These news items are translated using machine learning and machine translation technologies. We apologize for any inaccuracies or errors in the text. Switch to the Ukrainian language to read the news in the original.
Варення з абрикосів: популярні та прості рецепти приготуванняРецепти корисного, смачного варення з абрикосів — класичного, половинками, «п’ятихвилинки», з горіхами
... More https://img.tsn.ua/cached/079/tsn-2caa9e2b3b3790ab31ffc1dec16b4315/thumbs/608xX/b6/05/9b690b5269a517fbec56749fdcc205b6.jpeg
Про них не всі знають: шість корисних властивостей диніДиня — це не просто смачний фрукт, але й справжні природні ліки, які містять чимало вітамінів та мінералів. Що лікує диня і чим вона корисна для здоров'я?
... More https://img.tsn.ua/cached/030/tsn-2caa9e2b3b3790ab31ffc1dec16b4315/thumbs/608xX/93/8a/2cb37ab6ddd11bba74fd033115da8a93.jpeg
Натуральні замінники цукру для варення та компоту: три варіантиВлітку багато людей готують із фруктів та ягід смачне варення, конфітюр, джем і варять компот на зиму. Однак часто в таких заготівлях використовується велика кількість цукру, що негативно впливає на здоров'я. Читайте в матеріалі ТСН.uа про натуральні замінники цукру, які можна додавати у варення чи компот.
... More https://img.tsn.ua/cached/629/tsn-84ee4f9844c21d3af2b3cfbad2c9c711/thumbs/608xX/19/3d/5a343d0369510c56035d88cc714e3d19.jpeg
Як різати французький багет: на мінісендвічі й не тільки, під яким кутом, яка товщина шматочківФранцузький багет — досить невеликий у діаметрі хліб, тому його потрібно правильно різати, щоб шматок був нормальною порцією, на яку можна щось покласти.
... More https://img.tsn.ua/cached/010/tsn-2caa9e2b3b3790ab31ffc1dec16b4315/thumbs/608xX/44/f3/517c9afefaf0fec83c7f30f1a351f344.jpeg
Як засолити огірки на зиму швидко та смачно: покрокові рецептиЯк просто і швидко засолити огірки в пакеті та замаринувати хрусткі овочі на зиму з вишнею і смородиною — вам допоможуть покрокові рецепти.
... More https://img.tsn.ua/cached/833/tsn-2caa9e2b3b3790ab31ffc1dec16b4315/thumbs/608xX/79/0e/fb67e5f9908a5a6636d527dbecb80e79.jpeg
Як остудити яйця, щоб вони легше чистилися: простий методВаріння яєць — це складний і надзвичайно тонкий процес, який потребує знання певних нюансів, щоб отримати потрібний результат. Як остудити яйця, щоб вони добре чистилися?
... More https://img.tsn.ua/cached/572/tsn-2caa9e2b3b3790ab31ffc1dec16b4315/thumbs/608xX/8d/e3/c042c1545698d0458b98c488955be38d.jpeg
Відкрили кетчуп – де його тепер правильно зберігати: в холодильнику чи в шафіНе знаєте, де правильно зберігати кетчуп: у холодильнику чи в шафі? Що про це кажуть експерти?
... More https://img.tsn.ua/cached/026/tsn-2caa9e2b3b3790ab31ffc1dec16b4315/thumbs/608xX/0f/0b/60d6752ddb542d807aaed52658110b0f.jpeg
Чи безпечно зберігати відкриті консерви: що про це кажуть експертиЯк довго можна зберігати відкриту консерву і чи можна взагалі залишати так їжу? Це впливає не лише на безпеку, але й на смакові якості продукту.
... More https://img.tsn.ua/cached/022/tsn-2caa9e2b3b3790ab31ffc1dec16b4315/thumbs/608xX/87/02/096f148a13fd0f38138147a326ce0287.jpeg
Чим змастити булочки перед та після випікання, щоб були з золотистою скоринкоюЩоб скоринка вийшла рум'яною, а випічка виглядала апетитною, верх пирогів чи булочок зазвичай змащують. Чим? Існує багато варіантів.
... More https://img.tsn.ua/cached/770/tsn-2caa9e2b3b3790ab31ffc1dec16b4315/thumbs/608xX/8f/ff/ff54b761acba508cd37cd0817bebff8f.jpeg
Як промити рис, щоб він вийшов смачним і розсипчастим: це дуже швидкоСпробуйте цей простий спосіб замість довгої процедури промивання рису в холодній воді.
... More https://img.tsn.ua/cached/559/tsn-2caa9e2b3b3790ab31ffc1dec16b4315/thumbs/608xX/75/d7/e304f28ed42f225995f2639ce2d8d775.jpeg