Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua
22.3 thous. of news
Gazeta.ua on gazeta.ua
Як зробити борщ яскраво-червоним: весь секрет ховається у послідовності додавання овочів
Щоб борщ мав яскравий, насичений червоний колір, мало просто додати буряк. Важливо знати кілька кулінарних хитрощів. Зберегти насиченість кольору навіть після тривалої термічної обробки можна завдяки правильній послідовності додавання овочів. Всі роблять одну й ту саму помилку - додають капусту після засмажки з буряку, цибулі й моркви. Якщо так робити, борщ набуде, в кращому випадку, червонуватого відтінку, а в гіршому - зовсім стане рудим і неапетитним. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День борщу: чому національна страва українців має таку назву Професійні кухарі рекомендують додавати капусту перед тим, як покласти засмажку з буряку й моркви. І не варто боятися, що капуста перевариться і втратить свою хрустку текстуру, яка так цінується. Досвідчені кулінари стверджують, що цього не станеться. Хрускіт залишиться на місці, а колір борщу буде насиченого червоного кольору, треба просто змінити послідовність додавання інгредієнтів. До українського червоного борщу може смакувати вино. Міжнародна асоціація сомельє дала поради, які напої обрати для національної страви. "Дещо класичною парою до цієї культової страви може стати келих повнотілого червоного вина, такого як Каберне Совіньйон або Мерло, що доповнить її ситний смак.
we.ua - Як зробити борщ яскраво-червоним: весь секрет ховається у послідовності додавання овочів
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Всеукраїнська он-лайн газета. Оперативні новини з України і світу: події, політика, спорт, культура

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site gazeta.ua.

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules