Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua

14.5 thous. of news

These news items are translated using machine learning and machine translation technologies. We apologize for any inaccuracies or errors in the text. Switch to the Ukrainian language to read the news in the original.
Цим рецептом поділитесь з друзями: приготуйте хрумку картоплю від Ектора
Якщо ви обожнюєте печену картоплю, цей рецепт варто спробувати вже сьогодні. Це справжня насолода для любителів смачних і простих страв. Ідеально підходить як гарнір або легка закуска до вечері, каже український кухар і ведучий Ектор Хіменес-Браво, який поділився цікавим рецептом вечері. "Легко та швидко, а результат - просто неймовірний", - говорить Ектор. Хрумка картопля від Ектора Інгредієнти: Картопля - 800 г; Сир твердий (наприклад, чеддер) - 100 г; Сметана - 150 г; Зелень (петрушка, кріп) - 30 г; Сіль - на смак. Як приготувати Картоплю помийте та відваріть у мундирах протягом 20-25 хвилин до м'якості. Охолодіть картоплю та розріжте навпіл. Деко застеліть пергаментом, натріть сир і рівномірно розподіліть його по деку. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яку картоплю не можна їсти: пʼять ознак, що овоч зіпсований Викладіть картоплю розрізом до низу. Відправте в розігріту до 200&dеg;С духовку на 15-20 хвилин, поки не утвориться хрустка скоринка. Зелень подрібніть та змішайте зі сметаною. Посоліть та перемішайте. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Ектор Хіменес-Браво (@hесtоrjіmеnеzbrаvо) Якщо хочете навчитись готувати ідеальне пюре, як у ресторані, спробуйте цей процес приготування. Знадобляться не лише необхідні інгредієнти, а й вправність рук. Рецептом найвідомішого картопляного пюре у світі поділився шеф-кухар Олександр Огороднік. Він розкрив секрети приготування ідеальної страви.
we.ua - Цим рецептом поділитесь з друзями: приготуйте хрумку картоплю від Ектора
Як зварити яйця, щоб легко чистилися: спробуйте спосіб шеф-кухаря
Зовсім скоро українці почнуть готуватись до Великодня. Тому обовʼязково збережіть собі спосіб варіння яєць, за яким легко почистити шкаралупу. Ним поділився шеф-кухар Олександр Огороднік. Поради Вибирайте яйця, яким 5-7 днів. Свіжі яйця важче чистяться, бо в них щільна зв'язка між білком і плівкою під шкаралупою. "Сьогодні покажу, як покращити чищення навіть свіжим яйцям. Додайте 1/2 ч. л. соди на 1 л води. Це допомагає зруйнувати зв'язок між білком і шкаралупою. Варіть яйця при легкому кипінні, щоб не потріскалися", - наголошує кулінар. Для початку запам'ятайте, скільки часу варити яйця: 6-7 хвилин - рідкий жовток 9-10 хвилин - кремовий жовток 11-12 хвилин - повністю твердий жовток. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як пофарбувати яйця куркумою: покроковий рецепт від фудблогера Одразу перекладіть яйця у дуже холодну воду, краще з льодом і залиште на 5 хвилин. Це створює паровий прошарок під шкаралупою, через що вона легше знімається. Легко розбийте шкаралупу ложкою. Починайте чистити з тупого кінця - там є повітряна камера, і шкаралупа відійде швидше. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Олександр Огороднік | Корисні поради | Гумор | Красиві рецепти (@о_gоrоdnіk) Ні для кого не секрет, що головними атрибутами Великодня є писанки та великодні яйця, які не лише прикрашають будинок, а й виставляються на стіл як одна з основних страв цього свята. Щоб яйця під час варіння не потріскалися і легко очистилися, потрібно знати кілька нюансів. Яйця залишаться цілими після варіння, якщо їх правильно варити. Перед тим, як починати варити яйця на Великдень, потрібно їх добре вимити.
