Search trend "мастер шеф"

Sign up, for leave a comments and likes

Update your interests

Також, Ви можете змінити вподобання в налаштуваннях Стрічки
New Voice on nv.ua
Ектор Хіменес-Браво гостро відреагував на обстріл Харкова 18 серпня
Шеф-кухар та суддя шоу Мастер Шеф Ектор Хіменес-Браво гостро відреагував на обстріл Харкова російськими військами 18 серпня на тлі зустрічі президента США Трампа з російським диктатором Путіним.
Ектор Хіменес-Браво гостро відреагував на обстріл Харкова 18 серпня
New Voice on nv.ua
«Мене часто немає вдома». Суддя Мастер Шеф Володимир Ярославський зізнався, чи перебуває у романтичних стосунках
Український ресторатор і кухар, суддя шоу Мастер Шеф Володимир Ярославський зізнався, чи перебуває у романтичних стосунках.
«Мене часто немає вдома». Суддя Мастер Шеф Володимир Ярославський зізнався, чи перебуває у романтичних стосунках
24 Канал on 24tv.ua
"Мастер Шеф" на екранах: де зараз і як живуть усі переможці головного кулінарного шоу країни
Вже з 23 серпня українці зможуть побачити новий 16 сезон "Мастер Шеф". Учасники боротимуться за головний приз проєкту, тому зараз вдалий момент, щоб пригадати попередніх переможців. Повний текст новини
New Voice on nv.ua
«Я про це не знав». Ектор Хіменес-Браво відреагував на звинувачення Тетяни Літвінової про погане ставлення до неї на Мастер Шеф
Шеф-кухар та суддя шоу Мастер Шеф Ектор Хіменес-Браво відповів ексколезі Тетяні Літвіновій, яка звинуватила його в поганому ставленні до неї під час зйомок проєкту.
«Я про це не знав». Ектор Хіменес-Браво відреагував на звинувачення Тетяни Літвінової про погане ставлення до неї на Мастер Шеф
Еспресо on espreso.tv
Найкращі страви у спеку: топ-5 рецептів освіжаючих холодників
Коли на вулиці літо та спекотна погода, тоді одразу хочеться з'їсти щось легке та освіжаюче. Ідеальним вибором стануть холодні супи, що не лише освіжають, але й дивують смаком. Зазвичай такі страви містять багато овочів, а також кисломолочні продукти або квас, що корисні для організму. Завдяки такому поєднанню ви не лише втамуєте голод, а також будете відчувати легкість. Крім того, більшість холодників не потребує багато часу на приготування, що особливо важливо тоді, коли не хочеться довго стояти біля плити.  Холодник з редискою та огірками Інгредієнти:редиска – 200 гогірки – 150 гчасник – 1 зубчиккоріандр мелений – 1 ч. л.кефір – 500 млкріп – 1 гілочказелена цибуля – 1 ст. л.сіль та чорний мелений перець – до смакуяйця курячі – 2 шт.Покроковий рецепт приготування:Заздалегідь відваріть яйця, а потім перекладіть їх у холодну воду. Очистьте від шкаралупи та наріжте четвертинками. Очистьте огірки від шкірки та натріть на великій терці. Редиску промийте і також натріть на терці. Очищений часник подрібніть, а промитий кріп та цибулю – нашинкуйте. Налийте у посудину кефір та збийте віничком до утворення піни. Додайте до нього редиску, огірки, часник, зелень, цибулю, коріандр мелений, сіль, перець та добре перемішайте. Дайте супу охолонути, розлийте у порційні тарілки та прикрасьте вареним яйцем. Готово!Холодник, фото: FreepikКвасковий холодникІнгредієнти:квасок (щавель) – 300 гквасне молоко – 3 склянкисметана – 200 г огірок – 1 шт.часник – 2 зубчикияйця (зварені твердо) – 2-3 шт.сіль та цукор – до смакуПокроковий рецепт приготування:Заздалегідь відваріть яйця круто, а потім перекладіть їх у холодну воду. Очистьте від шкаралупи та наріжте четвертинками.Промийте та переберіть квасок, видаліть все зайве. Злегка відтисніть зелень, а потім додайте склянку кип'яченої води та закип'ятіть. Дайте охолонути та розімніть до пюреподібного стану.  У чашу блендера налийте кефір, сметану, квасок та збийте до однорідності. До маси додайте розтовчений часник, а також сіль, цукор та відправляйте в холодильник. Промиті огірки розріжте вздовж, а потім кружальцями. На тарілки викладіть огірки, яйця та залийте все холодником. Подавайте страву з грінками-кубиками. Холодник з бурякаІнгредієнти (на 4 порції):буряк – 2 шт. огірки (маленькі) – 2-3 шт. редис – 4-5 шт.зелена цибуля – 2-3 шт.кріп (свіжий) – 2 ст. л. Для заправки:холодний курячий або овочевий бульйон – 500-600 млсметана (25-30% жирності) – 200 млгірчиця – 2 ч. л.сік лимона, сіль та перець – до смакуДодатково:яйця курячі (варені) – 2-3 шт.смажене куряче філе – 250-300 гредис – 1-2 шт. (для декору)кріп – для подачіПокроковий рецепт приготування:Промитий буряк присипте сіллю, наріжте четвертинками та загорніть у фольгу. Випікайте у духовій шафі приблизно 40 хвилин при температурі 180°C. Потім дайте коренеплодам охолонути, очистьте від шкірки та наріжте соломкою. Промийте всі овочі та зелень. Редис та огірок наріжте тонкою соломкою, а кріп та зелену цибулю – дрібно. У посудину перекладіть всі підготовлені овочі, зелень та залийте їх бульйоном. Додайте ще сметану, сіль, перець, гірчицю, лимонний сік та перемішайте. Відправляйте в холодильник щонайменше на пів години. Просмажте до готовності курячі філе, а потім наріжте його шматочками. Відваріть яйця круто, очистьте від шкаралупи та натріть на терці. Дайте інгредієнтам добре охолонути. Редиску промийте та наріжте тонкими слайсами (для подачі).Охолоджений суп розлийте в тарілки. На центр викладіть яйця, курку, редиску та гілочки кропу. Готово! @valeria.matrokhina Справжній український холодник ???????? Інгредієнти (приблизно 4 порції): ????Основа: - 2 запечені буряки (нарізані соломкою) - 2-3 маленькі огірки (тонкою соломкою) - 4–5 редисок (тонкою соломкою) - 2–3 ст. л. зеленої цибулі (дрібно нарізаної) - 2 ст. л. свіжого кропу (подрібненого) ????Рідина: - 500-600 мл холодного курячого або овочевого бульйону - 200 мл сметани (25-30% жирності) - 2 ч. л. гірчиці - Сік лимона - за смаком - Сіль, перець - за смаком ????Додатково: - 2-3 варені курячі яйця (натерті) - 250–300 г смаженого курячого філе (нарізаного соломкою) - 1-2 редиски (тонкими слайсами для прикраси) - кріп — для подачі 1. Буряки присип сіллю, загорни в фольгу й запікай при 180°C ~40 хв. Охолоди, очисти, наріж соломкою. 2. Приготуй інші овочі: наріж огірок і редис соломкою, подрібни зелень та цибулю. 3. У великій мисці з’єднай буряк, огірок, редис, цибулю та кріп. 4. Туди ж додай бульйон, сметану, гірчицю, лимонний сік, сіль та перець. Добре все перемішай і охолоди в холодильнику мінімум 30 хв. 5. Подача: - Розлий холодник у глибокі тарілки. - У центр виклади терте яйце, курку та слайси редиски, поклали поряд гілочки кропу. 6. Звісно смакує холодним ???????? А що ви любите більше холодник чи окрошку? ???? #холодник ♬ оригінальний звук - Валерія Матрохіна| Мастер шеф Холодник з м'ясом та свіжою городиноюІнгредієнти:хлібний квас – 2 л огірки – 1-2 шт. редиска – в'язкаяйця (зварені твердо) – 4-5 шт.тертий хрон – 1 ложкагірчиця – 1 ложкам'ясо (варене або запечене) – 300 гсметана – 200 гпетрушка, кріп, зелена цибуля – до смакусіль – до смакуПокроковий рецепт приготування:У посудині розітріть жовтки з хріном та гірчицею до однорідного стану. Потім додайте сіль, сметану та перемішайте.Очистьте огірки та редиску, наріжте їх півплястерками. М'ясо наріжте кубиками, зелену цибулю – дрібно, а білки яєць посічіть. Змішайте всі підготовлені інгредієнти, додайте квас та відправляйте страву в холодильник. Перед подачею присипте холодник нарізаною зеленню та додайте четвертинки яєць. Суп холодник на білому квасі та йогуртіІнгредієнти:огірки – 2 шт.зелена цибуля – 3 гілочкиморква – 1 шт.редька – 200 гзелений горошок (свіжоморожений або свіжий) – 200 ггоріхи – 50 гбілий квас – 1 л питний йогурт (несолодкий) – 700 млсолодка гірчиця – 30 гпетрушка, кріп або зелена цибуля – 5 гілочок сіль – до смакуПокроковий рецепт приготування:Всі овочі та зелень ретельно промийте, а потім просушіть. Очистьте моркву від шкірки. Натріть на великій терці моркву та огірки. Редьку спочатку розріжте навпіл, а потім тоненькими слайсами. Горіхи подрібніть ножем.Зелену цибулю нашаткуйте, а свіжий зелений горошок очистьте. Якщо у вас свіжоморожений горошок, тоді його необхідно розморозити та відтиснути зайву вологу. Зміщайте солодку гірчицю та сіль у невеликій піалі. Викладіть у салатницю огірки, моркву, редьку, зелену цибулю, зелений горошок. Залийте інгредієнти квасом, йогуртом, а також додайте гірчицю, горіхи та ретельно перемішайте. Подавайте страву охолодженою. Смачного!Суп холодник на білому квасі та йогурті, фото: klopotenko.com
Найкращі страви у спеку: топ-5 рецептів освіжаючих холодників
Фокус on focus.ua
У Києві біля закладу фіналістки "Мастер Шеф" сталася ДТП: наїхали на відвідувачку (відео)
Внаслідок ДТП постраждала гостя закладу "Іскра", який належить учасниці 14-го сезону популярного кулінарного шоу "Мастер Шеф" Анастасії Завадській. Відвідувачка сиділа на літній терасі, коли у неї влетів автомобіль.
У Києві біля закладу фіналістки
Gazeta.ua on gazeta.ua
Як приготувати швидку й смачну закуску з кабачків: вразите гостей і рідних
Настав сезон кабачків і кожна господиня намагається потішити своїх близьких вишуканими стравами. Фудблогерка Ольга Рябенко показала, як приготувати смачну закуску, яка стане ідеальним доповненням до вечері. Інгредієнти: - помідори - кабачки - цибуля - часник - соєвий соус - сік лимону - орегано - сіль - свіжий базилік - олія - мед ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як швидко приготувати кукурудзу в мікрохвильовці: будете в захваті від смаку Наріжте помідори навпіл, кабачки кільцями, а цибулю - півкільцями. Змішайте і додайте подрібнений часник, базилік та решту інгредієнтів. Знову перемішайте та залиште маринуватися близько 2-3 годин. Перед подачею можна прикрасити страву листям петрушки. @olga.riabenko Літня закуска 🥗 Ділюсь рецептом вітамінної закуски, яка зробить ваше літо яскравим та смачним) Ця страва поєднує в собі свіжі овочі та легку пікантність, яка стане ідеальним доповненням до будь-якого обіду чи вечері 👌 🍶 Вам знадобиться: - Помідори; - Кабачки; - Цибуля; - Часник; - Соєвий соус; - Сік лимону; - Орегано; - Сіль; - Свіжий базилік; - Олія; - Мед. 🫕 Процес приготування: * Овочі нарізаємо, як на відео. * Натираємо часник, подрібнюємо базилік та додаємо решту інгредієнтів. * Перемішуємо та маринуємо протягом 2-3 годин. Смачного 😉 📎 Зберігайте та смакуйте літо на повну ☀️ #кабачки #рецепткабачков ♬ оригінальний звук - Ольга Рябенко | Мастер Шеф Найчастіше господині готують смажені кабачки з часником, однак є багато інших оригінальних рецептів, які здивують рідних і гостей. Gazeta.ua пропонує переглянути, як приготувати кабачкову намазку з плавленим сиром за 20 хв.
