Search trend "МастерШеф"

Sign up, for leave a comments and likes
Детектор медіа on detector.media
ВВС відмовилася від співпраці з ексведучим «МастерШеф» Грегом Воллесом після розслідування щодо «неналежної поведінки»
Незалежне розслідування підтвердило 45 звинувачень проти ведучого. Більшість із них стосувалася непристойної сексуальної лексики та гумору в період з 2005 по 2018 рік. Також підтвердилася одна заява про небажаний фізичний контакт.
we.ua - ВВС відмовилася від співпраці з ексведучим «МастерШеф» Грегом Воллесом після розслідування щодо «неналежної поведінки»
ФАКТИ on fakty.ua
«Для мене це було шоком»: переможниця 15-го сезону «МастерШеф» про випробування під час великої війни та хейт на проєкті
В ексклюзивному інтерв’ю «ФАКТАМ» Ненсі Топко зізналася, як справляється з критикою, про що мріє і чи покинула кар’єру моделі
we.ua - «Для мене це було шоком»: переможниця 15-го сезону «МастерШеф» про випробування під час великої війни та хейт на проєкті
New Voice on nv.ua
«Сільська душа». Учасниця МастерШеф Даша Євтух показала будинок, який винаймає з чоловіком-депутатом під Києвом
Зірка кулінарного шоу МастерШеф, блогерка і зірка ТіkТоk Даша Євтух провела екскурсію будинком, який орендує з чоловіком, депутатом Полтавської міської ради Олександром Глазовим під Києвом.
we.ua - «Сільська душа». Учасниця МастерШеф Даша Євтух показала будинок, який винаймає з чоловіком-депутатом під Києвом
Gazeta.ua on gazeta.ua
Готуємо борщ, як у ресторані: суддя "МастерШеф" назвав секретний інгредієнт, який додає у страву
У кожного свій рецепт борщу. Суддя проєкту "МастерШеф" Володимир Ярославський ділиться своїм улюбленим. "Саме за цим рецептом я готую борщ у своїх ресторанах, на приватних вечерях за кордоном, на офіційних заходах та вдома для рідних. І один з моїх секретів - затірка з сала", - каже Ярославський. Борщ Інгредієнти: 60 г моркви 100 г цибулі 40 г стебло селери 30 г перець болгарський 50 мл рослинної олії 240 г буряка 380 г томати пелаті (у власному соці) 5 г яблучного або винного оцту 1500 г (1800г) бульйону 200 г капусти білокачанної 200 г картоплі 200 г квасолі відвареної лавровий лист, сухий орегано, чорний та духмяний перець, трохи підкопченої паприки та перцю чилі сіль 20-25 г цукру 50 г сала 20 г часнику зелень петрушки та цибулі сметана Як приготувати Обов'язково заздалегідь готуємо насичений бульйон. Я готую на усі овочі нарізаю вручну напівсоломкою, тобто за формою це пів сірника. Щоб борщ не був схожим на кашу, а овочі зручно поміщалися в ложку й не бризкали червоними плямами довкола. Ставлю на вогонь бульйон і додаю сіль, цукор, лавровий лист, сухий орегано, мелені духмяний та чорний перці, чилі та паприку, за бажанням і доводжу до кипіння. Додаю підсмажку з моркви та цибулі чекаю закипання. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молодий борщ готують з вишнями: в чому секрет унікальної страви Додаю картоплю подрібнену кубиком 1/1см і даємо закипіти Тепер кладу буряк з томатами, відварену квасолю, перемішую й одразу додаю капусту. Готуємо затірку з сала. Подрібнюю сало з часником, можна у блендері. І коли знімаю борщ з вогню вкидаю затірку з сала. Перемішую, та доводжу до смаку, додаючи солі та цукру. Відставляю і люблю їсти вже за 15 хвилин. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Vоlоdymyr Yаrоslаvskyі Luсky (@yаrоslаvskyі_vоvа) Борщ - це смачна і красива страва, яка зобов'язана своїм кольором соковитому і корисному буряку. Багато господинь використовують цей овоч для варіння та смажать разом з іншими інгредієнтами. Однак є й інший, менш популярний спосіб - запікання. Завдяки цьому методу борщ набуває більш насиченого смаку і кольору. Виявляється, якщо замінити варений буряк на запечений, то його смак стає більш виявленим. Овочі зберігають всі необхідні корисні речовини і не розварюються
we.ua - Готуємо борщ, як у ресторані: суддя МастерШеф назвав секретний інгредієнт, який додає у страву
Gazeta.ua on gazeta.ua
Здивуйте родину гавайським обідом: як вдома приготувати локо-моко
