These news items are translated using machine learning and machine translation technologies. We apologize for any inaccuracies or errors in the text. Switch to the Ukrainian language to read the news in the original.
Щороку Великдень стає чудовою нагодою для кулінарних експериментів. Українські виробники пасок цього сезону змагаються у креативності, аби здивувати своїх споживачів: паски з дубайською начинкою, маком, згущеним молоком, марципанами й навіть із канабідіолом. А тим, хто не надто любить тісто, «Сільпо» пропонує лише верхівку улюбленої великодньої випічки.
Крафтова сироварня «Їж сир» у Кривому Розі добре відома поціновувачам сирної продукції своїм широким асортиментом, який налічує понад 30 позицій. Щоб виготовити таку кількість сиру на місяць, майстерня переробляє 1000-1500 л молока.
Найактуальніші агроновини України та світу. Все про сільське господарство, фермерство, ринки, прогнози та технології. Будьте в курсі останніх подій на аграрному ринку!
All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.
Responsible: editorial office of the site agroportal.ua.