MC.today - we.ua

MC.today

we:@mc.today

3.4 thous. of news

These news items are translated using machine learning and machine translation technologies. We apologize for any inaccuracies or errors in the text. Switch to the Ukrainian language to read the news in the original.
«Наш ресторан робив кейтеринг для Ріші Сунака». Як українка відкрила у Лондоні власний заклад та що робить для країни
Ольга Цибитовська «зустріла» повномасштабне вторгнення за кордоном. Вона одразу зайнялася волонтерством, організовувала благодійні вечері та відкривала збори для допомоги України. Так тривало 5 місяців, доки вона не зрозуміла, що варто рухатися далі. Це надихнуло Ольгу відкрити ресторан Мrіyа, щоб говорити про Україну через їжу.  Тhе роst «Наш ресторан робив кейтеринг для Ріші Сунака». Як українка відкрила у Лондоні власний заклад та що робить для країни fіrst арреаrеd оn МС.tоdаy.
we.ua - «Наш ресторан робив кейтеринг для Ріші Сунака». Як українка відкрила у Лондоні власний заклад та що робить для країни
«Це не бізнес. Це моя душа». Як українка відкрила ресторан на Кіпрі – історія Сільвії Бронецької
Сільвія Бронецька після першого вибуху, що пролунав в Одесі 24 лютого 2022 року, розбудила дітей. Вона вирішила виїхати з країни. Швидко зібрала документи, трьох дітей і собаку, заїхала за батьками. Попереду на неї чекав тиждень у дорозі, від місця до місця, без жодного розуміння, що робити далі. Сьогодні вона – власниця, засновниця та шеф-кухар ресторану SіFооd. Тhе роst «Це не бізнес. Це моя душа». Як українка відкрила ресторан на Кіпрі – історія Сільвії Бронецької fіrst арреаrеd оn МС.tоdаy.
we.ua - «Це не бізнес. Це моя душа». Як українка відкрила ресторан на Кіпрі – історія Сільвії Бронецької

What is wrong with this post?