Локо-моко - це гавайська страва, що складається з рису, котлети (або гамбургера), яйця (глазуньї) та соусу. Щоб приготувати цю страву, спочатку готується рис та соус. Потім на рис кладуть котлету (або гамбургер), зверху кладуть яйце (глазунью) і заливають соусом. Локо-моко Інгредієнти: Для котлети: Яловичий фарш - 350-450 г Панірувальні сухарі - 2-3 ст.л. Яйце - 1 шт. Цибуля (сушена чи мелена) - 2-3 ч.л. Свіжомелений чорний перець - дрібка або по смаку Сіль - дрібка або по смаку Вода (або бульйон - курячий або яловичий) - 4-6 ст.л. Для соусу: Курячий або яловичий бульйон - 1 склянка Лимонний сік та цедра - 1 склянка Соєвий соус Коричневий цукор Решта: Рис (для варіння) Яйця (для глазуньї) Рослинна олія цибуля (для соусу та котлети) Кукурудзяний крохмаль (для соусу) Гриби (печериці) (по-бажанню, для соусу) Соєвий соус (по-бажанню, для соусу) Вустерський соус (по-бажанню, для соусу) Молоко (по-бажанню, для соусу) Часник (по-бажанню, для соусу) Зелень (для прикрашання) Як приготувати Приготування котлети: змішати фарш, панірувальні сухарі, яйце, цибулю, перець та сіль. Додати трохи води (або бульйону). Сформувати котлету. Обсмажити котлету на сковороді до золотистого кольору. Приготування соусу: обжарити цибулю на сковороді з рослинною олією. Додати гриби (якщо використовуєте). Влити бульйон, лимонний сік та цедру. Додати соєвий соус, коричневий цукор, сіль, перець, часник (якщо використовуєте) та вустерський соус (якщо використовуєте). Додати молоко (якщо використовуєте). Довести до кипіння, зменшити вогонь та варити 3-5 хв. Помішати з кукурудзяним крохмалем (якщо використовуєте). ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гриби на мангалі з фаршем: зберігайте коронний рецепт від суперфіналістки Мастершеф Приготування яйця: обсмажити яйця на сковороді до потрібної форми (глазуньї). Приготування рису: Зварити рис. Складання страви: На тарілку покласти рис. Зверху покласти котлету. Зверху покласти яйце (глазунью). Поливати соусом. Прикрасити зеленню (якщо використовуєте). Для соусу можна використовувати різні види бульйону (курячий, яловичий, овочевий). Для смачної та ситної вечері приготуйте м'ясний пиріг з грибами. Ця страва буде готова за 30 хв. Її рецептом поділився британський шеф-кухар Джеймі Олівер.
we.ua - Здивуйте родину гавайським обідом: як вдома приготувати локо-моко
Gazeta.ua on gazeta.ua
Набудуть нових смаків: чим збагатити три популярні сніданки, які люблять українці
Звичні ранкові страви можуть набути нових смаків, якщо додати до них несподівані інгредієнти. Лише кілька інгредієнтів може перетворити ваш сніданок на гастрономічне задоволення, яке надихає на весь день. Ось три страви ранку, які задають настрій та збагачують енергією на весь день. Яєчня по-французьки в хлібі Звична нам яєчня набуває нового смаку, якщо її приготувати за французьким рецептом. Разом зі скоринками ароматного хліба вона стає більше схожою на бутерброд. Інгредієнти: 2 курячих яйця 2 скибочки хліба трохи зелені дрібка солі 20 г масла. Як приготувати: Виріжте м'якуш зі скибочок хліба. Розтопіть масло на сковороді, обсмажте на ньому хліб з двох сторін. Розбийте яйця у виїмку в хлібі. Посоліть й смажте до готовності. Американські млинці Якщо звичайні млинці уже набридли, посмажте американські, що більш відомі під назвою панкейки. Приготування займе не більше 20 хв. Інгредієнти: 250 мл молока 3 ст. ложки олії або 40 гр. розтопленого масла 1 яйце 4 ст.л. цукру 1 ч.л. розпушувача 1/4 ч.л. солі 170 гр борошна Як приготувати: Збийте міксером або вінчиком молоко, яйця і цукор. Додайте масло, воно повинно бути трохи тепле. Змішайте борошно з сіллю і розпушувачем. Тоді просійте в молочно-яєчну суміш. Добре перемішайте, маса повинна бути однорідною. Розігрійте пательню, нічим не змащуючи. Для одного панкейку вилийте на пательню 2 столові ложки тіста. Коли з'являться бульбашки, переверніть млинець необхідно. На другій стороні він смажиться швидше, тому стежте, аби не пригорів. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуємо сезонний поживний сніданок: спробуйте омлет з часниковими стрілками Солоні сирники з зеленню і манкою Солоні сирники точно здивують вас смаком. Усі складники страви прості й доступні. Інгредієнти: Сир - 500 г. Яйця - 2 шт. Манна крупа - 2 ст. л. Пшеничне борошно - 2 ст. л. Сіль - 1 ч. л. Кріп - 30 г Петрушка - 30 г Олія для смаження. Як приготувати: У мисці збийте яйця віночком до появи піни. Вилийте яйця в сир. Додайте до сиру борошно, сіль і манну крупу, перемішайте до однорідності. Зелень помийте, подрібніть і вмішайте в тісто. Сформуйте сирники й обваляйте в борошні. На сковороді розігрійте олію і обсмажте сирники з двох сторін до золотистої скоринки. Сніданок, який не лише швидко готується, а й дарує заряд енергії на весь день легко приготувати за 20 хв. Ароматна спаржа з яєшнею - ідеальний варіант у ранковий час. Рецептом поділилася суперфіналістка Мастершеф Ольга Рябенко.
we.ua - Набудуть нових смаків: чим збагатити три популярні сніданки, які люблять українці
Come Back Alive on we.ua
Charitable Foundation «Come Back Alive»
The "Come Back Alive" Foundation is close to the Ukrainian military. The front line of the Russian-Ukrainian war is not only the front. It is where the war for Ukraine is going on. In hospitals, in warehouses, landfills, in mass media, in offices. We supply and repair equipment, train soldiers and officers, help transform the Armed Forces, provide first-hand accounts of war and stem the flow of propaganda and disinformation. Provides the Ukrainian army with the most important tactical advantage.
we.ua - Charitable Foundation «Come Back Alive»
Новини.Live on novyny.live
Переможниця "МастерШеф" показала оселю — скільки коштував ремонт
УНІАН on unian.ua
Суддя "МастерШеф" Мартиновська зізналася, чи вдалося владнати конфлікт з Тетяною Літвіновою
Раніше жінки були близькими подругами.
we.ua - Суддя МастерШеф Мартиновська зізналася, чи вдалося владнати конфлікт з Тетяною Літвіновою
УНІАН on unian.ua
Ектор чесно відповів, чи дійсно переможниця "МастерШеф-15" платила гроші за свою перемогу
Шеф-кухар заступився за Ненсі.
we.ua - Ектор чесно відповів, чи дійсно переможниця МастерШеф-15 платила гроші за свою перемогу
24 Канал on 24tv.ua
Ольга Мартиновська розповіла про свої стосунки: хто є обранцем судді "МастерШеф"
Зірка шоу "МастерШеф" Ольга Мартиновська зізналась, що знову перебуває у романтичних стосунках. Вона примирилася з бойфрендом, з яким розійшлася у лютому цього року. Повний текст новини
we.ua - Ольга Мартиновська розповіла про свої стосунки: хто є обранцем судді МастерШеф
24 Канал on 24tv.ua
Конфлікт між Мартиновською та Літвіновою: чи спілкується Тетяна з похресницею
Шеф-кухарка Ольга Мартиновська розповіла про конфлікт з кумою Тетяною Літвіновою. Зокрема зізналась, чи спілкується колишня суддя "МастерШеф" зі своєю похресницею. Повний текст новини +Відео
we.ua - Конфлікт між Мартиновською та Літвіновою: чи спілкується Тетяна з похресницею
Gazeta.ua on gazeta.ua
Вихідний по-італійськи: готуємо пасту з червоним песто за рецептом переможця Мастершеф
У вихідний день, коли нікуди не поспішаємо, можна потішити себе улюбленою стравою. Паста а-ля песто россо - ідеальна страва, яка готується швидко, а смак - наче з ресторану. Рецептом поділився переможець "Майстер Шеф" Вадим Бжезинський. "Це рецепт вихідного дня. Зберігайте, смакуйте італійськими нотками. Це швидко, це легко і неймовірно смачно, а головне не нудно, не заїжджено, рідні або друзі будуть в захваті, запевняю", - каже кулінар. Паста а-ля песто россо Інгредієнти: паста (ваша улюблена) - 120 гр перець болгарський червоний - 200 гр часник - 1 головка середня чілі перець - 1 шт цибуля червона - 1 шт середня чебрець - 2 гілочки гриби ерінги - 100 гр вино біле сухе - 70 мл сіль, перець італійські спеції - 1/2 ч.л пармезан - 15 гр базилік зелений свіжий - 2 гілочки вершки - 30 %100 мл оливкова олія - 35 мл ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім найкращих спецій для спагеті: які прянощі підсилять смак улюбленої страви Як приготувати Усі овочі приправляємо, додаємо вино, чебрець. Викладаємо на деко у заздалегідь розігріту духовку 200 градусів на 15 хвилин. Потім запечені овочі, окрім грибів перебити в блендері до однорідної консистенції. Відварити пасту у підсоленій воді На пательню додати олію, трішки обсмажити гриби, додати соус із запечених овочів, вершки, пасту. Все ретельно перемішати і викласти на тарілку. Подаємо з базиліком та пармезаном. "Відкрийте таємницю смаку ідеальної пасти. Обіцяю, ви кайфанете, смачного", - додав шеф-кухар. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Вzhеzynskyі Vаdym (@раvа_vb) Макарони з лососем - це ідеальний вибір для тих, хто цінує смачні та корисні страви. Поєднання ніжного лосося та ароматної пасти створює гармонію смаку, яка точно сподобається всій родині. Готується цей гарнір дуже швидко, тому він стане чудовим варіантом для буденного обіду чи вечері, коли хочеться порадувати близьких чимось особливим.
we.ua - Вихідний по-італійськи: готуємо пасту з червоним песто за рецептом переможця Мастершеф
Gazeta.ua on gazeta.ua
Щодня новий смак: ідеї смузі, які варто спробувати цього літа
У спекотні літні дні немає нічого кращого за освіжаючий смузі - смачний, легкий і сповнений вітамінів. Щоб урізноманітнити свій ранок або замінити важкий перекус, спробуйте готувати смузі щодня. Експериментуйте з фруктами, ягодами, овочами, зеленню та навіть спеціями. Один день - полуниця з бананом, інший - огірок з м'ятою або персик з йогуртом. Варіантів безліч, і кожен з них подарує заряд енергії та користі. Рецептами поділилася суперфіналістка Мастершеф Ольга Рябенко. Смузі "Зелений понеділок" Яблуко зелене - 1 шт Огірок - 1 невеликий (або &frас12; великого); Шпинат - 1 жменя (приблизно 30-40 г); Вода або кокосова вода - 100 мл (за бажанням) Лимонний сік - 1 ч.л. Смузі "Морквяний заряд" Морква - 1 середня; Яблуко - 1 шт; Апельсин - 1 шт; Вода або апельсиновий сік - 50-100 мл (за бажанням). Смузі "Енергія тижня" Буряк (відварений або запечений) - &frас12; шт середнього; Селера стебло - 1-2 стебла; Яблуко - 1 шт; Вода - 100 мл (або більше для бажаної консистенції); Лимонний сік - 1 ч.л. (за бажанням). Смузі "Легкість четверга" Ківі - 2 шт; Груша - 1 шт; Огірок - 1 шт (невеликий); Вода - 100 мл; Лимонний сік - 1 ч.л. (за бажанням). Смузі "Полунична насолода" Полуниця - 1 склянка (свіжа або заморожена); Банан - 1 шт; Молоко - 200 мл (звичайне, рослинне або кокосове - на вибір) Мед або сироп агави - за бажанням (1 ч.л.). Смузі "Сніданок вихідного дня" Лохина або чорниця - 1 склянка; Йогурт натуральний - 150 мл; Мед - 1 ч.л. (або за смаком); Вівсянка - 2 ст.л. (швидкого приготування або замочена на ніч). ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим збагатити раціон у липні: найкорисніші овочі та зелень Смузі "Ніжна неділя" Малина - &frас12; склянки; Полуниця - &frас12; склянки; Йогурт натуральний - 150-200 мл; Мигдалеве молоко - 100 мл; Мед - 1 ч. л. (або за смаком). В розпал літа настав час легких сніданків, які не обтяжують, а заряджають енергією та свіжістю. Gаzеtа.uа пропонує п'ять ідей, що приготувати у ранковий час. Літній смузі з полуницею, бананом і м'ятою не лише освіжає, а й насичує організм вітамінами та антиоксидантами - саме те, що потрібно літнього ранку.
