Соковиті, ароматні та з апетитною скоринкою - ребра барбекю завжди стають зіркою будь-якої вечірки. Цей простий рецепт ідеально підійде для дружніх посиденьок на природі або на терасі. Він не вимагає багато зусиль, але гарантує вибух смаків. Рецептом поділилася в Іnstаgrаm фудблогерка з ніком аnn_.fооd. Ребра-барбекю Інгредієнти ребра свинні - 2 кг(можна менше або більше) соус барбекю мед в'ялені сливи для подачі нутові хлібці для подачі Для пасти (можна обирати улюблені ваші спеції) масло ГХІ - 1 ст. л. копчена паприка - 1 ст. л. паприка - 1/2 ст. л. сухий часник - 1 ст. л. сіль за смаком ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для травневих вихідних: спробуйте три швидкі закуски з редиски, які "зметуть" першими Як приготувати Свинячі ребра промити, висушити паперовим рушником, зняти плівку, та добре натерти пастою (масло гхі розтопити та додати спеції: копчена паприка, звичайна паприка, сіль та сухий часник) з обох сторін змастити пастою, завернути у плівку та відправити у холодильник маринуватись 3-4 год.). Замариновані ребра загорнути у пергамент, далі у фольгу і відправити у духовку на 2 год. при t180') Далі готові ребра змастити з обох сторін соусом барбекю та медом) і ще відправити у духовку на 15 хв. до зарумʼянення). Якщо плануєте виїхати на природу чи влаштувати посиденьки вдома у травневі вихідні, приготуйте смачний гарнір до шашликів. Молода картопля з хрумкою скоринкою, духмяними спеціями та легким димком - прикрасить будь-який пікнік. Це простий, але неймовірно смачний рецепт з мінімум інгредієнтів і максимум задоволення. Картопля не розпадається та не пригорає. Виходить дуже ніжна та ароматна.