Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua
20.2 thous. of news
Gazeta.ua on gazeta.ua
Соковиті ребра барбекю: записуйте легкий рецепт для дружньої вечірки
Соковиті, ароматні та з апетитною скоринкою - ребра барбекю завжди стають зіркою будь-якої вечірки. Цей простий рецепт ідеально підійде для дружніх посиденьок на природі або на терасі. Він не вимагає багато зусиль, але гарантує вибух смаків. Рецептом поділилася в Іnstаgrаm фудблогерка з ніком аnn_.fооd. Ребра-барбекю Інгредієнти ребра свинні - 2 кг(можна менше або більше) соус барбекю мед в'ялені сливи для подачі нутові хлібці для подачі Для пасти (можна обирати улюблені ваші спеції) масло ГХІ - 1 ст. л. копчена паприка - 1 ст. л. паприка - 1/2 ст. л. сухий часник - 1 ст. л. сіль за смаком ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для травневих вихідних: спробуйте три швидкі закуски з редиски, які "зметуть" першими Як приготувати Свинячі ребра промити, висушити паперовим рушником, зняти плівку, та добре натерти пастою (масло гхі розтопити та додати спеції: копчена паприка, звичайна паприка, сіль та сухий часник) з обох сторін змастити пастою, завернути у плівку та відправити у холодильник маринуватись 3-4 год.). Замариновані ребра загорнути у пергамент, далі у фольгу і відправити у духовку на 2 год. при t180') Далі готові ребра змастити з обох сторін соусом барбекю та медом) і ще відправити у духовку на 15 хв. до зарумʼянення). Якщо плануєте виїхати на природу чи влаштувати посиденьки вдома у травневі вихідні, приготуйте смачний гарнір до шашликів. Молода картопля з хрумкою скоринкою, духмяними спеціями та легким димком - прикрасить будь-який пікнік. Це простий, але неймовірно смачний рецепт з мінімум інгредієнтів і максимум задоволення. Картопля не розпадається та не пригорає. Виходить дуже ніжна та ароматна.
we.ua - Соковиті ребра барбекю: записуйте легкий рецепт для дружньої вечірки
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Всеукраїнська он-лайн газета. Оперативні новини з України і світу: події, політика, спорт, культура

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site gazeta.ua.

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules