Українські новини про Життя

Зареєструйтесь, щоб залишати коментарі та вподобайки
Фільтр новин
Краса, естетика, сенс: оригінальні ідеї букетів з троянд ℗
Трояндовий букет завжди був і буде одним із головних подарунків з будь-якого урочистого приводу – чи то день народження, романтичне побачення, зустріч після довгої розлуки, річниця весілля, випускний, Міжнародний жіночий день, День матері, професійне свято тощо. Проте часом хочеться здивувати та захоплювати своїх дорогих людей незвичайними композиціями, дарувати справді шикарні букети троянд. Сучасні майстри флористики […] The post Краса, естетика, сенс: оригінальні ідеї букетів з троянд ℗ first appeared on Новинарня.
we.ua - Краса, естетика, сенс: оригінальні ідеї букетів з троянд ℗
Вольова перемога над Ісландією: збірна України пробилася на четверте поспіль Євро
Збірна України у Вроцлаві здобула вольову перемогу над Ісландією – 2:1 – і вийшла до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу. На гол Гудмундссона (постріл здалеку на 30-й хвилині) наші відповіли результативними ударами Віктора Циганкова (54 хв.) і  Михайла Мудрика (84 хв.). Ще один гол, Романа Яремчука, не був зарахований через офсайд наприкінці першого тайму. […] The post Вольова перемога над Ісландією: збірна України пробилася на четверте поспіль Євро first appeared on Новинарня.
we.ua - Вольова перемога над Ісландією: збірна України пробилася на четверте поспіль Євро
Що таке іпотека і як вона працює? ℗
Іпотека – це вид кредиту, що надається під заставу нерухомості, такої як земля, квартира або будівля, яку ви плануєте придбати. Це означає, що хоча нерухомість перебуває у власності та в користуванні позичальника, кредитор має право взяти її в компенсацію, якщо борг не буде погашений згідно з умовами угоди. Зазвичай іпотечний кредит надається на тривалий період […] The post Що таке іпотека і як вона працює? ℗ first appeared on Новинарня.
we.ua - Що таке іпотека і як вона працює? ℗
У віці 98 років помер фізик-теоретик, політик і Герой України Ігор Юхновський
У віці 98 років помер визначний український громадський та політичний діяч, доктор фізико-математичних наук, професор, академік НАН України, народний депутат України І-IV скликань Ігор Юхновський. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий удень 26 березня. “Відійшов до вічності Ігор Рафаїлович Юхновський. Світла, добра, мудра людина. Почесний громадянин Львова. Творець України. Обличчя Незалежності”, – написав […] The post У віці 98 років помер фізик-теоретик, політик і Герой України Ігор Юхновський first appeared on Новинарня.
we.ua - У віці 98 років помер фізик-теоретик, політик і Герой України Ігор Юхновський
Волонтерські ініціативи Наталії Юсупової

Відомий волонтер, громадська діячка Наталія Юсупова взаємодіє з Головним Військовим госпіталем України з 2014 року.

З початку повномасштабного вторгнення РФ в 2022 році, вона здійснює регулярні збори коштів для допомоги військовим ЗСУ в закупівлі найнеобхіднішого обладнання, яке наближає нашу перемогу і рятує життя наших військових.

Більше інформації про Наталію: https://www.patreon.com/nyusupova, https://www.facebook.com/nataliya.vetvitskaya.

Просимо спільноту долучитись до допомоги і збору коштів для ЗСУ: https://send.monobank.ua/jar/62bAtM3t8z

we.ua - Волонтерські ініціативи Наталії Юсупової
Ергономіка та дизайн сучасних телевізорів ℗
Розвиток технологій призвів до того, що сучасні телевізори стали об’єктом дизайнерського натхнення. При цьому ергономіка також відіграє важливу роль у зручності використання пристрою. Естетика і функціональність Розробники компанії Samsung дедалі більше звертають увагу на дизайн техніки, розуміючи, що вона має бути функціональною і підходити під інтер’єр приміщення. Тонкими гранями і мінімалістичними формами обладнані пристрої, представлені […] The post Ергономіка та дизайн сучасних телевізорів ℗ first appeared on Новинарня.
we.ua - Ергономіка та дизайн сучасних телевізорів ℗
Мистецтво ефективного клінінгу: навчіться правильно прибирати від експертів галузі ℗
Чистота і організованість навколишнього середовища завжди відіграли важливу роль у підтриманні комфорту та гігієни. Незалежно від того, чи йдеться про домашню обстановку, робоче місце чи загальнодоступні приміщення, мистецтво ефективного клінінгу є ключовим аспектом. Запрошуємо вас долучитися до уроку від експертів галузі, які розкриють секрети успішного та ефективного прибирання. Важливість ефективного клінінгу Чистота є основою здоров’я […] The post Мистецтво ефективного клінінгу: навчіться правильно прибирати від експертів галузі ℗ first appeared on Новинарня.
we.ua - Мистецтво ефективного клінінгу: навчіться правильно прибирати від експертів галузі ℗
“Небесна кара” для окупантів: відома українська співачка переробила свій хіт, присвятивши його СБУ
Відома українська співачка Злата Огнєвич змінила слова свого хіта “Солодка кара”, присвятивши його Службі безпеки України. Про це повідомила пресслужба СБУ в суботу, 23 березня. “Надихнувшись філігранною роботою спецпризначенців Служби безпеки України, співачка Злата Огнєвіч переспівала свій хіт “Солодка кара”. Тепер він звучить як “Небесна кара”, адже воїни Служби щодня “доставляють” справедливе покарання загарбникам”, — […] The post “Небесна кара” для окупантів: відома українська співачка переробила свій хіт, присвятивши його СБУ first appeared on Новинарня.
we.ua - “Небесна кара” для окупантів: відома українська співачка переробила свій хіт, присвятивши його СБУ

Що не так з цим дописом?

Захисний код

Натискаючи на кнопку "Зареєструватись", Ви погоджуєтесь з Публічною офертою та нашим Баченням правил