Смачний, поживний і швидкий сніданок легко приготувати за лічені хвилини. Омлет з грибами, сиром і шпинатом стане ідеальним варіантом у ранковий час. Ця страва багата на велику кількість білка, вітамінів і мікроелементів. Омлет з грибами, сиром і шпинатом Інгредієнти печериці - 150 г яйця курячі - 4 шт. сир твердий - 40 г сметана - 1 ст. л. шпинат - 30-50 г цибуля зелена - 4 пера олія оливкова - 1 ст. л. сіль перець чорний мелений. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотири помилки, які заважають приготувати пишний омлет Як приготувати Увімкніть духовку на 200 градусів. У шпинату видаліть жорсткі стебла, листочки ретельно промийте під проточною водою, просушіть на паперовому рушнику і наріжте половинками. Сир натріть на дрібну тертку. Гриби та зелену цибулю промийте. Гриби наріжте пластинами, цибулю - подрібніть. У сковороді розігрійте оливкову олію та обсмажте на сильному вогні печериці, посоліть, додайте зелену цибулю, шпинат, перемішайте і викладіть до форми для запікання. Збийте віничком яйця, сметану, чорний мелений перець і сіль. Вилийте до форми з грибами та шпинатом, посипте сиром і покладіть до духовки на 10-15 хвилин. Ранковий прийом їжі має бути не лише поживним, а й вишуканим. Один із рецептів, який здивує ваших рідних та задасть настрій на весь день. Це омлет, запечений у половинках болгарського перцю з ароматною зеленню та пармезаном. Яскраві перці стають своєрідними "чашками" для ніжної яєчної маси, а пармезан додає неперевершеного смаку. Такий сніданок виглядає ефектно, готується просто й дарує справжнє кулінарне задоволення.