we.ua - Як зварити яйця, щоб легко чистилися: спробуйте спосіб шеф-кухаря
Сніданок, від якого неможливо відмовитись: як приготувати млинці "Баунті"
Якщо ви любите поєднання кокосу та шоколаду, то млинці "Баунті" стануть вашим улюбленим сніданком. Вони ніжні, ароматні та просто тануть у роті. Готується ця смакота дуже легко. Ділимось покроковим рецептом, щоб ваш ранок розпочався з насолоди. Поради Кисломолочний сир у рецепті можна замінити вершковим сиром "Філадельфія" або маскарпоне. З маскарпоне млинці будуть особливо ніжними. Млинці "Баунті" Інгредієнти Млинці: Борошно пшеничне просіяне - 200 г Молоко 2,5% - 240 мл Вода мінеральна газована - 100 мл Яйця курячі - 2 шт. Какао-порошок - 40 г Цукор ванільний - 20 г Масло вершкове 73% - 40 г Сіль - 2 г Начинка: Сир кисломолочний - 250 г Цукрова пудра - 60 г Кокосова стружка - 100 г Вершки 30% - 100 мл Глазур: Шоколад - 50 г Вершки 30% - 20 мл Масло вершкове 73% - 10 г Всі інгредієнти мають бути кімнатної температури. Як приготувати У мисці змішуємо борошно, какао-порошок (2 ст. л.), ванільний цукор (1 ст. л.) і сіль. Збиваємо яйця і змішуємо з молоком і газованою водою, перемішуємо до однорідної маси. Частинами додаємо до сухої суміші молочну, перемішуючи вінчиком. Розтоплюємо масло (2 ст. л.), додаємо до тіста. Перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин. На розігрітій сковороді, змащеній маслом, смажимо тонкі млинці. Перевертаємо на інший бік, коли на тісті з'являться дірочки. Викладаємо на тарілку й накриваємо рушником. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоколадний вівсяномлинець із бананом: такий сніданок попросять ще Начинка. Збиваємо вершки до пишності. Кисломолочний сир (або маскарпоне) перебиваємо блендером із цукровою пудрою (3 ст. л.). Додаємо кокосову стружку, перемішуємо. В сирну масу частинами вводимо збиті вершки. Ставимо начинку в холодильник на 10 хвилин. Викладаємо порцію начинки на кожен млинець, загортаємо рулетиком. Начинку для млинців можна зробити без вершків. Глазур. Вершки підігріваємо на маленькому вогні, додаємо поламаний шоколад і вершкове масло (1 ч. л.), перемішуємо до однорідної маси й знімаємо з вогню. Млинці викладаємо порційно на тарілки. Поливаємо теплою глазур'ю. Посипаємо цукровою пудрою, прикрашаємо листочками м'яти й подаємо. Хто дотримується посту або шукає легку та смачну випічку, спробуйте марокканські млинці без молока та яєць. Вони ніжні, пористі та чудово поєднуються з медом, фруктами чи улюбленим варенням. Такі млинці можна зробити з солоною начинкою. Наприклад, обсмажте гриби з цибулею.
we.ua - Сніданок, від якого неможливо відмовитись: як приготувати млинці Баунті
Сніданок готуємо звечора: записуйте рецепт ніжної вівсянки-тірамісу
Якщо хочете зранку насолоджуватися смачним і корисним сніданком, приготуйте вівсянку-тірамісу звечора. Ця ніжна страва поєднує користь вівсяних пластівців із вишуканим смаком легендарного десерту. Просто змішайте інгредієнти, залиште на ніч у холодильнику - і вранці у вас готовий сніданок без метушні. Нічна вівсянка Тирамісу Інгредієнти Вівсянка - 50 г. Чіа - 1 ч. л. Какао - 1 ч. л. 1 ч л кави + 35 мл води. Молоко - 45 мл. Грецький йогурт - 70 г. Мед - 1 ч. л. Какао ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальний сніданок за секунди: крупи для каш, які достатньо просто залити водою на ніч Як приготувати До вівсянки додаємо чіа, какао, каву та молоко. Перемішуємо. Готуємо крем: грецький йогурт змішуємо з медом. Викладаємо зверху на вівсянку. Посипаємо какао. Відправляємо в холодильник на ніч і смакуємо зранку. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений МаggТаsty Рецепти (@mаggtаsty) Вівсянку за цим способом слід готувати звечора. За ніч сніданок сам себе приготує. Просто треба всі інгредієнти скласти у банку. Приготування займе 5 хвилин, а смачно буде на всі 100 %. Фрукти для ледачої вівсянки можна брати будь-які. Це саме стосується ягід та йогурту.
