These news items are translated using machine learning and machine translation technologies. We apologize for any inaccuracies or errors in the text. Switch to the Ukrainian language to read the news in the original.
Євген Клопотенко, знаменитий український ресторатор та шеф-кухар, неодноразово підкреслював в інтерв’ю, що сирники є однією з найскладніших страв української кухні. Однак навіть цю страву можна освоїти та готувати, як справжній професіонал.
Паска одразу після духовки має пухкий і ніжний вигляд. Однак уже наступного дня вона може втратити свою свіжість і стати сухою. Щоб смак свята залишався з вами якомога довше, існує кілька секретів, які допоможуть зберегти її м’якість та аромат.
Чисельність скумбрії в північно-східній Атлантиці різко зменшується. Дослідники попереджають, що слід шукати альтернативи серед морепродуктів, щоб не досягти критичної межі скорочення популяції цієї риби.