These news items are translated using machine learning and machine translation technologies. We apologize for any inaccuracies or errors in the text. Switch to the Ukrainian language to read the news in the original.
Плавлений сир, приготований у домашніх умовах, нічим не поступається покупному, а іноді виходить і набагато смачнішим. Його дуже легко приготувати, якщо дотримуватися точної кількості інгредієнтів і дотримуватися всіх етапів.
Смажені пиріжки з будь-якою начинкою — хіт столу, оскільки вони надовго не затримуються і розлітаються буквально за кілька хвилин. У кожної господині є свій фірмовий рецепт їхнього приготування.
Коли немає часу на ґрунтовне приготування їжі, а чогось смачного хочеться тут і зараз, рекомендуємо приготувати гарячі бутерброди, які не потребують тривалого приготування на кухні та виходять дуже ситними й смачними.
Лаваш — прісний білий хліб у вигляді тонкого коржа з пшеничного борошна, поширений переважно в народів Кавказу, Балкан і Середнього Сходу. Він з успіхом використовується і в українській кухні для приготування різноманітних перекусів, "ледачих" тортів, пирогів та іншого. Лаваш не обов'язково купувати в магазині, оскільки він легко готується в домашніх умовах.
Дієта — не привід відмовлятися від смачної їжі, особливо якщо вона приготована з натуральних інгредієнтів з мінімальною кількістю калорій. Тим паче якщо це страва грузинської кухні, знаменитої своїм поєднанням гострого і пряного, а також використанням великої кількості спецій і ароматної зелені.
Майонез — один із найпопулярніших соусів. Його не тільки використовують для приготування салатів, а й часто додають у випічку для надання їй більшої легкості та м'якості. Традиційно до майонезу додають яйця, проте кулінарна блогерка Ольга Головіна показала, як приготувати смачний соус без цього інгредієнта.
Хачапурі — одна з найзнаменитіших страв грузинської кухні, і жоден ресторан чи кафе з таким меню не обходиться без ароматного коржа з сиром. Однак приготувати його можна і в домашніх умовах. Ба більше, багато господинь роблять його дуже швидко, зберігаючи знайомий смак.
Оскільки зараз — сезон домашнього редису, саме час додати в меню цей ранній весняний овоч. У соцмережах завірусилося відео маринованого редису, і багато господинь уже спробували цей тренд на своїх кухнях.
Свинячі реберця в маринаді — однаково смачні, якщо приготовані як на грилі, так і в духовці. У кожної господині є свій перевірений рецепт такої страви.