Нове дослідження показує зв’язок між вмістом заліза в їжі та прогресуванням раку, прокладаючи шлях для цільової терапії в Сінгапурі та за його межами. Вчені з Агентства науки, технологій і досліджень (А*SТАR) у співпраці з Національним онкологічним центром Сінгапуру (NССS) визначили ключовий механізм, що зв’язує надмірне споживання червоного м’яса з підвищеним ризиком колоректального раку. Їхні висновки відкривають нові можливості для терапії, спрямованої на теломеразу, фермент, який бере участь у прогресуванні раку. Колоректальний рак, який вражає товсту або пряму кишку, є третім за поширеністю раком у світі та другою основною причиною смертності від раку в Сінгапурі. Хоча відомо, що генетичні фактори та […]
... More