Буряковий хумус - це не лише смачна, а й корисна альтернатива класичному хумусу. Завдяки ніжній текстурі та легкому солодкуватому смаку він ідеально підходить для сніданку. Намазуйте його на хліб, тости або лаваш, доповнюйте зеленню та насолоджуйтеся на початку дня. Буряковий хумус Інгредієнти: Нут - 200 г Буряк - 400 г Кунжутна паста тахіні - 2 ст. л. Лимон - 1 шт. Часник - 2 зубчики Масло вершкове 73% - 4 ст. л. Кунжут білий - 1 ст. л. Сіль - 1 ч.л. Мікрогрін за смаком Французький багет за смаком Вершковий сир (крем-сир) за смаком ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сирна намазка, яку полюблять всі: рецепт для бутербродів та млинців Як приготувати Нут промити та залити холодною водою у співвідношенні 1:3. Залишити на ніч. Потім злити воду, ще раз промити нут і залити свіжою водою, щоб вона повністю покривала нут. Варити приблизно 1,5 години під кришкою на невеликому вогні. Можна замочити та варити нут у мультиварці. Буряк добре вимити та відварити або запекти до готовності. Готовий нут відкинути на друшляк, а буряк очистити й нарізати великими шматками. У чашу блендера викласти нут, буряк, очищений часник і тахіні. Подрібнити все до однорідної кремоподібної маси. Додати лимонний сік і сіль за смаком, ще раз збити. Готовий хумус перекласти в піалу, ложкою зробити легкі розводи на поверхні та полити оливковою олією. Посипати насінням кунжуту та прикрасити мікрозеленню. Подавати зі скибочками турецького бублика або багета, а також із крем-сиром. Швидкий і корисний сніданок можна створити буквально за хвилини. Приготуємо смачну намазку на хліб з авокадо, де він є основним продуктом. Йдеться про гуакамоле - неймовірно смачний мексиканський соус. Він завоював популярність у всьому світі, і в останні роки мода на нього прийшла і в Україну.
... More