Як приготувати швидку й смачну закуску з кабачків: вразите гостей і рідних
24 Канал on 24tv.ua
Переможницю 15 сезону "Мастер Шеф" звинувачують у підкупі: суддя шоу спростувала чутки
Минулого тижня всій Україні стало відомо ім'я переможця 15 сезону кулінарного шоу "Мастер Шеф". Ненсі Топко забрала головний приз, але публіка виявилась незадоволеною результатом. Повний текст новини
Переможницю 15 сезону
Gazeta.ua on gazeta.ua
Як легко та швидко приготувати цвітну капусту з моцарелою: рецепт від шеф-кухаря
Ситну та неймовірно смачну страву для обіду чи вечері можна приготувати всього за 30 хв. Шеф-кухар GialloZafferano поділився рецептом приготування цвітної капусти з моцарелою. Інгредієнти Цвітна капуста - 1 шт Яйця - 2 шт Грецький йогурт - 1 ст. л Сіль Перець Помідор - 2 шт Моцарела - 1 шт Орегано Як приготувати У мисці збийте яйця з грецьким йогуртом до отримання однорідної суміші, додайте сіль та перець. Наріжте цвітну капусту товстими скибочками шириною не менше двох сантиметрів. Переглянути цей допис в Instagram Допис, поширений GialloZafferano Loves Italy (@giallolovesitaly) Занурте скибочки цвітної капусти в кляр, переконавшись, що вони добре покриті ним з усіх боків. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молода картопля у соусі песто: спробуйте новий смак страви цього сезону Розігрійте трохи олії на сковороді та обсмажте паніровані скибочки цвітної капусти по 5 хвилин з кожного боку, поки вони не стануть золотисто-коричневими та хрусткими. Перекласти скибочки цвітної капусти у форму для запікання, зверху на кожну покладіть скибочку помідора та посипте моцарелою. Посипте орегано та запікайте в попередньо розігрітій до 165°C духовці 10-15 хвилин, поки моцарела не розплавиться та не стане золотистою. Подавайте в гарячому вигляді. Останній місяць весни - час яскравих, насичених кольорів та свіжих, соковитих овочів. Тому і готувати хочеться щось гарне, яскраве та дуже смачне. Фудблогерка Ольга Рябенко, яка є суперфіналісткою Мастер Шеф поділилась рецептом пасти зі шпинатним соусом, яка швидко готується та ідеально підійде як для обіду, так і для вечері.
Як легко та швидко приготувати цвітну капусту з моцарелою: рецепт від шеф-кухаря
24 Канал on 24tv.ua
"Мастер Шеф 15": хто забрав головний приз у фіналі кулінарного шоу
У суботу, 28 червня, вийшов крайній епізод 15-го сезону кулінарного шоу "Мастер Шеф". За звання переможця змагалися троє суперфіналістів – Денис Савенко, Катерина Павлінська та Ненсі Топко. Повний текст новини
24 Канал on 24tv.ua
Учасниця знімальної команди "Мастер Шеф" постраждала внаслідок масштабної атаки на Київ
Росіяни вчергове цинічно обстріляли столицю України ракетами й дронами. Серед постраждалих виявилась учасниця знімальної команди "Мастер Шеф" Анастасія. Повний текст новини
Учасниця знімальної команди
Gazeta.ua on gazeta.ua
Панна кота з полуницею: готуємо вишуканий десерт з переможницею "МастерШефу"
З початком сезону першої ягоди літа - полуниці - приготуйте вишуканий і водночас простий у приготуванні десерт, що підкорює з першої ложки. Йдеться про панна коту з цедрою лайма та полунично-м'ятним соусом. "М'яка, як хмаринка. Свіжа, як ранок у саду. Цитрус, ягода, вершки - ідеальний баланс", - каже переможниця "МастерШефу" Ангеліна Бурик. Готується панакота 15 хв., застигає сама. І що головне - ніхто не повірить, що такий неймовірний смак може вийти так просто. Зберігайте рецепт і зробіть цю весну ще солодшою, радить кулінарка. Панна котта Інгредієнти Вершки 33% - 500 г Цукор - 60 г Желатин - 8 г Вода (для замочування желатину) - 40 г цедра 1 лайму Полунично-мʼятний соус: Полуниця - 300 г Мʼята - декілька листочків Цукор - 30 грам Кукурудзяний крохмаль - 1 ч.