Search trend "мастер шеф"

Sign up, for leave a comments and likes
News filter
"Мастер Шеф" на екранах: де зараз і як живуть усі переможці головного кулінарного шоу країни
Нещодавно на телебаченні стартував новий 15 сезон "Мастер Шеф". Учасники уже борються за головний приз проєкту, тому зараз відповідний момент, щоб пригадати за попередніх переможців. Повний текст новини
we.ua - Мастер Шеф на екранах: де зараз і як живуть усі переможці головного кулінарного шоу країни
«Знімаю ролик до Дня закоханих». Оля Мартиновська розійшлася з бойфрендом
Зірка Мастер Шеф, відома шеф-кухарка Оля Мартиновська оголосила про розставання з бойфрендом на передодні Дня закоханих.
we.ua - «Знімаю ролик до Дня закоханих». Оля Мартиновська розійшлася з бойфрендом
Учасниця "Мастер Шеф" 14 повідомила про народження сина
Учасниця шоу "Мастер Шеф 14" Єлизавета Українець вперше стала мамою. 5 січня 2025 року на світ з'явився її синочок, про що вона зворушливо повідомила в соціальних мережах.
we.ua - Учасниця Мастер Шеф 14 повідомила про народження сина
Ідеальний після свят: простий рецепт салату з пекінської капусти з ароматною заправкою
Після святкових застіль організм потребує легкості. Салат із пекінської капусти - чудовий вибір для тих, хто хоче розвантажити свій організм. Простий та легкий рецепт салату з пекінської капусти, ідеальний після свят, каже фудблогерка Ольга Рябенко, яка є суперфіналісткою Мастер Шеф. Салат з пекінської капусти Інгредієнти: Пекінська капуста - 1 шт; Морква - 1 шт; Перець солодкий або огірок - 1 шт; Яєчні білки варені - 4 шт; Заправка: Яєчні жовтки варені - 4 шт; Олія з травами: базилік, орегано, розмарин - 70 мл; Сметана 20% - 2 ст.л; Гірчиця - 1 ч.л; Сік лимона - 1/4 шт (за смаком); Сіль, перець; Сушений часник- 1 ч.л. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому бульйон треба пити у святкові дні: пояснення дієтолога Як приготувати Нашинкувати капусту. Моркву натерти на крупну тертку або на корейську. Перець або огірок нарізати невеликими скибочками. Зварити яйця та відділити жовтки від білка. Білки нарізати тонкими скибочками та додати до овочів. Змішати всі інгредієнти для заправки, яка виходить дуже ароматною завдяки олії з травами. Заправку вилити до овочів. Все ретельно змішати і можна подавати. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Ольга Рябенко | Світова кухня | Мама чотирьох (@оlgа_rіаbеnkо_) Для святкової вечірки можна приготувати ситний салат, який обов'язково сподобається усім, хто любить ананаси. Смачний і ефектний ананасовий салат з шинкою, картоплею, яйцем і горіхами стане чудовою закускою для святкового застілля чи звичайних посиденьок з друзями.
we.ua - Ідеальний після свят: простий рецепт салату з пекінської капусти з ароматною заправкою
Кітелі вже в руках: хто покинув шоу "Мастер шеф" за крок до фіналу (фото)
Уперше в історії шоу учасники мали змагатися із суддями та перевершити їхні страви, щоб отримати кітель.
we.ua - Кітелі вже в руках: хто покинув шоу Мастер шеф за крок до фіналу (фото)
«Серце на шматки». Кулінар Ектор Хіменес-Браво показав, як виглядає знімальний павільйон Мастер-Шеф після російського обстрілу
Кулінар Ектор Хіменес-Браво показав, як виглядає знімальний павільйон шоу Мастер-Шеф, який зазнав пошкоджень внаслідок російського обстрілу 13 листопада.
we.ua - «Серце на шматки». Кулінар Ектор Хіменес-Браво показав, як виглядає знімальний павільйон Мастер-Шеф після російського обстрілу
Промивати чи ні: як правильно готувати рис для ідеального результату
Промивання рису перед приготуванням завжди викликає суперечки серед кулінарів. Дехто вважає, що ця процедура необхідна для видалення зайвого крохмалю та домішок, інші ж переконані, що це може позбавити страву частини корисних речовин. Але все залежить від виду рису та способу його приготування. Розповімо, коли промивати рис дійсно варто, а коли можна обійтися без цього кроку. Миття рису допомагає видалити зайвий крохмаль, який утворюється на поверхні зерен у процесі обробки. Якщо рис не промити, крохмаль робитиме його липким і в'язким, що підходить не для всіх страв, пише Sаntе+. Якщо ви готуєте, наприклад, плов або розсипчастий гарнір, зайвий крохмаль краще видалити. Що буде, якщо не помити рис перед приготуванням Не промитий рис робить страву більш клейкою та м'якою, що може не відповідати бажаній текстурі. Чи потрібно мити рис перед тим, як варити Відповідь залежить від виду рису та рецепта. Білий рис часто промивають, щоб отримати розсипчасту структуру. Досить промити його в декількох водах, поки вода не стане прозорою. Довгозерний рис (наприклад, басматі або жасмин) зазвичай також промивають для видалення крохмалю і досягнення потрібної розсипчастості. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зерна відібрані вручну, але для суші не годяться: чим особливий найдорожчий у світі сорт рису Цільнозерновий рис промивають і часто замочують на кілька годин перед приготуванням для пом'якшення зерен. Короткозерний рис можна не промивати, якщо його текстура має бути більш липкою (наприклад, для суші або рисової каші). Як правильно промивати рис Для правильного промивання покладіть рис у миску, залийте водою і ретельно перемішайте зерна. Потім злийте воду і повторіть процес кілька разів, поки вода не стане майже прозорою. Це допомагає змити зайвий крохмаль і гарантує, що рис звариться до потрібної консистенції. Якщо ви хочете, щоб рис вийшов м'яким і липким, ви можете не промивати його перед приготуванням. Особливо це актуально для страв, де потрібна густіша текстура, наприклад, різотто, рисові каші або десерти. Однак для розсипчастих гарнірів краще все ж промити крупу. Рис - універсальний інгредієнт, який використовується в багатьох кухнях світу для приготування різних страв: суші, плов, ризото, молочні каші, паелья, пудинги та навіть десерти. Від правильного вибору виду рису залежить смак і консистенція страви. Фудблогерка Ольга Рябенко, яка є суперфіналісткою Мастер Шеф, розповіла про найпопулярніші та найцікавіші види рису.
we.ua - Промивати чи ні: як правильно готувати рис для ідеального результату
Підкорює багатством смаків: як приготувати італійську фрітату
Якщо любите готувати зранку омлет, цей рецепт фрітати саме для вас. Це ідеальний вибір сніданку для всієї родини. Легкий у приготуванні та надзвичайно смачний, цей омлет підкорює серця своїм яскравим виглядом і багатством смаків. І точно зробить ваш ранок особливим, каже фудблогерка Ольга Рябенко, яка є суперфіналісткою Мастер Шеф. Італійський омлет фрітата: покроковий рецепт Інгредієнти - Бекон - 120 г; - Перець солодкий - 1 шт; - Зелена цибуля - 4-5 шт; - Спаржева квасоля - 100 г; - Яйця - 7 шт; - Пармезан - 100 г; - Моцарела мʼяка - 1 шт; - Сіль, перець; - Базилік свіжий - 2-3 гілочки. Використовуйте сковорідку, яка підходить для користування в духовці. Як приготувати Нарізати бекон на невеликі шматочки та обсмажити. Додати порізаний солодкий перець на смужки. Смажити 5 хв. Додати спаржеву квасолю, зелену цибулю та базилік і смажити ще 2 хв. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чудова ідея для поживного сніданку: зберігайте рецепт іспанської фрітати Збити яйця. Додати сіль, перець та натертий пармезан. Вилити яйця до овочів. Нарізати моцарелу слайсами та розкласти. Посипати пармезаном та поставити до духовки на 15 хвилин при температурі 180&dеg;. "Зберігайте, і нехай ваші ранки будуть смачними та ароматними", - радить кулінарка. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Ольга Рябенко | Мастер Шеф | Світова кухня | Рецепти для дітей (@оlgа_rіаbеnkо_) Вранці, коли часто не вистачає часу довго стояти на кухні, фрітата з печерицями - це ідеальний варіант для швидкого та ситного сніданку. Фрітата не тільки смачна, але й корисна - вона зарядить вас енергією на весь день, при цьому готується всього за кілька хвилин. Приготування займає лічені хвилини, а отже зранку це якраз те, що треба.
