Курячі рулети з беконом, приготовані в духовці, — ідеальна страва до відвареної картоплі та інших гарнірів. Готуються вони дуже просто, а на смак виходять дивовижними.
Якщо у вас у холодильнику є свіжа або заморожена скумбрія, рекомендуємо приготувати її за рецептом кулінарної блогерки Наталії Жук. Така риба виходить дуже ситною та смачною.
Вихідні не за горами, і традиційно багато хто під час зустрічей із рідними та друзями планує приготувати шашлики на мангалі або організувати барбекю. Кулінарний блогер з Одеси Валерій Пономар пропонує з цієї нагоди рецепт соковитого курячого шашлику.
Оселедець — ідеальна закуска до картоплі. Її можна подавати, просто прорізавши, а можна і приготувати смачну закуску, як це зробила кулінарна блогерка Інна Ключник.
Курка — універсальний продукт, який чудово підходить до будь-якого гарніру. Її можна варити, смажити, запікати, і в будь-якому вигляді вона зробить смак навіть простої картоплі або круп яскравішим, багатшим і краще вгамує голод.
А Ви знаєте що на Платформі we.ua діє реферальна програма?
Ви приводите друзів та знайомих і отримуєте винагороду за їх реєстрації.
То ж, не гайте час! Розкажіть про we.ua своїм друзям, родичам та колегам. Надішліть їм своє реферальне посилання, яке легко знайти в розділі Мої друзі, та отримайте на свій бонусний рахунок додаткові надходження за кожну нову реєстрацію.
Розміщуйте своє реферальне посилання в інших соціальних мережах, в коментарях, в тематичних форумах та будь-де. Так у Вас буде більше друзів та підписників і більше бонусів на бонусному рахунку.
Ви зможете використати бонуси на додаткові послуги Платформи, а також - придбати корисні товари в нашій online-крамничці.
Поєднання макаронів і м'ясного фаршу в багатьох асоціюється з макаронами "по-флотськи". Однак із цих інгредієнтів можна приготувати й інші страви. Наприклад, неймовірно смачною виходить макаронна запіканка з фаршем.
Рецептів приготування солянки існує величезна кількість. Хтось готує її повністю з м'ясних інгредієнтів, хтось додає картоплю, а комусь до душі копченості.
Плавлений сир, приготований у домашніх умовах, нічим не поступається покупному, а іноді виходить і набагато смачнішим. Його дуже легко приготувати, якщо дотримуватися точної кількості інгредієнтів і дотримуватися всіх етапів.
Смажені пиріжки з будь-якою начинкою — хіт столу, оскільки вони надовго не затримуються і розлітаються буквально за кілька хвилин. У кожної господині є свій фірмовий рецепт їхнього приготування.
Коли немає часу на ґрунтовне приготування їжі, а чогось смачного хочеться тут і зараз, рекомендуємо приготувати гарячі бутерброди, які не потребують тривалого приготування на кухні та виходять дуже ситними й смачними.
Лаваш — прісний білий хліб у вигляді тонкого коржа з пшеничного борошна, поширений переважно в народів Кавказу, Балкан і Середнього Сходу. Він з успіхом використовується і в українській кухні для приготування різноманітних перекусів, "ледачих" тортів, пирогів та іншого. Лаваш не обов'язково купувати в магазині, оскільки він легко готується в домашніх умовах.
Дієта — не привід відмовлятися від смачної їжі, особливо якщо вона приготована з натуральних інгредієнтів з мінімальною кількістю калорій. Тим паче якщо це страва грузинської кухні, знаменитої своїм поєднанням гострого і пряного, а також використанням великої кількості спецій і ароматної зелені.
Майонез — один із найпопулярніших соусів. Його не тільки використовують для приготування салатів, а й часто додають у випічку для надання їй більшої легкості та м'якості. Традиційно до майонезу додають яйця, проте кулінарна блогерка Ольга Головіна показала, як приготувати смачний соус без цього інгредієнта.
Хачапурі — одна з найзнаменитіших страв грузинської кухні, і жоден ресторан чи кафе з таким меню не обходиться без ароматного коржа з сиром. Однак приготувати його можна і в домашніх умовах. Ба більше, багато господинь роблять його дуже швидко, зберігаючи знайомий смак.
Оскільки зараз — сезон домашнього редису, саме час додати в меню цей ранній весняний овоч. У соцмережах завірусилося відео маринованого редису, і багато господинь уже спробували цей тренд на своїх кухнях.
Свинячі реберця в маринаді — однаково смачні, якщо приготовані як на грилі, так і в духовці. У кожної господині є свій перевірений рецепт такої страви.
Якщо ви втомилися від замішування тіста, але хочеться смачної випічки з начинкою, відома українська кулінарна блогерка Валерія Велігура пропонує рецепт неймовірно смачної закуски з основою з листкового тіста. Ця страва прикрасить будь-який стіл, оскільки має дуже ефектний вигляд і виходить апетитною та ароматною.