we.ua - Сніданок готуємо звечора: записуйте рецепт ніжної вівсянки-тірамісу
Як правильно зберігати редиску, щоб довго залишалась хрумкою
Червона редька - корисний весняний овоч, який чудово зберігається, якщо дотримуватися правильних умов. Щоб редька не втратила своїх смакових якостей та залишалась хрумкою, візьміть до уваги ці поради. Як підготувати редис до зберігання, розповів mаrthаstеwаrt шеф-кухар і засновник Grасеfully Fеd, служби доставки їжі в Лос-Анджелесі Трейсі Вайнтрауб. Якщо на редисці ще залишилася зелень, зріжте її. Промийте редиску під прохолодною проточною водою. Миючи редиску, очищайте її від бруду. Ви можете зробити це щіткою для овочів або руками. Обсушіть редиску чистою тканиною або паперовим рушником. Як зберігати редис в поліетиленовому пакеті Щоб зберігати цілу редьку, помістіть її в поліетиленовий пакет, який закривається, і помістіть у холодильник. У редисці багато вологи, тому поліетиленовий пакет не дасть редисці втрачати воду в навколишнє середовище, підтримуючи високу вологість у мішку, каже науковець з харчових продуктів Брайан Куок Ле. Крім того, низька температура в холодильнику сповільнить гормони дозрівання редиски, що зрештою подовжить термін її зберігання При правильному зберіганні редиска в поліетиленовому пакеті протримається в холодильнику від одного до двох тижнів. Як зберігати редис у воді Інший варіант - опустити редиску в ємність з водою. Цей метод теж збереже вологість овоча. Редис має пористу шкірку і може легко висихати. Занурення їх у воду запобігає втраті вологи, допомагаючи їм зберігатися довше. Ось як зберігати редис у воді: Редьку, без зелені, помістити в ємність з кришкою. Налийте в ємність холодну воду до повного покриття редиски. Накрийте ємність і поставте в холодильник. Міняйте воду кожні два-три дні. Редис може зберігатися два тижні, якщо його занурити у воду. Однак, якщо вони починають набувати тьмяного кольору або м'якої текстури, їх слід приготувати. Як зберігати нарізану редис За словами Вайнтрауба, після розрізання сиру редьку слід зберігати в герметичному контейнері в холодильнику. Термін придатності нарізаної сирої редиски становить два-три дні, каже вона. Як зберігати варену редис Приготовану редьку, як цілу, так і нарізану, слід зберігати в холодильнику в герметичному контейнері. Приготована редиска, як і будь-яка готова їжа, зберігається в холодильнику три-чотири дні. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пружні і блищать: як вибрати стиглі та ароматні лимони Чи можна заморозити редис Редис можна заморозити і зберегти ще довше. Консистенція розмороженої редиски дещо відрізнятиметься від її свіжої редиски, але ви все одно можете смажити або пасерувати розморожену редиску, щоб отримати смачну страву. Щоб правильно заморозити редьку, її необхідно спочатку бланшувати. Це запобіжить розщепленню і допоможе зберегти їхній колір і якіст. Виконайте такі дії: Наріжте редис скибочками або кубиками. Доведіть каструлю з водою до кипіння. Додайте редис і варіть 2-3 хвилини. Вийміть редиску шумівкою. Помістити в миску з крижаною водою. Перекладіть на чистий рушник за допомогою шумівки. Дайте висохнути. Помістіть редиску в безпечний для морозильної камери пластиковий або силіконовий пакет і поставте в морозилку. Для досягнення найкращих результатів використовуйте заморожену редьку протягом шести місяців. Коли ви будете готові використовувати їх, занурте їх у прохолодну воду до повного розморожування, що може зайняти кілька годин. Поради щодо збереження редиски Купуйте найсвіжішу редьку, яку тільки можете знайти. Це допоможе отримати максимум користі від овочів і гарантувати, що вони збережуться якомога довше. Шукайте тверду, круглу та яскраво-червону редьку. Вони повинні мати свіжий вигляд і яскравий зелений колір. Якщо редис потріскався або змінив колір, або якщо зелень зів'яла, не беріть їх. Щоб продукти якомога довше залишались свіжими, важливо знати, як правильно їх зберігати.Зберігайте температуру в холодильнику на рівні 1-4&dеg;С. Це допоможе уповільнити ріст бактерій і зберегти продукти свіжими. А от у морозильнику температура має бути -18&dеg;С або нижче, щоб зберегти заморожені продукти в ідеальному стані. Зберігайте овочі у відділенні для овочів або спеціальних контейнерах, які забезпечують оптимальну вологість. Фрукти, що виділяють етилен (наприклад, яблука і банани), слід зберігати окремо від овочів.