we.ua - Підкорює багатством смаків: як приготувати італійську фрітату
Ідеальна вечеря за 20 хв.: як приготувати апетитні курячі стегна в грибному соусі
Інколи зовсім немає сил і часу, щоб готувати складні страви, з довгими процесами. Хочеться швиденько нагодувати рідних і піти відпочивати. Рецептом ситних стегенець у ароматному соусі поділилась суперфіналістка Мастер Шеф Ольга Рябенко. "Ділюсь найпростішим рецептом смачної вечері. Зберігайте, і нехай він стане вашою паличкою-виручалочкою". - каже Ольга Рябенко. Інгредієнти Курячі стегна без кістки та шкіри- 6 шт; Гриби - 400 г Цибуля - 1 шт Часник - 4 зубчика Чебрець - 1 ст. л Бульйон - 400 мл Соєвий соус - 3 ст.л Крохмаль - 1 ст. л Олія для смаження Вода - 1 ст. л Як приготувати: Стегна посолити, поперчити й обсмажити на розігрітій сковорідці з олією. Цибулю нарізати кубиками, часник подрібнити, гриби порізати невеликими шматочками. Обірвати листочки чебрецю. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кілька простих кроків і вечеря на столі: як смачно приготувати сібас з овочами Прибрати стегна, й на тій же сковорідці обсмажити гриби. Додати цибулю, часник та чебрець. Додати бульйон та соєвий соус. Потім крохмаль розвести водою і теж додати у сковорідку. Помістити стегна до грибів та протушкувати. Чудово доповнює будь-який гарнір. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Ольга Рябенко | Мастер Шеф | Світова кухня | Рецепти для дітей (@оlgа_rіаbеnkо_) Якщо хочете швидко та смачно приготувати обід чи вечерю, грильовані курячі грудки з овочевим салатом та йогуртовим соусом - ідеальний варіант. Цей рецепт поєднує у собі легкість приготування, користь для здоров'я та неймовірний смак. Усього кілька простих кроків, і ви зможете насолоджуватися чудовою стравою, яка підходить для всієї родини.
we.ua - Ідеальна вечеря за 20 хв.: як приготувати апетитні курячі стегна  в грибному соусі
Гарбузовий чизкейк без випічки: простий рецепт осіннього десерту
Гарбузовий чизкейк без випічки - це чудовий варіант для осіннього десерту. Цей десерт не потребує духовки, тому готується швидко і легко, а його насичений аромат та кремова текстура порадують усіх шанувальників чізкейків. Зберігайте рецепт, яким поділилась фудблогерка з ніком lаnаs_dіеt. "Вам буде чим дивувати, а тим більше, замість гарбуза можна взяти будь-які іншу фруктову основу у вигляді пюре", - каже кулінарка. Гарбузовий чизкейк Інгредієнти Пісочне печиво - 200 г Розмʼякшене масло - 30 г Печиво будь-яке, можна власного приготування. Печиво перебити в крихту, вимішати з маслом і втрамбувати на дно розʼємної форми, як у відео. Ставимо в холодильник. Для заливки: Відварений гарбуз - 600 г Сік одного апельсину Крем-сир - 400 г Цукор - 100 г Желатин - 2 пачки по 9 г, він не має запаху, присмаку, прозорий і сильний Пакетик ванільного цукру Вода - 100 мл Як приготувати Желатин заливаємо холодною водою і залишаємо набухати. Тим часом поміщаємо всі інші інгредієнти для заливки у блендер. Розігріваємо желатин до розчинення. Не кипʼятіть і не перегрівайте, він дуже гарно розчиняється у воді до 60 градусів. Перемішуємо і додаємо до інших інгредієнтів. Перебиваємо в однорідну масу і виливаємо на основу з печива. Ставимо в холодильник. На цьому етапі у нас готовий повноцінний чизкейк без випічки. Залишилось дати застигнути. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити ідеальний крем-сир вдома: рецепт суперфіналістки Мастер Шеф Для апельсинового конфі: Сік апельсину - 250 мл, краще використати свіжовичавлений сік із солодких апельсинів. Цукор - 35-50 г, залежить від того на скільки солодкі апельсини, скуштуйте і додайте на свій смак Кукурудзяний крохмаль - 15 г 200 мл соку виливаємо в ронделик, всипаємо цукор і ставимо нагріватись. У 50 мл холодного соку розчиняємо крохмаль. Коли сік почне закипати, вливаємо крохмаль і варимо до загустіння, безперервно помішуючи. Остуджуємо, помішуючи, щоб не було гаряче і виливаємо зверху на гарбузову заливку. Ставимо все в холодильник, мінімально потрібно годин п'ять, а краще на ніч. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Світлана Левицька фудексперт (@lаnаs_dіеt) Чистка гарбуза часто здається складним завданням. Його тверда шкірка вимагає зусиль і терпіння. Проте є кілька простих способів, які допоможуть швидко почистити гарбуз та уникнути безладу на кухні.
