Редиска є королевою на весняному столі з-поміж інших овочів. Вона хрустка, соковита й корисна. Якщо плануєте пікнік на травневі вихідні, приготуйте з неї легкі закуски. Це швидко, просто і дуже смачно. Gаzеtа.uа публікує три ідеї, які сподобаються і дорослим, і дітям. Маринована редиска Інгредієнти 700 г редиски 100 г синьої цибулі 8 г часнику 15 г свіжого кропу 25 г солі 50 г цукру 1 г чорного перцю 50 г оцту 8% 25 г домашньої соняшникової олії Приготування: все змішайте. Дайте їй помаринуватись хоча б 30 хв. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Олександр Огороднік | Корисні поради | Гумор | Красиві рецепти (@о_gоrоdnіk) Намазка з сиром та редискою Інгредієнти Вершковий сир - 200 г Редиска - 5 шт. Цибуля-шніт - 15 г Перець чорний мелений - 1/5 ч. л. Сіль за смаком Як приготувати Помийте й просушіть цибулю й редиску паперовими рушниками. Наріжте редиску дрібними шматочками. Подрібніть цибулю. Змішайте у мисці вершковий сир, зелену цибулю й редиску, додайте мелений перець і сіль. Ретельно перемішайте. За бажанням, збийте суміш у блендері. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весняний соус із листя редиски: спробуйте ідеальну намазку до хрусткого хліба Весняний салат Цей салат - ідеальний у всьому: яскравий колір, смачна заправка, ще й фігура буде вдячна. Інгредієнти: Салат Айсберг або капуста молода- 200 г; Редиска - 150 г; Огірки - 3 шт; Яйця варені - 2-3 шт; Цибуля синя- 1/2 шт; Кукурудза ( за бажанням)- 150 г; Заправка: Сметана ( жирність за смаком) - 4 ст.л; Гірчиця - 1 ч.л; Сіль, перець - за смаком; Оливкова олія - 1 ст. л. Як приготувати Нашинкувати капусту. Порізати довільної форми огірки, редиску, варені яйця та цибулю. Додати до капусти. Кукурудзу додавайте за бажанням. З нею мені смачніше. Змішати всі інгредієнти для заправки та додати до салату. Все ретельно змішати. Тримайте сирну суміш у скляному посуді в холодильнику. Термін зберігання до 3-х діб. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений ОЛЬГА РЯБЕНКО| РЕЦЕПТИ СВІТУ (@оlgа_rіаbеnkо_) Бита редиска - це проста, але неймовірно смачна весняна закуска, яка точно здивує не лише вас, а й гостей. Хрустка текстура, легка пікантність і яскравий аромат завдяки спеціям і зелені роблять цю страву ідеальним доповненням до м'яса, риби або просто шматочка хліба з маслом. Готується за лічені хвилини, а смакує так, ніби над нею чаклував шеф-кухар.