Смачний та корисний сніданок можна приготувати за лічені хвилини. Спробуйте бананові оладки без цукру й глютену, збагачені протеїном. "Це справжня знахідка за якістю, смаком і користю, коли стежите за своїм здоров'ям та харчуванням", - ділиться рецептом суддя проєкту "МастерШеф" Володимир Ярославський. Бананові оладки без цукру Інгредієнти: 150 г бананів (&аsymр; 2 штуки) 1 велике яйце 30 г шоколадного протеїну Оrthоmоl 30 г вівсяного борошна 3 г розпушувача Кориця - на кінчику ножа Як приготувати Банани розім'яти виделкою до однорідної маси. Вівсянку змолоти в блендері до стану борошна. До бананів додати яйце, вівсянку, корицю, розпушувач і шоколадний протеїн. Перемішати. Легенько нагріти пательню, додати будь-яку рослинну олію (дуже смачно на кокосовій). Ложкою викласти суміш і посмажити на невеликому вогні з обох боків до готовності - буквально по 2 хвилини. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Надзвичайно ніжні та пухнасті": шеф-кухарі розкрили секрети приготування ідеальних панкейків Подавати з медом або кленовим сиропом. Або, як у моєму випадку: 100 г замороженої вишні 1 чайна ложка меду 2 г крохмалю Усе змішати, довести до кипіння й проварити хвилину. "Мені ще подобається додавати йогурт чи будь-яке домашнє варення", - каже кулінар. Поради Можна спробувати готувати без яйця - тоді потрібно трохи більше протеїну або вівсяного борошна. Щоб аромат і солодкий смак бананів були виразнішими, їх можна попередньо заморозити й використовувати вже розмороженими. Готувати панкейки на сніданок і не тільки - особлива насолода, коли вони виходять пухкими, апетитним і смачними. Їх люблять, як дорослі, так і діти. Смакують панкейки з медом, варенням чи кленовим сиропом.
... More
