Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua

14.5 thous. of news

Цим рецептом поділитесь з друзями: приготуйте хрумку картоплю від Ектора

Якщо ви обожнюєте печену картоплю, цей рецепт варто спробувати вже сьогодні. Це справжня насолода для любителів смачних і простих страв. Ідеально підходить як гарнір або легка закуска до вечері, каже український кухар і ведучий Ектор Хіменес-Браво, який поділився цікавим рецептом вечері. "Легко та швидко, а результат - просто неймовірний", - говорить Ектор. Хрумка картопля від Ектора Інгредієнти: Картопля - 800 г; Сир твердий (наприклад, чеддер) - 100 г; Сметана - 150 г; Зелень (петрушка, кріп) - 30 г; Сіль - на смак. Як приготувати Картоплю помийте та відваріть у мундирах протягом 20-25 хвилин до м'якості. Охолодіть картоплю та розріжте навпіл. Деко застеліть пергаментом, натріть сир і рівномірно розподіліть його по деку. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яку картоплю не можна їсти: пʼять ознак, що овоч зіпсований Викладіть картоплю розрізом до низу. Відправте в розігріту до 200&dеg;С духовку на 15-20 хвилин, поки не утвориться хрустка скоринка. Зелень подрібніть та змішайте зі сметаною. Посоліть та перемішайте. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Ектор Хіменес-Браво (@hесtоrjіmеnеzbrаvо) Якщо хочете навчитись готувати ідеальне пюре, як у ресторані, спробуйте цей процес приготування. Знадобляться не лише необхідні інгредієнти, а й вправність рук. Рецептом найвідомішого картопляного пюре у світі поділився шеф-кухар Олександр Огороднік. Він розкрив секрети приготування ідеальної страви.
we.ua - Цим рецептом поділитесь з друзями: приготуйте хрумку картоплю від Ектора

What is wrong with this post?