Місцеві нігерійські харчові рослини демонструють потенціал у боротьбі з раком, впливаючи на загибель клітин та запалення, пропонуючи підтримку поряд із традиційними методами лікування. Рак залишається серйозною глобальною проблемою охорони здоров’я, і його тягар зростає в Нігерії, де зростають як показники захворюваності, так і смертності. До поширених видів раку в регіоні належать рак молочної залози, шийки матки, простати та печінки, які значною мірою впливають на проблеми громадського здоров’я. Незважаючи на прогрес у традиційних методах лікування, таких як хіміотерапія та променева терапія, існує критична потреба в безпечніших та ефективніших терапевтичних варіантах. У цьому контексті місцеві нігерійські харчові рослини привернули увагу завдяки своєму […]