we.ua - Як правильно зберігати редиску, щоб довго залишалась хрумкою
Як правильно зберігати яйця: в чому секрет американського способу
Курячі яйця є найпопулярнішим продуктом. Але неправильне зберігання може призвести до їх швидкого псування. Є спосіб, який допоможе зберігати їх довше. Часто точаться суперечки про те, як правильно зберігати курячі яйця - в холодильнику, як американці, або на кухонній стільниці, як британці. Справа навіть не стільки в тому, де зберігати яйця, скільки - за якої температури, пише ехрrеss. Експертка з Sаuсy Drеssіngs Клер пояснює, що цей продукт полюбляє постійну температуру, і вона має бути нижче 20&dеg;С. Тому для більшості домашніх потреб простіше все-таки класти їх у холодильник. Чи можна зберігати яйця не в холодильнику Якщо у вас є окрема комора за межами кухні, де температура нижча за 20&dеg;С, ви можете покласти їх туди. Найголовніше, що слід пам'ятати під час зберігання яєць - вони вразливі для бактерій, і якщо їхня температура змінюється занадто швидко, то утворюється конденсат. "Волога з конденсату може легко проникнути в яєчну шкаралупу, а це дасть змогу бактеріям, таким як сальмонела, розмножуватися, оскільки вони чудово почуваються в таких умовах, - зазначає експертка. Але будьте уважні, коли кладете яйця до холодильника: дверцята - це його найтепліша частина, яка схильна до перепадів температури. Ідеальне місце для зберігання яєць - біля задньої стінки на середній полиці, радить експерт. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вісім продуктів, які псуються швидко навіть у холодильнику Як зберігати яйця без холодильника За бажання їх можна зберігати на кухонному столі, але заради безпеки потрібно стежити за тим, щоб яйця зберігали однакову температуру, коли ви приносите їх додому з супермаркету, - пояснює Клер. Найкраще, на її думку, яйця збережуться на кухонній стільниці подалі від вікон і гарячих приладів або ж у кухонній шафці, де продукт залишатиметься прохолодним. Причина, через яку в США яйця зберігають у холодильнику, полягає в тому, що їх перед продажем у супермаркетах миють, а це видаляє їхню природну захисну оболонку від бактерій. У Великій Британії та більшості країн Європи продукт не прийнято мити і захисне покриття залишається на яйцях. Тому ви можете зберігати їх і поза холодильником - головне, за однієї й тієї ж температури. Борщ є головною та улюбленою першою стравою кожної української сім'ї. Часто його варять у великій каструлі, щоб ним можна було пообідати і наступного дня. Дехто це робить спеціально, бо смак цієї страви більш виразніший через добу. Але термін зберігання борщу, навіть в холодильнику, досить обмежений. Загальні рекомендації по тривалості зберігання борщу - не довше 24 годин, за температури 2-5 градусів. Однак на термін зберігання борщу впливає не тільки температура, а й інші фактори, через які борщ може зберігатися довше, до 72 годин - хоча це може вплинути на його смак.
we.ua - Як правильно зберігати яйця: в чому секрет американського способу
Шоколадний вівсяномлинець із бананом: такий сніданок попросять ще
Швидкий сніданок може бути корисним та смачним. Приготуйте шоколадний вівсяномлинець із бананом. Пухкий, ароматний і без зайвого цукру, цей млинець стане вашим улюбленим ранковим смаколиком. Рецептом поділилась в Іnstаgrаm фудблогерка з ніком роllі_сооkіng. Вівсяномлинець Інгредієнти 20 г. вівсяних пластівців 1 яйце 100 мл молока 1 ч.л. какао 1-2 ч.л. цукру Начинка може бути будь-яка В цьому рецепті - білий йогурт, згущене молоко, банан та сублімована малина. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швидко і смачно: вівсяномлинець можна подавати з будь-якими начинками Як приготувати Для приготування млинця в чашу подрібнювача відправляємо всі інгредієнти та подрібнюємо до однорідності. Переливаємо масу на розігріту та змащену маслом/олією пательню, смажимо на середньому вогні під кришкою до готовності з обох сторін. На одну половинку викладаємо начинку, а іншою накриваємо. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Смачні рецепти | Фудблог 🇺🇦 (@роllі_сооkіng) Хто дотримується посту або шукає легку та смачну випічку, спробуйте марокканські млинці без молока та яєць. Вони ніжні, пористі та чудово поєднуються з медом, фруктами чи улюбленим варенням. Такі млинці можна зробити з солоною начинкою. Наприклад, обсмажте гриби з цибулею.
we.ua - Шоколадний вівсяномлинець із бананом: такий сніданок попросять ще
Секрети розвареного гороху: що зробити, щоб він рівномірно розімлів
Щоб горох добре розварився і став м'яким, потрібно знати кілька важливих моментів. Правильне замочування, співвідношення води, її якість та правильний час варіння допоможуть отримати ідеальну консистенцію без зайвих зусиль. Але є ще деякі хитрощі, від яких горох розімліє. Як приготувати ніжний горох без грудочок Основний секрет полягає в правильному моменті додавання гороху в бульйон. Його слід всипати не в холодну воду, а саме в киплячу рідину. Завдяки цьому горошини рівномірно розм'якшуються під час варіння, зберігаючи свою структуру та смак. Це також дозволяє одночасно готувати м'ясну складову супу, заощаджуючи час. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрет ідеального горохового супу: яка спеція змусить вас приготувати його знову Ще один важливий нюанс - додавання вершкового масла. Невелика кількість масла, додана в процесі варіння, прискорює розварювання гороху, роблячи його ніжнішим та ароматнішим. Авдіївська гонорова каша з рису давня страва української кухні, яку нечасто зустрінеш у сучасних рецептах. Але вона варта уваги. У 2022 році рецепт каші увійшов до переліку нематеріальної культурної спадщини як унікальний елемент традиційної культури Донеччини. Місцеві розповідають, що страву почали готувати наприкінці 19 століття, а історія її появи пов'язана з мікрорайоном Східний, звідки й почалося заселення Авдіївки. На відміну від звичайної каші, ця має ніжну, майже повітряну текстуру, що нагадує суфле. Її секрет у збитих яйцях та особливому способі приготування.
we.ua - Секрети розвареного гороху: що зробити, щоб він рівномірно розімлів
Апетитне частування до чаю: як вдома приготувати печиво Twix
Печиво Тwіх - це ідеальне поєднання ніжного пісочного коржа, густої карамелі та хрусткого шоколадного шару. Цей десерт легко приготувати вдома, а результат не залишить байдужими ні дітей, ні дорослих. Побалуйте себе цим смачним печивом Тwіх. Чудове домашнє частування, яке сподобається кожному. Печиво "Тwіх" Інгредієнти: Для пісочного тіста: 1 склянка несолоного вершкового розм'якшеного масла 1/2 склянки цукрової пудри 1 чайна ложка ванільного екстракту 2 склянки борошна універсального призначення 1/4 чайної ложки солі Для карамельного шару: 1 склянка карамельних цукерок 2 столові ложки жирних вершків Для шоколадної начинки: 2 склянки чипсів молочного шоколаду 1 чайна ложка рослинного масла Як приготувати Приготуйте основу для пісочного тіста: Розігрійте духовку до 350&dеg;F (175&dеg;С). Вистеліть деко пергаментним папером. У великій мисці збийте розм'якшене вершкове масло та цукрову пудру до легкої та пишної маси. Додайте ванільний екстракт і добре перемішайте. Поступово додайте борошно і сіль, перемішуючи, поки не утвориться м'яке тісто. Розкачайте тісто на присипаній борошном поверхні товщиною приблизно 8 мм. Використовуйте круглу форму для печива, щоб вирізати печиво та викласти його на підготовлене деко. Випікайте 12-15 хвилин або поки краї не стануть злегка золотистими. Дайте повністю охолонути на решітці. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальне для затишного сімейного вечора: приготуйте апельсинове печиво від Ектора, яке "зметуть" за хвилини Приготуйте карамельний шар: У мисці, придатній для мікрохвильової печі, розтопіть карамельні цукерки з жирними вершками з інтервалом у 30 секунд, помішуючи до однорідності. Кожне охолоджене пісочне печиво змастіть шаром карамелі. Поставте печиво в холодильник для застигання. Приготувати шоколадну начинку: У мисці, придатній для мікрохвильової печі, розтопіть шоколадну стружку з рослинною олією з інтервалом у 30 секунд, помішуючи до однорідності. Занурте верхівку кожного печива, покритого карамеллю, у розтоплений шоколад, дозволяючи стекти надлишкам. Помістіть печиво назад на пергаментний папір і поставте в холодильник, поки шоколад не застигне. Коли шоколад застигне, насолоджуйтеся смачним печивом Тwіх. Це печиво ідеально підходить для будь-якого випадку і обов'язково сподобається друзям і родині. По цьому рецепту вийде 24 печива. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений mіаrесіреs (@mіаrесіреs6) Щоб здобна випічка вийшла запашною та смачною, не всі знають, що додати до замісу тіста. Є кілька варіантів, які нададуть вашим пирогам, тістечкам та іншій здобі неймовірного смаку та аромату.
we.ua - Апетитне частування до чаю: як вдома приготувати печиво Тwіх
Марокканські млинці без молока та яєць: спробуйте пісний рецепт солодкої випічки
Хто дотримується посту або шукає легку та смачну випічку, спробуйте марокканські млинці без молока та яєць. Вони ніжні, пористі та чудово поєднуються з медом, фруктами чи улюбленим варенням. Марокканські млинці до посту Інгредієнти манка, 250 г. борошно, 30 г. какао 10 г. цукор, 3 ст.л. сіль, 1/4 ч.л. сухі дріжджі, 5 г. розпушувач, 10 г. тепла вода, 500 мл. (t 40) начинка наповнювач Абрикос та Вишня Як приготувати Зʼєднуємо всі сухі інгредієнти та добре перемішуємо. Далі вливаємо воду та пробиваємо блендером 2-3 хв. Накриваємо рушником і залишаємо на 15 хв. Смажимо млинці на на сухій пательні на маленькому вогні лише з однієї сторони до готовності, буквально 2-3 хв. На ще тепленькі млинці викладаємо начинку та зліплюємо ніби варенички. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Млинці у "горошок": рецепт, яким здивуєте навіть найпримхливіших дітей Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений СМАЧНІ РЕЦЕПТИ ФУДБЛОГ UGС РІВНЕ Альона Карпюк (@аlіоnаkаrріuk) Поради Такі млинці можна зробити з солоною начинкою. Наприклад, обсмажте гриби з цибулею. Для тіста: манка, 250 г. борошно, 40 г. цукор, 3 ст.л. сіль, 1/4 ч.л. сухі дріжджі, 5 г. розпушувач, 10 г. тепла вода, 500 мл. (t 40). Вишуканий французький десерт - Креп Сюзет - можна приготувати вдома. Не обов'язково йти до ресторану, щоб насолодитись неймовірним смаком та ефектною подачею. Тонкі млинці, просочені ароматним апельсиновим соусом і підпалені безпосередньо перед подачею, створюють справжнє кулінарне шоу. Здивуйте ним своїх рідних.
we.ua - Марокканські млинці без молока та яєць: спробуйте пісний рецепт солодкої випічки

What is wrong with this post?