л. Вода - 2 ст.л. Сік лайма - 1 ч.л. Як приготувати Залити желатин холодною водою, дати набухнути (10 хв). У сотейнику з'єднати вершки, цукор та цедру лайма. Підігріти майже до кипіння (до появи пари), але не кип'ятити! Зняти з вогню. Додати набряклий желатин у гарячі вершки, добре розмішати до розчинення. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно мити полуницю: лайфхак, який змусить комах та личинок покинути ягоду Охолодити масу до 35-40°C, розлити у склянки або силіконові форми й поставити в холодильник до повного застигання. Полуницю нарізати кубиком та перекласти у сотейник. Додати дрібно нарізані листочки мʼяти та сік лайма. Цукор зʼєднати з кукурудзяним крохмалем та водою і додати до полуниці. Довести до кипіння та, постійно помішуючи, проварити 2-3 хв. Охолодити повністю. Полити охолоджену панна котту полунично-мʼятним соусом. Можна додати зверху ще свіжі ягоди, м'яту або цедру лайма. Переглянути цей допис в Instagram Допис, поширений Аліна Бурик | переможниця Мастер Шеф 13 (@angelinaburik) Полуниця - це надзвичайно корисна ягода, яку варто їсти у той час, коли вона дозріває у свій природній час. Ароматна полуниця багата на вітаміни та поживні речовини, які здатні покращити пам'ять, зір та зміцнити імунітет.
Панна кота з полуницею: готуємо вишуканий десерт з переможницею
Gazeta.ua on gazeta.ua
Панна кота з полуницею: готуємо вишуканий десерт з переможницею Мастершеф
З початком сезону першої ягоди літа - полуниці - приготуйте вишуканий і водночас простий у приготуванні десерт, що підкорює з першої ложки. Йдеться про панна коту з цедрою лайма та полунично-м'ятним соусом. "М'яка, як хмаринка. Свіжа, як ранок у саду. Цитрус, ягода, вершки - ідеальний баланс", - каже переможниця Мастершеф Ангеліна Бурик. Готується панакота 15 хвилин, застигає сама. І що головне - ніхто не повірить, що такий неймовірний смак може вийти так просто. Зберігайте рецепт і зробіть цю весну ще солодшою, радить кулінарка. Панна котта Інгредієнти Вершки 33% - 500 грам Цукор - 60 грам Желатин - 8 грам Вода (для замочування желатину) - 40 грам цедра 1 лайму Полунично-мʼятний соус: Полуниця - 300 грам Мʼята - декілька листочків Цукор - 30 грам Кукурудзяний крохмаль - 1 ч.л. Вода - 2 ст.л. Сік лайма - 1 ч.л. Як приготувати Залити желатин холодною водою, дати набухнути (10 хв). У сотейнику з'єднати вершки, цукор та цедру лайма. Підігріти майже до кипіння (до появи пари), але не кип'ятити! Зняти з вогню. Додати набряклий желатин у гарячі вершки, добре розмішати до розчинення. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно мити полуницю: лайфхак, який змусить комах та личинок покинути ягоду Охолодити масу до 35-40°C, розлити у склянки або силіконові форми й поставити в холодильник до повного застигання. Полуницю нарізати кубиком та перекласти у сотейник. Додати дрібно нарізані листочки мʼяти та сік лайма. Цукор зʼєднати з кукурудзяним крохмалем та водою і додати до полуниці. Довести до кипіння та, постійно помішуючи, проварити 2-3 хвилини. Охолодити повністю. Полити охолоджену панна котту полунично-мʼятним соусом. Можна додати зверху ще свіжі ягоди, м'яту або цедру лайма. Переглянути цей допис в Instagram Допис, поширений Аліна Бурик | переможниця Мастер Шеф 13 (@angelinaburik) Полуниця - це надзвичайно корисна ягода, яку варто їсти у той час, коли вона дозріває у свій природній час. Ароматна полуниця багата на вітаміни та поживні речовини, які здатні покращити пам'ять, зір та зміцнити імунітет.
Панна кота з полуницею: готуємо вишуканий десерт з переможницею Мастершеф
Новини.Live on novyny.live
Курячі котлети за 15 хвилин за рецептом переможниці Мастер Шеф
https://cms.novyny.live/media/file_storage_2_yUEQSm0.jpg
Новини.Live on novyny.live
Корисні котлети за 15 хвилин за рецептом переможниці Мастер Шеф
Корисні котлети за 15 хвилин за рецептом переможниці Мастер Шеф
Gazeta.ua on gazeta.ua
Як приготувати картопляний тост: легкий рецепт для ситного сніданку
Якщо хочете урізноманітнити свої сніданки й здивувати рідних новою стравою, приготуйте картопляний тост. Він хрусткий зовні та ніжний усередині. Це простий, але водночас оригінальний варіант сніданку, який швидко стане вашим фаворитом. Ним поділилася в Instagram фудблогерка з ніком gotovim_s_yanou. Картопляний тост Інгредієнти Картопля - 1 шт. Томати - 0.5 шт. Огірок - 0.5 шт. Вершковий сир - 50 г Яйця курячі - 1 шт. Авокадо - 0.5 шт. Сіль - за смаком Олія - 10 мл ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальний тост на сніданок: який хліб обрати та що на нього покласти Як приготувати Помиту картоплю наріжте кружальцями якомога тонше. Очищати її не потрібно. Викладіть на пергамент та змастіть олією. Посипте сіллю та тертим сиром. Запікайте в духовці при температурі 180°C, приблизно 15 хвилин (до появи золотої скоринки). Яйце відваріть круто 8 хвилин після закипання води. Остудіть в холодній воді і почисть. Наріжте помідор, огірок та відварене яйце кружальцями. Авокадо почистьте та розімніть виделкою, додайте сік лимону та олію. Посоліть та перемішайте. Сформуй тост: половину картопляного тосту змастіть вершковим сиром, авокадо та викладіть всю начинку. Накрийте другою половиною і смакуйте. Тост максимально смачний та ароматний, якщо їсти його гарячим. Переглянути цей допис в Instagram Допис, поширений Смачні рецепти | МАСТЕР ШЕФ (@gotovim_s_yanou) Якщо дотримуєтесь здорового харчування, такий сендвіч вам захочеться приготувати ще. Його обожнюють італійці і всесвітньо відома американська супермодель Белла Хадід. Рецепт цього сендвіча вимагає декількох інгредієнтів і кроків.
Як приготувати картопляний тост: легкий рецепт для ситного сніданку
Новини.Live on novyny.live
Бюджетні намазки на хліб від судді Мастер Шеф — 4 рецепти
Бюджетні намазки на хліб від судді Мастер Шеф — 4 рецепти
New Voice on nv.ua
Фіналістка Мастер Шеф Аннет Вовк потрапила до психіатричної клініки і поскаржилась на умови
Фіналістка 14 сезону Мастер Шеф і блогерка Аннет Вовк потрапила до психіатричної клініки й поскаржилась на умови та ставлення персоналу.
Фіналістка Мастер Шеф Аннет Вовк потрапила до психіатричної клініки і поскаржилась на умови
New Voice on nv.ua
«З мене зробили відьму». Тетяна Літвінова розповіла про конфлікт з Ектором Хіменесом-Браво на знімальному майданчику Мастер Шеф
Українська підприємиця і шеф-кухарка Тетяна Літвінова зізналась, що вона покинула шоу Мастер Шеф через конфлікт з Ектором Хіменесом-Браво на знімальному майданчику.
«З мене зробили відьму». Тетяна Літвінова розповіла про конфлікт з Ектором Хіменесом-Браво на знімальному майданчику Мастер Шеф
New Voice on life.nv.ua
«Знімаю ролик до Дня закоханих». Оля Мартиновська розійшлася з бойфрендом
Зірка Мастер Шеф, відома шеф-кухарка Оля Мартиновська оголосила про розставання з бойфрендом на передодні Дня закоханих.
«Знімаю ролик до Дня закоханих». Оля Мартиновська розійшлася з бойфрендом

Join to the Platform

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules


Last comments

What is wrong with this post?