we.ua - Щодня новий смак: ідеї смузі, які варто спробувати цього літа
ФАКТИ on fakty.ua
«Бачимо учасників наскрізь»: Ольга Мартиновська виправдалася за вибір переможця «МастерШеф»
Відома шеф-кухарка звернулася до мережі
we.ua - «Бачимо учасників наскрізь»: Ольга Мартиновська виправдалася за вибір переможця «МастерШеф»
Gazeta.ua on gazeta.ua
Лимонади, які легко повторити вдома: обирайте свій для спекотного літа
У спеку завжди хочеться чогось освіжаючого. У такі дні рятують лимонади, які легко приготувати вдома. Суперфіналістка Мастершеф Ольга Рябенко ділиться рецептами лимонадів, кожен з яких має свій особливий смак. Обирайте свій улюблений напій, щоб втамувати спрагу. Цитрусовий лимонад Обдайте цитрусові окропом, потримайте 1-2 хв. Зніміть дуже тонко цедру. З фруктів вичавіть сік. У каструлю влийте воду, додай цедру, сік та цукор. Довести до кипіння й одразу зняти з вогню. Настоюйте 10-15 хвилин. Процідити та охолодити. Тархун Тархун добре промити, обсушити. Подрібнити з цукром до однорідної маси. Перекласти масу в миску, залити окропом, перемішати, накрити і залишити настоюватися на 1520 хв. Процідити, додати лимонний сік. Розлити по склянках, додати лід, воду газовану і свіжу гілочку тархуну. Мохіто з кавуна М'якуш кавуна подрібнити в блендері до пюре. За бажанням - процідити через сито. У склянку або графін додати порізаний лайм, м'яту, трохи розім'яти ложкою. Додати кавунове пюре, лід і залити газованою водою або спрайтом. За бажанням - підсолодити медом або цукром. Базиліковий лимонад У графін вичавити сік з лимонів. Добре промити базилік, додати до соку і трохи розім'яти ложкою. Додати мед, перемішати. Залити газованою водою і поставити в холодильник на 1520 хвилин настоятися. Подавати з льодом, лимоном і гілочкою базиліку. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смак літа в кожному ковтку: як приготувати черешневий лимонад для спекотних днів Полуничний лимонад Цукор розчинити в окропі. Полуницю очистити. Лимон очистити від цедри та кісточок. Порізати на шматочки. Збити полуницю та лимон із сиропом у блендері. В графін викласти лід, додати пюре з полуниці, мʼяту (поплескати по ній руками для аромату), залити все газованою водою. Бразильський лимонад з згущеним молоком Нарізати лимон і разом із 200 мл води перебити у блендері. Процідити через сито. Повернути в блендер, додати згущене молоко, ще раз збити. У склянку покласти лід, залити на ⅓ лимонно-молочною сумішшю. Долити газовану воду зверху. Пити одразу. У спекотні літні дні особливо хочеться чогось прохолодного й освіжаючого. Спробуйте власноруч приготувати натуральні напої, які не лише втамовують спрагу, а й дарують енергію. Gаzеtа.uа публікує три напої, які варто спробувати цього сезону.
we.ua - Лимонади, які легко повторити вдома: обирайте свій для спекотного літа
Фокус on focus.ua
Купила собі перемогу? Українці накинулись з критикою на переможницю "МастерШеф"
Суддя кулінарного шоу Ольга Мартиновська публічно спростувала звинувачення глядачів у заангажованості після того, як 25-річна киянка Ненсі Топко стала переможницею 15 сезону популярного проєкту.
we.ua - Купила собі перемогу? Українці накинулись з критикою на переможницю МастерШеф
УНІАН on unian.ua
Переможницю "МастерШеф-15" захейтили в мережі: Ольга Мартиновська емоційно відреагувала
Шеф-кухарка також відповіла, чи дійсно можна купити перемогу у шоу.
we.ua - Переможницю МастерШеф-15 захейтили в мережі: Ольга Мартиновська емоційно відреагувала
Новини.Live on novyny.live
Ціна навчання в Lе Соrdоn Вlеu — куди їздять переможці МастерШеф
we.ua - Ціна навчання в Lе Соrdоn Вlеu — куди їздять переможці МастерШеф
New Voice on nv.ua
«Бутерброд з рибою і ось така кава» Український захисник зняв зворушливе відео з фронту й показав, як виглядає його перекус
Учасник четвертого сезону МастерШеф, який нині служить в ЗСУ, опублікував зворушливе відео з фронту. Хлопець показав, чим харчується та попросив не ігнорувати повітряні тривоги.
we.ua - «Бутерброд з рибою і ось така кава» Український захисник зняв зворушливе відео з фронту й показав, як виглядає його перекус
ФАКТИ on fakty.ua
Пора міняти суддів? Мережа відреагувала на вибір переможця «МастерШеф»
Завершився 15-й сезон популярного кулінарного реаліті
we.ua - Пора міняти суддів? Мережа відреагувала на вибір переможця «МастерШеф»
Last comments

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules