Весняно-літня закуска, яка миттєво створює настрій - це хрумкі мариновані огірки з медом, які готуються всього за 10 хвилин. Легкі, ароматні огірки стануть ідеальним доповненням до м'ясних страв, картоплі чи просто як апетитна закуска до обіднього столу. Зберігайте рецепт, яким поділилась фудблогерка yаvоrskаа_сооkіng в іnstаgrаm. "Це мій улюблений рецепт швидких маринованих огірків", - каже кулінарка. Мариновані огірки за 10 хвилин з медом Інгредієнти - 800 г огірків; - 3 зубчики часнику; - пучок зелені; - половинка перцю чилі; - 2 ст л діжонської гірчиці; - 2 ст л яблучного оцту; - 2 ч л меду; - 4 ст л олії; - 1 ч л солі; ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весняний соус із листя редиски: спробуйте ідеальну намазку до хрусткого хліба Як приготувати Огірки розріжте на чотири частини поздовж. Додайте рублену петрушку, чавлений часник та дрібно порізану перчицю. Також - діжонську гірчицю. В окремій посудині змішайте до однорідності оцет, мед, олію та сіль. Полийте огірки і струсіть, усе перемішуючи в закритій ємності. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений ФУДБЛОГ | РЕЦЕПТИ | UGС | LІFЕSТYLЕ | Івано-Франківськ (@yаvоrskаа_сооkіng) Редиска є королевою на весняному столі з-поміж інших овочів. Вона хрустка, соковита й корисна. Якщо плануєте пікнік на травневі вихідні, приготуйте з неї легкі закуски. Це швидко, просто і дуже смачно. Gаzеtа.uа публікує три ідеї, які сподобаються і дорослим, і дітям.