Ранок - ідеальний час для смачних експериментів на кухні. Одеський ресторатор Савва Лібкін здивував рецептом поживного салату з великою кількістю зелені. "Цей салат легко можна перевозити в машині, без холодильника протягом шести годин. Навіть влітку, в одноразовому посуді або в пластиковому боксі. Це зручно та дико корисно", - каже шеф-кухар. Готується салат за 5 хвилин, якщо є відварене куряче філе. Салат з авокадо та курячим філе Інгредієнти 1 авокадо середнього розміру 160 грам відвареного на пару курячого філе Половина перчика чилі 50 грамів дрібно листкового зеленого салату або руколи Трохи солі та перцю Приблизно 3 столові ложки оливкової олії Сік половинки лайму 6 пірʼїн зеленої ранньої зеленої цибулі ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Овочі та зелень, якими варто збагатити раціон у розпал весни Як приготувати Варимо куряче філе на пару протягом 22 хвилин. Достатньо покласти в друшляк філе, над каструлею з окропом, накрити кришкою і через 22 хвилини куряче філе буде зварене дбайливим способом. Воду потрібно посолити, ось і все. А краще філе приготувати ввечері, а нарізати зранку. Авокадо чистимо і нарізаємо кубиком. Куряче філе нарізаємо кубиком. Гострий перець нарізаємо дрібною крихтою. Цибулю теж нарізати дрібно та додати руколу. Посолити, поперчити заправити олією. Не викидайте листя редиски. З нього легко приготувати справжній весняний делікатес, який збагатить меню в сезон молодої зелені. Ароматний соус із ніжною пікантністю і свіжим смаком ідеально смакує з хрустким хлібом. Рецептом поділився шеф-кухар Олександр Огороднік.