Щоб не витрачати гроші на вітамінні добавки, природа забезпечує нас усім необхідним, щоб зміцнити імунітет весною та захистити роботу органів. Весна - найкращий час оновити раціон і наповнити його свіжістю. Саме зараз з'являються перші овочі та зелень, які багаті на вітаміни, мікроелементи та природну енергію. Додати їх до щоденного меню - означає подбати про імунітет, покращити самопочуття та зарядитися силами. Які овочі та види зелені варто включити до весняного раціону вже сьогодні, розповіли у виданні Рlаnthооd. Овочі та зелень для весняного меню Ревінь - з високим вмістом поліфенолів підтримує здорове старіння та здоров'я кишечника. Фіолетова проростаюча брокколі - багата антиоксидантами, які підтримують імунне здоров'я. Кресс-салат - протизапальний засіб і природне джерело вітаміну К для здоров'я кісток. Спаржа - природний сечогінний засіб, допомагає вимивати зайву сіль і підтримує роботу нирок. Редис - корисний для травлення завдяки клітковині та природним ферментам. Шпинат - насичений залізом, підтримує надходження кисню та зменшує втому. Весняна зелень - з високим вмістом фолієвої кислоти, важливою для енергії та здорових еритроцитів. Цвітна капуста -багата сіркою, підтримує детоксикацію печінки та гормональний баланс. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи корисна капуста після термічної обробки: на цей овоч ви подивитись по-новому Морква - високий вміст бета-каротину, необхідного для здоров'я очей і шкіри. Кропива - з високим вмістом заліза та кальцію, чудово для енергії та міцності кісток. Щавель - багатий на вітамін С, підтримує здоров'я шкіри та вироблення колагену. Дикий часник - природний пребіотик, який покращує здоров'я серця та кровообіг. Після зими організм потребує більшої кількості вітамінів, які допоможуть зміцнити імунітет, заряджає енергією та додає свіжості весняному раціону. Салат - популярний овоч, який є важливою складовою раціону багатьох людей. також зверніть увагу на шпинат та черемшу, які не менш корисні.
... More
