Якщо ви любите поєднання кокосу та шоколаду, то млинці "Баунті" стануть вашим улюбленим сніданком. Вони ніжні, ароматні та просто тануть у роті. Готується ця смакота дуже легко. Ділимось покроковим рецептом, щоб ваш ранок розпочався з насолоди. Поради Кисломолочний сир у рецепті можна замінити вершковим сиром "Філадельфія" або маскарпоне. З маскарпоне млинці будуть особливо ніжними. Млинці "Баунті" Інгредієнти Млинці: Борошно пшеничне просіяне - 200 г Молоко 2,5% - 240 мл Вода мінеральна газована - 100 мл Яйця курячі - 2 шт. Какао-порошок - 40 г Цукор ванільний - 20 г Масло вершкове 73% - 40 г Сіль - 2 г Начинка: Сир кисломолочний - 250 г Цукрова пудра - 60 г Кокосова стружка - 100 г Вершки 30% - 100 мл Глазур: Шоколад - 50 г Вершки 30% - 20 мл Масло вершкове 73% - 10 г Всі інгредієнти мають бути кімнатної температури. Як приготувати У мисці змішуємо борошно, какао-порошок (2 ст. л.), ванільний цукор (1 ст. л.) і сіль. Збиваємо яйця і змішуємо з молоком і газованою водою, перемішуємо до однорідної маси. Частинами додаємо до сухої суміші молочну, перемішуючи вінчиком. Розтоплюємо масло (2 ст. л.), додаємо до тіста. Перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин. На розігрітій сковороді, змащеній маслом, смажимо тонкі млинці. Перевертаємо на інший бік, коли на тісті з'являться дірочки. Викладаємо на тарілку й накриваємо рушником. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоколадний вівсяномлинець із бананом: такий сніданок попросять ще Начинка. Збиваємо вершки до пишності. Кисломолочний сир (або маскарпоне) перебиваємо блендером із цукровою пудрою (3 ст. л.). Додаємо кокосову стружку, перемішуємо. В сирну масу частинами вводимо збиті вершки. Ставимо начинку в холодильник на 10 хвилин. Викладаємо порцію начинки на кожен млинець, загортаємо рулетиком. Начинку для млинців можна зробити без вершків. Глазур. Вершки підігріваємо на маленькому вогні, додаємо поламаний шоколад і вершкове масло (1 ч. л.), перемішуємо до однорідної маси й знімаємо з вогню. Млинці викладаємо порційно на тарілки. Поливаємо теплою глазур'ю. Посипаємо цукровою пудрою, прикрашаємо листочками м'яти й подаємо. Хто дотримується посту або шукає легку та смачну випічку, спробуйте марокканські млинці без молока та яєць. Вони ніжні, пористі та чудово поєднуються з медом, фруктами чи улюбленим варенням. Такі млинці можна зробити з солоною начинкою. Наприклад, обсмажте гриби з цибулею.
... More
