олії на сковороді та обсмажте паніровані скибочки цвітної капусти по 5 хвилин з кожного боку, поки вони не стануть золотисто-коричневими та хрусткими. Перекласти скибочки цвітної капусти у форму для запікання, зверху на кожну покладіть скибочку помідора та посипте моцарелою. Посипте орегано та запікайте в попередньо розігрітій до 165&dеg;С духовці 10-15 хвилин, поки моцарела не розплавиться та не стане золотистою. Подавайте в гарячому вигляді. Останній місяць весни - час яскравих, насичених кольорів та свіжих, соковитих овочів. Тому і готувати хочеться щось гарне, яскраве та дуже смачне. Фудблогерка Ольга Рябенко, яка є суперфіналісткою Мастер Шеф поділилась рецептом пасти зі шпинатним соусом, яка швидко готується та ідеально підійде як для обіду, так і для вечері.
... More https://static.gazeta.ua/img2/cache/preview/1182/1182066_w_800.jpg?v=0