Легкий у приготуванні та некалорійний сніданок можна швидко приготувати без будь-яких зусиль. Спробуйте струдель у лаваші зі смачною корисною начинкою. Він ідеально підходить для тих, хто не любить довго гратися з тістом. Записуйте рецепт струделя у лаваші суперфіналістки Мастершеф Вікторії Науменко. Струдель у лаваші Інгредієнти: Лаваш - 100 г Тертий гарбуз - 150 г Родзинки і курага - 50 г Кориця - 2 г Цедра апельсину - 5 г Сир кисломолочний - 100 г ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальний пізній сніданок: готуємо сендвіч із сиром-гриль та шпинатом Як приготувати Гарбуз, цедру, родзинки, курагу та корицю з сиром зʼєднати та замісити начинку. Завернути начинку в лаваш і випікати 25-30 хвилин 180 градусів. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Вікторія НауменкоШеф-кухарБренд-шеф (@vіktоrіа_nаymеnkо) Цитрусовий аромат завжди викликає відчуття тепла і затишку. Якщо поєднати його з ніжною сирною начинкою, вийде десерт, якому важко встояти. Галета з кисломолочного сиру з апельсинами - це проста, але неймовірно смачна випічка, яку точно захочеться повторити. особливо, якщо ви в процесі схуднення або контролюєте свою вагу.