we.ua - Гарбузовий чизкейк без випічки: простий рецепт осіннього десерту
Паста з фрикадельками від суперфіналістки Мастершеф: простий рецепт для швидкої вечері
Паста з фрикадельками - це ідеальний вибір для швидкої та смачної вечері, яка сподобається і дорослим, і дітям. Соковиті фрикадельки у поєднанні з ніжною пастою та ароматним соусом створюють страву, що дарує не лише смак, а й затишок. Приготуйте цю страву вдома за простим рецептом, який не потребує багато часу і зусиль. "Якщо хочете смачно поїсти і не витрачати багато часу - ця паста з фрикадельками саме для вас.Ідеальний варіант для швидкої вечері", - каже фудблогерка Ольга Рябенко, яка є суперфіналісткою Мастер Шеф. Паста з фрикадельками Інгредієнти Фрикадельки: Фарш - 350 гр Панірувальні сухарі- 1 ст.л Яйце - 1 шт Цибуля- 1/2 шт Часник- 1 зубчик Сіль, перець Олія для смаження; Цибуля - 1 шт; Томатне пюре - 120 г; Вода - 450 мл; Вершки - 120 мл; Паста - 250 г; Помідори - 7 шт; Пармезан - 50 г; Зелена цибуля - пучок. Як приготувати На розігріту сковорідку з олією додати подрібнену цибулю, обсмажити. Додати фрикадельки, томатне пюре, воду та вершки. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швидка вечеря після важкого дня: записуйте рецепт запечених соковитих стегон з рисом Додати пасту, перемішати та довести до готовності. Помідори порізати й додати до пасти за 2 хв до готовності пасти Посипати натертим пармезаном та подрібненою зеленою цибулею. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Ольга Рябенко | Мастер Шеф | Світова кухня | Рецепти для дітей (@оlgа_rіаbеnkо_) Якщо хочете швидко та смачно приготувати обід чий вечерю, грильовані курячі грудки з овочевим салатом та йогуртовим соусом - ідеальний варіант. Цей рецепт поєднує у собі легкість приготування, користь для здоров'я та неймовірний смак. Усього кілька простих кроків, і ви зможете насолоджуватися чудовою стравою, яка підходить для всієї родини.
we.ua - Паста з фрикадельками від суперфіналістки Мастершеф: простий рецепт для швидкої вечері
Круасани з вершковим сиром та шинкою: рецепт від фудблогерки для ідеального сніданку
До свого меню сніданків час додати чогось новенького. Фудблогерка Ольга Рябенко, яка є суперфіналісткою Мастер Шеф, запропонувала приготувати круасани з вершковим сиром та шинкою. "Ці круасани не лише вражають виглядом, а й здатні підкорити навіть найвибагливіший смак. Зберігайте цей рецепт, бо кожен ранок має бути смачним", - каже Ольга Рябенко. Інгредієнти Листкове тісто; Вершковий сир з травами - 150 г; Моцарела - 100 г; Шинка - 150 г; Молоко - 1 ст.л; Кунжутне насіння; Спеція для піци. Як приготувати Розкладаємо тісто та розкачуємо тонко товщиною 3 мм і повністю змащуємо вершковим сиром. Посипаємо натертим сиром. Зверху викладаємо шинку і посипаємо спецією. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корисний перекус за хвилини: приготуйте сендвіч-круасан з овочами від Євгена Клопотенка Складаємо навпіл, розрізаємо на трикутники та скручуємо. Змащуємо кожен круасан молоком, посипаємо кунжутом та спецією. Випікати протягом 20-25 хв при температурі 180&dеg;. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Ольга Рябенко | Мастер Шеф | Світова кухня | Рецепти для дітей (@оlgа_rіаbеnkо_) Початок дня задає тон на весь день, тому сніданок повинен бути не тільки смачним, але й корисним. Якщо часу вранці обмаль, один із варіантів - це швидкий і вишуканий сніданок із круасаном, крем-сиром, шинкою та виноградом, який збалансує смак і надасть енергії.
we.ua - Круасани з вершковим сиром та шинкою: рецепт від фудблогерки для ідеального сніданку

What is wrong with this post?