Потрібно зовсім трохи часу, щоб приготувати для сімейного застілля вечірню страву - скумбрію, запечену з овочами. Це ідеальний варіант для тих. хто не хоче довго стояти на кухні і не відходити від плити. Рецептом поділилась фудблогерка Віта Воротнюк. Запечена скумбрія з овочами Інгредієнти Скумбрія - 1 шт Болгарський перець - 1 шт Цибуля - 1 шт Помідори чері - 5 шт Маринад для скумбрії: Хмелі-сунелі Олія Сіль і перець Сік та цедра лимона Маринад для овочів: Олія Прованські трави Соєвий соус Бальзамічний соус. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим замінити лосось: три смачні та доступні види риби Як приготувати Замаринувати рибу та овочі приблизно 30 хвилин. Поставте в розігріту духовку до 180 &dеg;С на 35-40 хв. до апетитної золотистої скоринки. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Цікаві рецепти + лайфхаки щодня (@vіtа_vоrоtnіuk) Якщо ви любитель риби, то однозначно приготуйте скумбрію в апельсиновому маринаді. Рецептом апетитної страви з божественним запахом та смаком поділилась рестораторка Тетяна Літвінова. Щоб ваша рибка вражала своїм смаком усіх, хто її скуштує, приготуйте солодко-пекучий маринад. Спочатку запечіть у власному соці, а потім трішки підсушіть - матимете ніжну, нежирну, запашну скумбрію.