Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua
20.1 thous. of news
Gazeta.ua on gazeta.ua
Для травневих вихідних: спробуйте три швидкі закуски з редиски, які "зметуть" першими
Редиска є королевою на весняному столі з-поміж інших овочів. Вона хрустка, соковита й корисна. Якщо плануєте пікнік на травневі вихідні, приготуйте з неї легкі закуски. Це швидко, просто і дуже смачно. Gаzеtа.uа публікує три ідеї, які сподобаються і дорослим, і дітям. Маринована редиска Інгредієнти 700 г редиски 100 г синьої цибулі 8 г часнику 15 г свіжого кропу 25 г солі 50 г цукру 1 г чорного перцю 50 г оцту 8% 25 г домашньої соняшникової олії Приготування: все змішайте. Дайте їй помаринуватись хоча б 30 хв. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Олександр Огороднік | Корисні поради | Гумор | Красиві рецепти (@о_gоrоdnіk) Намазка з сиром та редискою Інгредієнти Вершковий сир - 200 г Редиска - 5 шт. Цибуля-шніт - 15 г Перець чорний мелений - 1/5 ч. л. Сіль за смаком Як приготувати Помийте й просушіть цибулю й редиску паперовими рушниками. Наріжте редиску дрібними шматочками. Подрібніть цибулю. Змішайте у мисці вершковий сир, зелену цибулю й редиску, додайте мелений перець і сіль. Ретельно перемішайте. За бажанням, збийте суміш у блендері. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весняний соус із листя редиски: спробуйте ідеальну намазку до хрусткого хліба Весняний салат Цей салат - ідеальний у всьому: яскравий колір, смачна заправка, ще й фігура буде вдячна. Інгредієнти: Салат Айсберг або капуста молода- 200 г; Редиска - 150 г; Огірки - 3 шт; Яйця варені - 2-3 шт; Цибуля синя- 1/2 шт; Кукурудза ( за бажанням)- 150 г; Заправка: Сметана ( жирність за смаком) - 4 ст.л; Гірчиця - 1 ч.л; Сіль, перець - за смаком; Оливкова олія - 1 ст. л. Як приготувати Нашинкувати капусту. Порізати довільної форми огірки, редиску, варені яйця та цибулю. Додати до капусти. Кукурудзу додавайте за бажанням. З нею мені смачніше. Змішати всі інгредієнти для заправки та додати до салату. Все ретельно змішати. Тримайте сирну суміш у скляному посуді в холодильнику. Термін зберігання до 3-х діб. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений ОЛЬГА РЯБЕНКО| РЕЦЕПТИ СВІТУ (@оlgа_rіаbеnkо_) Бита редиска - це проста, але неймовірно смачна весняна закуска, яка точно здивує не лише вас, а й гостей. Хрустка текстура, легка пікантність і яскравий аромат завдяки спеціям і зелені роблять цю страву ідеальним доповненням до м'яса, риби або просто шматочка хліба з маслом. Готується за лічені хвилини, а смакує так, ніби над нею чаклував шеф-кухар.
we.ua - Для травневих вихідних: спробуйте три швидкі закуски з редиски, які зметуть першими
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Всеукраїнська он-лайн газета. Оперативні новини з України і світу: події, політика, спорт, культура

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site gazeta.ua.

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules