Search trend "МУС"

Sign up, for leave a comments and likes
ФАКТИ on fakty.ua
Кукурудзяний мус з двома видами сиру — можна тим, хто на дієті
Звична крупа у несподіваному дуеті з сиром, яйцем та в’яленими томатами доводить, що корисний сніданок може бути ще й смачним
we.ua - Кукурудзяний мус з двома видами сиру — можна тим, хто на дієті
Еспресо on espreso.tv
Повітряний полуничний мус: легкий та прохолодний десерт
Мус – це легкий та ніжний десерт, назва якого з французької перекладається як "піна". Його текстура настільки повітряна, що буквально тане в роті. Зазвичай для приготування цього десерту використовують щонайменше три інгредієнти, які разом змішують до утворення однорідної та кремоподібної маси. Важливо те, що інгредієнти для десерту не просто подрібнюють разом, а збивають, щоб маса збільшилась в об'ємі та стала повітряною. Потім мус відправляють в холодильник та подають добре охолодженим, тому він відмінно смакуватиме у спеку. Полуничний мус має яскравий ягідний смак, що дарує справжню насолоду. Такий смаколик сподобається не лише дорослим, а також дітям. Полуничний мусІнгредієнти: полуниця – 500 гцукор – 100 гманна крупа – 70 гПокроковий рецепт полуничного мусу:Переберіть та промийте полуницю, а потім видаліть плодоніжки. Перекладіть полуницю у блендер, засипте цукром та подрібніть до однорідної маси.Полуничну масу перелийте у каструлю та поставте на середній вогонь. Щойно ягідне пюре закипить, обережно всипайте манку та не переставайте помішувати, щоб не було грудочок. Готуйте на маленькому вогні протягом трьох хвилин, постійно помішуючи. Дайте масі охолонути, а потім ще раз перебийте блендером. Потім вилийте мус у креманки та відправляйте десерт у холодильник щонайменше на пів години. Десерт чудово смакує охолодженим. Прикрасьте мус м'ятою, полуницею або тертим шоколадом та подавайте до столу. Готово!полуничний мус, Фото: frееріkПолуничний мус із вершкамиІнгредієнти: полуниця – 1 кгцукор – 150 гвода – 50 млжелатин – 2 ч. л.вершки (30% та більше) – 200 гПокроковий рецепт полуничного мусу:Промийте полуницю, видаліть хвостики та наріжте ягоди маленькими кубиками. Перекладіть полуницю у каструлю, засипте цукром і перемішайте. Поставте на плиту та на середньому вогні доведіть до кипіння. А потім зменште вогонь і продовжуйте варити протягом 15 хвилин. У маленьку піалу налийте воду кімнатної температури, насипте желатин та перемішайте. Відставте в сторону для набухання. Процідіть полуницю через сито і до соку додайте желатин, перемішайте. Дайте суміші охолонути, а потім відправляйте в холодильник.  Збийте міксером вершки до пишності. Потім порціями налийте холодний полуничний сік та перемішуйте віничком.  Налийте мус у невеликі креманки, накрийте харчовою плівкою та відправляйте десерт у холодильник щонайменше на чотири години, а краще – на всю ніч.  Готовий десерт прикрасьте полуницею та смакуйте.полуничний мус із вершками, Фото: YоuТubе @vdоmа_smасhnіshе 
we.ua - Повітряний полуничний мус: легкий та прохолодний десерт
Главком on glavcom.ua
Горіхове масло стало причиною спалаху небезпечної хвороби дітей у двох країнах ЄС
Мус із горіхів кеш'ю зі смаком малини призвів до отруєння дітей у Німеччині та Австрії
we.ua - Горіхове масло стало причиною спалаху небезпечної хвороби дітей у двох країнах ЄС
24 Канал on 24tv.ua
Просто збити манку з компотом: ніжний солодкий мус, який готували наші бабусі
Мус – це чудова опція десерту на кожен день. Готується він елементарно та не потребує особливих інгредієнтів. Повний текст новини
we.ua - Просто збити манку з компотом: ніжний солодкий мус, який готували наші бабусі
Gazeta.ua on gazeta.ua
Такий десерт зметуть першим зі столу: як приготувати шоколадні яйця з ніжною начинкою
Смачний великодній десерт легко приготувати вдома. Спробуйте створити шоколадні яйця з сюрпризом. Їх однозначно оцінять діти. Усередину можна покласти що завгодно - від цукерок до маленьких подарунків. Але сьогодні розповімо, яка приготувати шоколадні яйця із ніжною начинкою. Шоколадні яйця з сюрпризом Інгредієнти желатин - 10 г; вода - 60 мг; шоколад - 100 г; молоко - 60 мл; крем-сир - 100 г; жирні вершки 33% - 175 мл; цукрова пудра - 20 г. Для глазурі також знадобиться шоколад (200 г), рослинна олія (40 мл), смажений арахіс (40 г). Як приготувати У піалу поміщаємо желатин, додаємо воду і залишаємо на приблизно 15 хв. Потім його потрібно підігріти в мікрохвильовці або розтопити на плиті. Шоколад розламуємо на шматочки і поміщаємо в більшу ємність. Туди вливаємо желатин і гаряче молоко. Потрібно ретельно перемішати, щоб вийшла однорідна суміш. У шоколадну масу додаємо крем-сир і добре збиваємо вінчиком до однорідності. Залишаємо остигати до кімнатної температури. У цей час збиваємо крижані вершки та цукрову пудру до загустіння. Змішуємо їх із шоколадом. Щоб надати мусу форму яйця, можна використовувати кришечки від Кіndеr Jоy. Добре промийте їх, просушіть і злегка протріть маслом - так буде легше дістати. Поміщаємо всередину шоколадно-вершкову масу і залишаємо в морозилці на годину. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуємось до Великодня: як легко приготувати шоколадні гнізда, які обожнює малеча Мус у мисці може за цей час загуснути, але його легко трохи підігріти в мікрохвильовці, перемішати і далі готувати. Цієї кількості вистачить на сім яєць (14 половинок). "Склеювати" їх між собою потрібно залишками мусу - просто промащуємо, стискаємо разом половинки і підморожуємо 15 хв. У цей час варто приготувати глазур. Шоколад з маслом розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовці. Всипаємо туди подрібнений арахіс і перемішуємо. Окрім пасок та запеченого сиру на Великодній стіл готують десерти. Gаzеtа.uа ділиться трьома рецептами оригінальних солодощів, які не тільки прикрасять ваш стіл, а й здивують своїм вишуканим смаком.
we.ua - Такий десерт зметуть першим зі столу: як приготувати шоколадні яйця з ніжною начинкою
Gazeta.ua on gazeta.ua
Як приготувати Бала Баяна: хрусткий десерт, що підкорив соцмережі
Бала Баяна - це популярний десерт, який нещодавно став вірусним у мережі. Ніжні кокосові цукерки в карамельній глазурі підкорюють своїм смаком і простотою приготування. Поєднання солодкої кокосової начинки та хрусткої карамельної оболонки робить їх справжнім смаколиком, який можна легко приготувати вдома. "Бала Баяна, це крутіше, ніж Рафаело та Баунті", - пише Валерія Велігура і поділилась рецептом трендового десерту.⠀ Бала Баяна⠀
 Інгредієнти (на 15 шт.): Для цукерок: 380 г згущеного молока 50 г вершкового масла 150 г кокосової стружки ⠀
 Для карамелі: 250 г цукру 75 мл води 1 ч.л. лимонного соку барвник - за бажанням 
 Як приготувати Поєднуємо згущене молоко, масло та кокосову стружку. Ставимо на середній вогонь та постійно помішуючи тримаємо до загущення маси (7-10 хв). Знімаємо з вогню, накриваємо харчовою плівкою в контакт і даємо охолонути. Формуємо 15 кульок, вставляємо шпажки/зубочистки та прибираємо у морозилку на 30 хв. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Апетитне частування до чаю: як вдома приготувати печиво Тwіх Коли цукерки заморозяться - починаємо готувати карамель. Поєднуємо цукор, воду, лимонний сік та, за бажанням, барвник. На середньому вогні доводимо до кипіння і варимо 7-8 хв. Знімаємо з вогню та занурюємо цукерки. Ставимо у високі склянки або втикаємо у яблуко. Даємо застигнути у прохолодному місці (15-30 хв). Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Vаlеrііа Vеlіgurа (@yummy.lеrа) Хурма чудово підходить для приготування корисних десертів. З неї можна зробити ніжний мус, пудинг або желе без додавання цукру та желатину. Усього кілька інгредієнтів - і у вас на столі корисний десерт, який сподобається всій родині.
we.ua - Як приготувати Бала Баяна: хрусткий десерт, що підкорив соцмережі
Gazeta.ua on gazeta.ua
Як приготувати смачний і корисний десерт з хурми за 5 хв.
Хурма чудово підходить для приготування корисних десертів. З неї можна зробити ніжний мус, пудинг або желе без додавання цукру та желатину. Усього кілька інгредієнтів - і у вас на столі корисний десерт, який сподобається всій родині. Десерт з хурми без цукру та желатину Інгредієнти: Хурма стигла - 1 шт. Какао - 2 ч.л. Молоко - 2 ст.л. Мед - за бажанням. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клітковини більше, ніж в яблуці: які фрукти й ягоди варто додати до раціону Як приготувати Хурму очищаємо від шкірки, додаємо какао та молоко, за бажанням додайте ще меду, перебиваємо блендером. Прикрашаємо ягодами та шоколадом. Залишаємо в холодильнику на 20 хв. Щоб купити солодкий запашний плід, треба знати декілька секретів. Якщо хурма м'яка, значить і солодка. Це одне з основних правил. Твердий плід буде ще й терпким. Якщо хурма терпка і не дуже солодка, покладіть плід на пів години в морозильну камеру. Хурма стане м'якшою, солодшою, а терпкість зникне.
we.ua - Як приготувати смачний і корисний десерт з хурми за 5 хв.
Gazeta.ua on gazeta.ua
Мус, гель чи кондиціонер: яка формула догляду підходить саме для вашого волосся
Процедури миття волосся можуть бути досить стандартними: шампунь, кондиціонування. На ринку є багато засобів для волосся після миття, від мусу та гелю до сироватки та незмивного кондиціонера, які спеціально розроблені для роботи на вологих пасмах. Однак, враховуючи всі ці варіанти, може бути складно визначити, яка формула підходить саме вам, пише Маrthаstеwаrt. Експерти з догляду волосся пояснили, як працює кожен засіб, що не змивається і розповіли, яка формула найкраще підходить для вашого типу волосся. Мус Мус - один з найпоширеніших засобів після миття волосся. "Завдяки пінистій консистенції мусу, коли він наноситься на волосся, він легко розподіляється від коренів до кінчиків. Він швидко насичує волосся, мокре чи сухе", - пояснює перукар і засновник Rаhuа Rаіnfоrеst Веаuty Фабіан Ллігуін. Цей продукт найбільше корисний для тонкого та кучерявого волосся. "Муси додають пасмам фіксації та чіткості, захищають і приборкують волосся, а також надають неслухняним локонам певний контроль", - ділиться перукар та представник бренду Іmbuе Мішель Султан. Гель Сабріна Роу Холдсворт, знаменитий перукар і засновник NТRL Вy Sаbs, рекомендує використовувати гель лише під час укладання волосся певним чином після миття. Гелі створюють вагу, м'якість, захист і фіксацію, каже вона. "Якщо ви хочете мати справді акуратний кінський хвіст, пучок або зачіску, вам потрібен гель. Цей продукт також може стати в нагоді, якщо ви хочете отримати "мокрий" вигляд. Проте важливо випробувати різні гелі, перш ніж вибрати один, оскільки різні формули часто служать унікальним цілям: деякі мають м'якше покриття, а інші, як ті, що підходять для контролю країв, тримають ваше волосся на місці годинами поспіль. Сироватка для волосся "Сироватки можна використовувати для додання блиску після того, як волосся висушено та укладено", - пояснює Султан. Деякі сироватки використовуються лише для додання блиску, тоді як інші можуть блокувати вологість і запобігати завиткам. Кондиціонер, що не змивається "Я рекомендую незмивний кондиціонер для хвилястих, кучерявих, сухих і кучерявих текстур, оскільки вони забезпечують необхідну вагу та додаткове зволоження сухого, кучерявого волосся", - каже Роу Холдсворт. Ці продукти роблять волосся м'якшим і його легше укладати, а завдяки своїм кремовим поживним інгредієнтам вони також можуть забезпечити ковзання під час процесу розплутування. Використовуйте не один засіб догляду після миття Якщо у вас густе волосся, Роу Холдсворт рекомендує нанести два-три продукти після миття, наприклад мус і олійку (ще один варіант після миття). Тим, у кого пряме або кучеряве волосся, яке також є жорстким, може знадобитися більше продуктів. "Люди, які мають жорстке волосся середньої та високої густини, можуть вільно накладати продукти для досягнення бажаного результату", - ділиться вона. Складні комбінації олій, мусів, кремів, спреїв і гелів можна використовувати для визначення, контролю та об'єму. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять щоденних звичок, які шкодять структурі вашого волосся Султан каже, що поєднання незмивного кондиціонера з легким рідким гелем або мусом може закріпити форму хвилястого волосся. А нанесення сироватки в останню чергу може допомогти зберегти вологість. З іншого боку, кучеряве волосся може отримати користь від спеціального мусу або гелю для локонів, щоб визначити візерунок хвилі, і насиченого, але легкого масла для утримання вологи та надання додаткового блиску. Для тих, у кого пряме або кучеряве волосся Роу Холдсворт рекомендує використовувати спрей для збільшення об'єму для сушіння феном або розподілу волосся, легка олія або креми для завитків і укладки для кучерів і мус - для підтяжки та контролю. Султан зазначає, що легкий незмивний кондиціонер може працювати як засіб для попереднього висихання, якщо наносити його на кінчики. Найкращий засіб після миття Експерти сходяться на думці, що незмивний кондиціонер - найкращий для волосся після миття. "Після миття нанесіть незмивний кондиціонер як основу, щоб захистити волосся від пошкодження навколишнім середовищем і термічної укладки", - каже Ллігуін. Кондиціонер - також переможець завдяки своїй універсальності - відносно легко знайти незмивний кондиціонер, який підходить до текстури вашого волосся. "У більшості випадків я люблю наносити якийсь незмивний кондиціонер, перш ніж щось робити з будь-яким типом волосся, оскільки це робить волосся більш податливим і полегшує укладку", - каже Султан, однак зауважує, що в жодному з цих продуктів насправді немає потреби. В холодний період року щойно вимите волосся швидко втрачає свою свіжість і виглядає неохайно. А носіння шапок і шарфів посилює проблему. Та є простий спосіб повернути волоссю здоровий вигляд і відчуття свіжості надовго. Для цього потрібно додати всього 3 краплі ефірних олій у шампунь. Перукарі рекомендують додавати 3 краплі олії в порцію шампуню перед нанесенням на волосся. Це не тільки додасть волоссю здорового блиску, а й зробить його легким і шовковистим.
we.ua - Мус, гель чи кондиціонер: яка формула догляду підходить саме для вашого волосся
Gazeta.ua on gazeta.ua
Мус із замороженої малини: як приготувати ароматну начинку до млинців
Легкий та ароматний малиновий мус ідеально підійде для млинців у період Масниці і не тільки. Він чудово смакуватиме під час сніданку чи просто на десерт. Це ідеальне доповнення до млинців, морозива і навіть тортів, пише fаjnеgоtоwаnіе. Рецепт мусу з малини Інгредієнти: 2 склянки малини; 1/2 склянки води; 125 грамів цукрової пудри. Як приготувати Малину кладемо у каструлю, додаємо воду та нагріваємо на повільному вогні. Не забуваємо постійно помішувати. Додаємо цукор та продовжуємо готувати. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стане найулюбленішим десертом: як приготувати сирний зефір Мус готовий тоді, коли стане густим. Після готовності даємо мусу охолонути та використовуємо до десертів та млинців. У МсDоnаlds є надзвичайно популярні пиріжки з вишнею. Але ви можете без будь-яких труднощів приготувати їх вдома. Спробуйте, це дуже просто. Хрумке тісто, соковита вишнева начинка - це надзвичайно смачно. Спробуйте і ви більше не захочете йти в Макдональдс за цими вишневими пиріжками.⠀
we.ua - Мус із замороженої малини: як приготувати ароматну начинку до млинців
УНІАН on unian.ua
"Тане в роті": шоколадний торт без випічки з 3 інгредієнтів
Автор зазначає, що торт за консистенцією схожий на шоколадний мус.
we.ua - Тане в роті: шоколадний торт без випічки з 3 інгредієнтів
ФАКТИ on fakty.ua
Колір 2025 року — мокко мус: з чим поєднувати в одязі
Цей відтінок теплий та затишний, ошатний та розкішний
we.ua - Колір 2025 року — мокко мус: з чим поєднувати в одязі
ТСН on tsn.ua
Смачний і ніжний тришаровий шоколадний десерт: магазинні солодощі більше не купуватимете
Якщо ви хочете приготувати смачний, недорогий і корисний десерт, спробуйте цей тришаровий мус.
we.ua - Смачний і ніжний тришаровий шоколадний десерт: магазинні солодощі більше не купуватимете
Фокус on focus.ua
Колір 2025 року: як приготувати трендовий шоколадний мус
Кольором наступного року за версією Раntоnе став шоколадний "Мокко Мус". І цей колір буквально можна спробувати на смак.
we.ua - Колір 2025 року: як приготувати трендовий шоколадний мус
24 Канал on 24tv.ua
Раntоnе визначив головний колір 2025 року: добірка вбрання у кольорі шоколадного мусу
Інститут кольору Раntоnе оголосив головний колір 2025 року. Ним став "Мокко мус". Колір представили у креманці, який дуже нагадує шоколадне морозиво. Раніше компанія презентувала яскраві чи ніжні кольори, втім цього разу зробила ставку на відтінок, який є ближчим до класики. Повний текст новини
we.ua - Раntоnе визначив головний колір 2025 року: добірка вбрання у кольорі шоколадного мусу
Фокус on focus.ua
"Мокко-мус" — колір 2025 року за версією Раntоnе: стильні поєднання та тренди в образах
Мокко-мус (Мосhа Моussе), він же Раntоnе 17-1230, був названий кольором року. Описується як "теплий, коричневий відтінок, просочений насиченістю", за прогнозами, кавовий тон буде домінувати в індустрії дизайну протягом наступних 12 місяців.
we.ua - Мокко-мус — колір 2025 року за версією Раntоnе: стильні поєднання та тренди в образах
Фокус on focus.ua
Новий вигляд, знайомий смак: рецепт закусочного торта "Оселедець під шубою"
Родзинкою цього салату є буряковий мус, який щільно вкриває його і надає йому цікавого та ефектного вигляду.
we.ua - Новий вигляд, знайомий смак: рецепт закусочного торта Оселедець під шубою
24 Канал on 24tv.ua
Гості проситимуть рецепт: готуємо буряковий мус з оселедцем, який перевершить відому "Шубу"
З наближенням Нового року улюблений салат "Оселедець під шубою" залишається основною стравою на багатьох святкових столах. Для тих, хто хоче урізноманітнити меню – ідеально підійде буряковий мус у поєднанні з оселедцем. Повний текст новини
we.ua - Гості проситимуть рецепт: готуємо буряковий мус з оселедцем, який перевершить відому Шубу
ФАКТИ on fakty.ua
Мус із курячої печінки: ніжний і ароматний
Кулінарка Елла Іванова поділилася рецептом ласощів
we.ua - Мус із курячої печінки: ніжний і ароматний
Last comments

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules