Якщо плануєте виїхати на природу чи влаштувати посиденьки вдома у травневі вихідні, приготуйте смачний гарнір до шашликів. Молода картопля з хрумкою скоринкою, духмяними спеціями та легким димком - прикрасить будь-який пікнік. Це простий, але неймовірно смачний рецепт з мінімум інгредієнтів і максимум задоволення. Картопля не розпадається та не пригорає. Виходить дуже ніжна та ароматна, запевняє суперфіналістка Мастершеф Ольга Рябенко. Молода картопля на вогні Інгредієнти: Картопля молода (середній розмір) - 600 г; Грудинка (бекон) копчена або варено-копчена- 300 г; Часник- 6 зубчиків; Олія Олейна з Травами перець Чилі, базилік, томати- 60 мл; Сіль- за смаком; Паприка копчена - 2 ч.л. Як приготувати Картоплю помити. Якщо крупна розрізати навпіл. Додати сіль, паприку та ароматну олію Олейна з Травами перець Чилі, базилік, томати. Все ретельно змішати. Дати постояти 30 хв. Грудинку нарізати шматочками приблизно 3*3 см. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращі маринади для овочів-гриль: смаки, що затьмарять навіть шашлик Надіти на шпажки почергово картоплю та грудинку. Можна використовувати шампура або деревʼяні шпажки. На фольгу викласти шпажку. Додати подрібнений часник та полити залишками маринаду. Щільно загорнути фольгу та скріпити краї. Так зробити з кожною шпажкою. Смажити на вогнищі 20-25 хв. Подавайте гарячими, просто з вогню, з улюбленим соусом, легким салатом, або як гарнір до шашлику. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений ОЛЬГА РЯБЕНКО| РЕЦЕПТИ СВІТУ (@оlgа_rіаbеnkо_) Ароматний,соковитий шашлик залежить не лише від маринаду та м'яса, а й від правильно обраних дров. Неправильне паливо може зіпсувати смак страви, додати гіркоти або навіть виділяти шкідливі речовини. Деякі породи деревини горять занадто швидко, димлять або мають різкий запах, що передається м'ясу.